Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Studieboliger i Aarhus

Studieboliger i Aarhus

594 boliger fundet
594 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
1 værelse på 16 m²
Aarhus V, Ryvej
3.600 DKK17 timer siden
...
Side1af 33

Find studiebolig i Aarhus hos BoligPortal

På Danmarks største BoligPortal finder du et stort udvalg af ledige studieboliger i Aarhus, hvorfor du er landet det helt rigtige sted, hvis du netop har indledt jagten efter dit kommende hjem til din studietid i Smilets by.

Aarhus er en levende universitetsby, hvor tusindvis af studerende fra ind- og udland strømmer til for at forfølge deres uddannelsesdrømme. En af de afgørende faktorer for et vellykket studieliv er et godt sted at bo, og i Aarhus er der et væld af forskellige typer studieboliger til studerende.

Stort udvalg af ledige studieboliger i Aarhus

På denne side har vi samlet et stort udvalg af ledige studieboliger i Aarhus, der kan opfylde enhver studerendes behov. Uanset om du allerede er studerende eller netop er blevet optaget på drømmeuddannelsen, er der mange muligheder at vælge imellem, og vi opdaterer også løbende siden med nye, ledige studieboliger i Aarhus.

Udover det store udvalg af ledige studieboliger i Aarhus, tilbyder vi også en lang række andre spændende og attraktive boligtyper. Ønsker du at udvide din horisont, kan du overveje at udforske mulighederne for værelser , lejligheder , rækkehuse og huse til leje i Aarhus .

Få hjælp til at finde din studiebolig i Aarhus

Hos BoligPortal brænder vi for at skabe en tryg og hurtig vej mellem udlejer og lejer. Derfor er vores platform designet til, at du som lejer hurtigt kan danne et overblik i vores udvalg af ledige studieboliger i Aarhus. Overblikket får du ved at vinge dine behov af i filtreringsmulighederne i venstre side. Derefter vil du kun få vist studieboliger, der matcher dine behov. Har du brug for at blive endnu klogere på, hvordan man finder den helt rigtige studiebolig i Aarhus, så kan du læse med nedenfor.

Hos BoligPortal finder du mange studievenlige boliger

Vi er stolte af vores store udvalg af studieboliger i Aarhus, der er klar til at blive dit nye hjem. Men vi ønsker selvfølgelig ikke, at du mister overblikket, så herunder har vi lavet en liste over relaterede søgninger til studiebolig i Aarhus:

Tips og tricks til at finde den perfekte studiebolig i Aarhus

Er du lige kommet ind på drømmestudiet i Aarhus og leder nu med lys og lygte efter et godt hjem til din studietid i byen? Så vil du sikkert gerne finde din studiebolig i Aarhus hurtigst muligt. Vi forstår din situation, og derfor har vi lavet en lille liste over ting, du kan gøre for at optimere din søgning.

1. Find studiebolig i Aarhus i første forsøg – vær bevidst om dine krav

Du får først svar på, om du er optaget på dit studie i udgangen af juli måned. Men derfor kan du sagtens begynde dine overvejelser om, hvilken type studiebolig, der vil være den bedste løsning for dig, allerede i begyndelsen af sommerferien. Det kan nemlig godt tage lidt tid at blive bevidst om sine krav og behov til den kommende studiebolig. Her kan du stille dig selv spørgsmål som:

  • Har jeg et stort behov for alenetid?

  • Skal mit hjem være det sted, hvor jeg får ro?

  • Finder jeg tryghed i at have kontrol

Kan du svare ja på disse spørgsmål, så kan det være, at du vil få det bedst med at finde en studiebolig, hvor du kan bo alene. Det kan også være, at du godt kan trives med at finde en delevenlig studiebolig, hvor du kun har én roomie, så der ikke er alt for mange andre unge at forholde sig til i hjemmet.

Kan du derimod svare ja til disse spørgsmål, så kan det være, at du bør finde din studiebolig i et kollektiv i Aarhus sammen med en masse roomies:

  • Elsker jeg at møde nye mennesker?

  • Trives jeg med mange aktiviteter i hjemmet?

  • Kan jeg bedst lide, at der altid er nogen at komme hjem til?

2. Benyt filtreringsmulighederne i venstre side

Når du er blevet bevidst om, hvilken type studiebolig i Aarhus, du gerne vil finde, så kan du hos BoligPortal benytte filtreringsmuligheder. Når du har vinget dine behov af i filtreringsmuligheder, som du finder i venstre side, vil det kun være matchende studieboliger i Aarhus, du får vist. På den måde kan du nemt danne et overblik over, hvilke studieboliger, der matcher netop dine krav.

3. Aktivér BoligAgenten

Vil du gerne spare en masse tid på at sidde og lede aktivt efter dit kommende studiehjem i Aarhus, så kan du aktivere BoligAgenten. Det gør du ved først at lave din filtrerede søgning og derefter aktivere BoligAgenten til søgningen. Når du har fået aktiveret BoligAgenten, vil du få besked hver gang, der bliver slået en ny ledig studiebolig op på BoligPortal, som matcher dine søgekriterier. Herfra  får du øjeblikkelig besked hver gang, der er en relevant studiebolig i Aarhus for dig - helt uden du selv skal gøre noget.

Kontakt kundeservice ved spørgsmål eller tvivl

Hvis du gerne vil have en tryg og effektiv oplevelse med søgningen efter din kommende studiebolig i Aarhus, så er du selvfølgelig velkommen til at kontakte BoligPortals kundeservice ved spørgsmål eller tvivl. Vores kundeservice brænder for at hjælpe dig trygt, hurtigt og gnidningsfrit videre til dit kommende hjem, så tøv ikke med at kontakte os i vores åbningstid fra kl. 9-21 alle ugens dage, også i weekenden.

Find også studiebolig i udkants-aarhus

Hvis du tidligere har været vant til et stort hjem og masser af luft og grønne områder omkring, så er en lille studievenlig lejlighed i Aarhus C eller et værelse i Aarhus C måske ikke det rigtige match til dig. Hvis du drømmer om mere plads og grønne områder, så vil vi anbefale dig at lede efter eksempelvis et værelse i en studievenlig bolig i disse områder:

Vi håber, at du finder den helt perfekte studiebolig i Aarhus eller omegn, som matcher boligen fra dine drømme. Held og lykke med dit nye hjem og dit studieeventyr i en af Danmarks allerbedste studiebyer.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesWhistleblowerordningJobsBoligmanagerData Insights
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejeboligKundeserviceVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play