Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Studieboliger i Lyngby

Studieboliger i Lyngby

23 boliger fundet
23 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
1 vær. lejlighed på 32 m²
Kongens Lyngby, Lyngby Hovedgade
8.000 DKKI går
Side1af 2

Lignende annoncer i København, Kongens lyngby, Alle, max. 8.000 kr

Find studiebolig i Lyngby hos BoligPortal

Hos BoligPortal finder du mange gode muligheder for at finde en studiebolig i Lyngby. Det er både oplagt for dig, der skal pendle til studie i København, men også for dig, hvis uddannelsesinstitution er placeret i Lyngby. Du definerer selv din søgning, hvor det både er muligt at prioritere ud fra beliggenheden, pris eller noget helt tredje, der har særlig betydning for dig.

Udforsk udvalget af ledige studieboliger i Lyngby

Når du søger efter en ledig studiebolig i Lyngby, er BoligPortal det oplagte sted at starte. Vi ved, hvor vigtigt det er for studerende at have et godt hjem, hvor man kan koncentrere sig om sit studie uden at bekymre sig om boligsituationen. Derfor sørger vi for at have et stort udvalg af ledige studieboliger i Lyngby til rådighed, så du nemt kan finde den rette bolig, der passer til dine ønsker og behov.

Som den største portal inden for boligudlejning, finder du hos os generelt det største udvalg af ledige studieboliger og lejeboliger i hele Danmark . Her kan du se nærmere på vores forskellige kategorier; huse , rækkehuse , værelser og lejligheder til leje .

Vær skarp i dine prioriteter og benyt dig af filtreringsmulighederne

Er du på jagt efter en studiebolig i Lyngby, er du bestemt ikke alene om budet. Med mange studerende i og omkring København, handler det derfor om at være skarp i dine prioriteringer. Sørg for at gøre op med dig selv, hvad der er vigtigt i din søgning efter en studiebolig i Lyngby og omegn, og inkorporér derefter dine prioriteter i din søgning ved at gøre brug af filtreringsmulighederne i venstre side.

Udover gængse prioriteringer såsom beliggenhed eller husleje, kan det også være relevant at forholde sig til typen af studiebolig i Lyngby. Tænk for eksempel over, om du har meget behov for alenetid, eller om du elsker når det sociale flyder ind i fritiden derhjemme. Disse overvejelser kan nemlig være med til at give et fingerpeg om, hvorvidt du skal søge efter en studiebolig, hvor du kan bo til leje alene, eller om det er mere oplagt for dig med en studiebolig med flere værelser, der derfor kan fungere som et kollektiv eller roomiefællesskab.

Har du udfyldt filtreringerne i venstre side på en måde, du finder hensigtsmæssig for din videre søgning efter en studiebolig i Lyngby, kan du med fordel oprette en gratis BoligAgent . Det gør du ved at trykke på slideren øverst til venstre. Ved at aktivere en BoligAgent vil du fremover automatisk modtage besked over mail, når nye ledige studieboliger, der passer til dine kriterier, bliver lagt op hos BoligPortal. Det gør det nemt og enkelt at holde dig opdateret på muligheder i din boligsøgning.

Overvej også at søge studiebolig i flere andre områder

I visse tilfælde kan det give mening at udvide din søgning, hvis du ikke har faste kriterier for afstanden til dit uddannelsessted eller din boligs beliggenhed. Skal du studere i Storkøbenhavn, kan du derfor med fordel lede efter en studiebolig i flere andre byer og bydele. Overvej for eksempel at lede efter en ledig studiebolig i Valby , på Frederiksberg , Amager , Vesterbro eller i København som helhed. Du kan også overveje at lede efter et ledigt værelse hos en roomie i København , for eksempel ved at kigge på vores sider for værelser i København K , Nordhavn , Sydhavn , Frederiksberg , Vesterbro , Valby eller lige der, hvor du kunne have lyst til at bo som studerende.

Her er din guide til uddannelsernes placering

København og omegn har mange uddannelsesinstitutioner at byde på og mange forskellige områder i by og opland. Vil du gerne have en kort introduktion til nogle af uddannelsernes placering, finder du det herunder. På den måde kan du med fordel inkorporere denne viden i din søgning efter en studiebolig med den rette beliggenhed og transport til studie.

I centrum af København finder du især nogle af de mere kreative uddannelsesretninger. Her tæller ikke mindst Det Kongelige Danske Kunstakademi, Forfatterskolen og Den Danske Filmskole. I København K finder du desuden også Københavns Universitets samfundsfaglige fakultet.

Bevæger du dig hen imod KU’s humanistiske uddannelsesudbud, kan du med fordel lede efter en ledig studiebolig eller et bofællesskab på Amager . Her finder du også Aalborg Universitets afdeling i København.

Vest for Indre by ved Vesterbro ligger Paul Petersens Idrætsinstitut, hvor friluftsliv, anatomi, havkajak og mountainbike er at finde blandt de udbudte fag. Tager du til Frederiksberg, finder du her Copenhagen Business School (CBS) og Hærens Officerskole.

De naturvidenskabelige retninger finder du som udgangspunkt i den nordlige del af København mod Fælledparken. Naturligvis finder du også endnu nordligere i Lyngby en række uddannelser, som kan være relevante for dig, der leder efter en studiebolig. Her finder du alt fra Danmarks Tekniske Universitet til handelsskoler (herunder CBS Lyngby) og en maskinmesterskole. I Lyngby er også en medieskole samt mulighed for ungdomsuddannelse.

Som studerende kan du være tryg ved at søge bolig gennem BoligPortal

At søge bolig bør være en tryg oplevelse, også for dig der er studerende og måske er ny i boligræset. Det er noget, der ligger os på sinde hos BoligPortal. Derfor tilbyder vi en sikker og tryg platform til leje og udlejning af boliger og studieboliger.

Søge du efter en studiebolig i Lyngby eller andre nærliggende områder, kan du vide dig sikker på, at alle annoncer er ægte og valideret af en af vores medarbejdere. Faktisk gælder dette for alle boliger på vores platform, og altså ikke kun studieboliger. Derudover kan du være sikker på, at vi altid værner om din sikkerhed, blandt andet ved at følge retningslinjer inden for GDPR.

Vi hjælper dig på vej med din boligsøgning

Udover at have styr på det rent sikkerhedsmæssige, står vi hos BoligPortal også klar til at hjælpe dig, hvis du skulle have spørgsmål i forbindelse med din boligsøgning. Det gælder både dig, som er boligsøgende, men også dig, der selv overvejer at udleje et værelse i din bolig eller studiebolig. Udover at vi stiller værktøjer såsom en gratis lejekontrakt og mulighed for at foretage digitalt flyttesyn til rådighed, står vi således også klar til at svare på dine spørgsmål i vores kundeservice.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesWhistleblowerordningJobsBoligmanagerData Insights
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejeboligKundeserviceVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play