Udlej bolig
Lejekontrakt
Flyttesyn
Opret bruger
Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
  1. Hjem
  2. Studieboliger i Aarhus

Studieboliger i Aarhus

342 boliger fundet
Alle værelser
Alle værelser1 værelses2 værelses3 værelses
342 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
1 vær. · Lejlighed · 21 m²
Aarhus, Tietgens Plads
1 værelses lejlighed beliggende på en værelsesgang med 8 1-værelses lejligheder. Lejligheden indehol
2 timer siden
3.050 kr.
...
Side1af 19

Find studiebolig i Aarhus på BoligPortal

Aarhus er Danmarks andenstørste by, og er du på udkig efter en studiebolig i Aarhus, er du landet det rette sted. På BoligPortal kan du se alle ledige studieboliger i Aarhus. Der bliver løbende tilføjet nye studieboliger på siden, men skynd dig – de eftertragtende studieboliger ryger hurtigt.

Hvad er vigtigst for dig ift. en studiebolig i Aarhus?

Vurdér hvad der er vigtigst for dig. Er det størrelsen på studieboligen, så skal du overveje at finde en studiebolig lidt uden for centrum. Hvis du til gengæld gerne vil bo helt centralt, kan det være du skal søge efter en studiebolig, der ikke er alt for stor, så du ikke bruger hele din SU på huslejen.

Overvej at bo i studiebolig med andre

Der er penge at spare, hvis man flytter uden for Aarhus, men er man ung, så vil man ofte gerne være der, hvor tingene sker. Derfor kan det være en god idé at overveje, om du skal søge efter et studieværelse i stedet for en studielejlighed. Et plus ved at bo med andre er også, at der er nogen at komme hjem til hver dag. Det kan være rigtig dejligt.

Vær tålmodig, når du søger

Det kan være rigtig frustrerende at søge bolig i universitetsbyerne - særligt omkring studiestart. Derfor kan det være en rigtig god idé at komme i gang med boligsøgningen tidligt. Og vær tålmodig! Nogen er heldige at finde studieboligen i første huk, og andre må søge lidt længere, men i sidste ende finder alle et sted at bo.

Gør noget ud af din ansøgning

Vil du gerne have succes med din boligsøgning, er det en god idé at starte med at gøre noget ud af din ansøgning. Søger du en studiebolig i Aarhus, kan du med fordel fortælle lidt om dig selv, og hvorfor udlejer skal vælge dig. Husk at læse lejeboligannoncen igennem igen, inden du trykker send, så du undgår at stille spørgsmål, som allerede er besvaret i annoncen.

HENT APP
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikJobs
HJÆLPOm boligsøgningOm boligudlejningBliv professionel udlejer
Kontakt os
CookiesVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP