Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Studieboliger i Horsens

Studieboliger i Horsens

188 boliger fundet
188 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
3 vær. lejlighed på 56 m²
Horsens, Gormsgade
5.433 DKK50 min. siden
...
Side1af 11

Find studiebolig i Horsens hos BoligPortal

Ovenfor finder du det aktuelle udvalg af ledige studieboliger i Horsens. Udvalget er bredt og dækker over en lang række af forskellige studievenlige boliger. Fælles for dem er, at de er oplagte for dig, som skal studere i Horsens eller omegn og har et begrænset råderum at gøre godt med. Så hvis du er studerende og leder efter en billig studiebolig i Horsens, er BoligPortal det ideelle sted at starte din søgning!

Hvis du er åben for at bo til leje i andre lejeboliger i Horsens end studieboliger, er der også god mulighed for dette. Se for eksempel nærmere på vores oversigtssider over henholdsvis lejligheder , værelser , huse og rækkehuse i Horsens . Her kan du nemlig også være heldig at finde det rette til dine behov.

Bredt udvalg af ledige studieboliger i Horsens

Blandt vores brede udvalg af ledige studieboliger i Horsens har vores fokus været at imødekomme de forskellige behov for den studerende boligsøgende, så du nemt og hurtigt kan finde en ledig studiebolig i Horsens, der passer specifikt til dine behov.

Prisniveauet for ledige studieboliger i Horsens er også fleksibelt og varierer alt efter størrelse og stand, så det passer til forskellige budgetter. Du kan finde prisvenlige studieboliger, der passer til en stram studieøkonomi, samt mere eksklusive studieboliger med ekstra faciliteter og bekvemmeligheder for dem, der ønsker en højere komfort.

BoligPortal er Danmarks største lejeboligportal. Udover vores mange ledige studieboliger i Horsens finder du også et bredt udvalg af lejeboliger i hele landet , herunder lejligheder , værelser , huse og rækkehuse . Hvis du derimod leder efter noget specifikt, kan vi også hjælpe dig med det. Du kan eksempelvis se vores samlede udvalg af delevenlige lejligheder eller lejeboliger med husdyr er tilladt .

Hvilken type af studieboliger i Horsens er du interesseret i?

Boligerne her på siden dækker over henholdsvis værelser og lejligheder til studievenlige priser. Er du kun interesseret i én af disse kategorier af studieboliger, kan du med fordel gå videre med denne kategori specifikt og på den måde danne et mere målrettet overblik.

Sådan finder du hurtigt og nemt en studiebolig i Horsens

Det kan for mange føles uoverskueligt i processen frem mod at finde den rette bolig. Det anerkender vi hos BoligPortal, og derfor stiller vi en række gode digitale redskaber og fremgangsmåder til rådighed i din søgning. Lær mere om disse nedenfor, og find nemt og hurtigt studiebolig i Horsens.

Præcisér din søgning med mulighederne for filtrering

I venstre side finder du en række muligheder for at filtrere i din søgning. Dem anbefaler vi, at du orienterer dig i, hvorefter du kan udfylde dem i overensstemmelse med dine kriterier til din fremtidige studiebolig i Horsens.

En præcis søgning er praktisk, da du på den måde lettere danner dig det nødvendige overblik over relevante studieboliger. Filtrér for eksempel efter, om det er tilladt at have husdyr eller hvorvidt studieboligen i Horsens er møbleret.

Opret BoligAgent og find studiebolig i Horsens i en fart

Når du har fundet frem til en filtrering, der stemmer overens med dine krav til din kommende studiebolig, anbefaler vi, at du klikker i den orange boks øverst til venstre for at aktivere en gratis BoligAgent .

Med en BoligAgent fra BoligPortal slipper du for aktivt at holde øje med siden – i stedet modtager du nemlig automatisk besked over mail, hver gang nye studieboliger i Horsens matcher dine kriterier. Det gør din søgning effektiv og hurtig, helt uden besvær.

Føl dig tryg, når du søger studiebolig i Horsens hos BoligPortal

Hos BoligPortal kan du føle dig tryg. Det er en stor prioritet for os, hvorfor vi sørger for at værne om din sikkerhed på en række centrale punkter.

For det første sørger vi for manuelt at validere alle boligannoncer, inden de lægges op på siden – det er din sikkerhed for, at ægtheden bag den enkelte annonce er til at stole på. På den måde kan du med ro i maven tage kontakt til relevante udlejere.

Vi sørger også for at passe godt på dine data i forbindelse med din færden på siden. Det sker naturligvis i henhold til GDPR.

Hvis studieboligen er for stor, kan du udleje et eller flere værelser

Støder du på den rette lejebolig, som dog er for stor eller for dyr til dit budget, kan den i visse tilfælde stadig vise sig relevant. Det gælder især, hvis du er åben for at bo sammen med andre. Via BoligPortal kan du nemlig gratis udleje et eller flere værelser og på den måde finde roomies.

Når du udlejer værelser via BoligPortal, er du godt stillet fra start til slut gennem processen. Vi hjælper dig godt på vej, og stiller i den sammenhæng en række digitale services til rådighed, så du kan få styr på detaljerne.

Vi har både udviklet en digital lejekontrakt , som hjælper dig med at udforme en juridisk korrekt lejekontrakt og et digitalt flyttesyn , som gør det muligt for dig at lave en indflytningsrapport og fraflytningsrapport for lejemålet.

Held og lykke med at finde studiebolig i Horsens hos BoligPortal

Vi ønsker dig mange gange held og lykke med at finde studiebolig i Horsens. Hvis du på noget tidspunkt i løbet af din søgning har spørgsmål eller på anden vis brug for hjælp, står vi klar til at hjælpe dig i vores kundeservice.

Du kan kontakte os hver dag året rundt: Fange os over mail, chat eller telefon, alt efter dine præferencer.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesWhistleblowerordningJobsBoligmanagerData Insights
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejeboligKundeserviceVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play