Læs om boligudlejning
Opret
Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Studieboliger i Holstebro

Studieboliger i Holstebro

89 boliger fundet
89 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
2 vær. • Lejlighed • 67 m²
Holstebro, Vestergade
2. værelses i centralt beliggende i Holstebro
I går
4.600 kr.
Side1af 5

Find studiebolig til leje i Holstebro hos BoligPortal

Ovenfor finder du vores aktuelle udvalg af studieboliger til leje i Holstebro. Byen byder på en række videregående uddannelser såsom VIA, Erhvervsakademi Midtvest og Social & Sundhedsskolen, og går du på eller planlægger du at starte på en af uddannelsesinstitutioner i byen, er en studiebolig i Holstebro oplagt for dig.

Udforsk udvalget af ledige studieboliger i Holstebro

Hos BoligPortal ved vi, at det kan være en udfordring at finde den rette studiebolig - især hvis du flytter til en ny by. Derfor har vi her på siden samlet alle vores ledige studieboliger i Holstebro til dig, så du kan danne dig et overblik og selv filtrere i eksempelvis størrelse og prisklasse.

Udover et bredt udvalg af ledige studieboliger i Holstebro, finder du generelt også det største udvalg af lejeboliger i Danmark hos os. Gå endelig på opdagelse i kategorierne; lejligheder , værelser , huse og rækkehuse til leje . Hvis du som ung studerende har lyst til at bo sammen med andre, har vi også relevante sider såsom delevenlige lejligheder og møblerede lejligheder til leje , som går godt hånd i hånd med at flytte til en ny by.

Er du interesseret i andre boligtyper end studieboliger i Holstebro?

Studieboliger er praktiske, da de henvender sig til dig som studerende. Med en studiebolig kan du typisk finde en god pris, og du vil i mange tilfælde kunne slå dig ned tæt på studie og andre studiekammerater. Alligevel kan det være relevant også at undersøge andre typer af boliger i byen.

Er du interesseret i andre boligtyper i Holstebro, kan du med fordel tage et kig på vores generelle side for lejeboliger i Holstebro . Herunder finder du alle de forskellige kategorier af boliger, nemlig både lejligheder , værelser , huse og rækkehuse i Holstebro . Her kan du være heldig at finde et lejemål med god beliggenhed og pris på husleje, som passer på SU-budgettet.

Sådan finder du hurtigt og nemt en studiebolig i Holstebro

Som studerende eller kommende studerende kan det være særligt relevant hurtigt at få fat i en studiebolig. Hos BoligPortal stiller vi en række redskaber til rådighed, der kan hjælpe dig til nemt og hurtigt at komme i mål med en Holstebro studiebolig.

Præcisér din søgning med vores filtreringsmuligheder

Ved at udfylde dine kriterier til din kommende studiebolig i Holstebro i filtreringsmulighederne i venstre side kan du præcisere din søgning. På den måde er det nemt at danne dig et overblik, da du kun vil få vist studieboliger, der giver mening for din boligjagt.

I filtreringsmulighederne kan du filtrere efter en række forskelliger emner, der måtte være relevante for dig. For eksempel kan det være, at du ønsker at spare på budgettet og derfor vil inkludere et maksimalt budget på husleje i din filtrering. Det kan også være, at du ønsker at leje din studiebolig møbleret, i hvilket tilfælde du også kan filtrere efter dette.

Opret BoligAgent og find hurtigt studiebolig i Holstebro

Når du har fundet frem til en filtrering, som giver mening i din søgning efter den rette studiebolig i Holstebro, anbefaler vi, at du aktiverer en gratis BoligAgent for din søgning. Det gør du ved at klikke i den orange boks øverst til venstre.

Ved at oprette en BoligAgent for din søgning får du fremover automatisk besked over mail, når nye studieboliger i Holstebro matcher dine kriterier. På den måde øger du dine chancer for hurtigt at få fat i den rette studiebolig i Holstebro, da du kan være blandt de første, der tager kontakt til relevante udlejere. Samtidigt slipper du for aktivt at skulle sidde og holde øje med siden – i stedet kan du koncentrere dig om studierne.

Er studieboligen delevenlig, kan du udleje et eller flere værelser

Støder du på en delevenlig lejlighed eller studiebolig i Holstebro, kan det give god mening at opstarte et bofællesskab og på den måde finde roomies . At bo sammen med andre studerende er noget, der for mange kendetegner en god studietid, der ikke blot er fuld af tung læsning men også sociale kredse inden og uden for hjemmet.

Finder du en større delevenlig lejlighed eller studiebolig i Holstebro, kan du efter at have lejet den selv stå for at udleje et eller flere værelser via BoligPortal. Her er det dig selv, der står for at samle den rette sammensætning af bofæller, så I kan få et dejligt hjem sammen under studietiden. Det er gratis selv at udleje via BoligPortal, og vi tilbyder tilmed en række redskaber, som skal gøre det nemt og enkelt for dig.

For at komme godt igennem processen omkring udlejning kan du blandt andet gøre brug af vores digitale lejekontrakt , som vi har udviklet til at hjælpe dig med at udforme en juridisk korrekt lejekontrakt. Du kan også gøre brug af vores mulighed for at foretage et digitalt flyttesyn , hvis du ønsker at lave en indflytningsrapport og fraflytningsrapport for dine kommende roomies. Det kan i sidste ende hjælpe dig til ikke at skulle hæfte for skader eller slid, de har forårsaget på lejemålet.

Føl dig tryg, når du søger studiebolig i Holstebro

Det er vigtigt at kunne føle sig tryg som boligsøgende, og særligt som studerende, der måske for første gang er ude selv at finde bolig, er det essentielt at få en god oplevelse. Det er noget, der ligger os tæt på sinde hos BoligPortal, hvorfor vi sørger for at varetage dine interesser på bedst mulig vis, så du kan være tryg igennem din boligjagt.

Vi sørger for at validere alle boligannoncer, inden de lægges op på siden. På den måde kan du være tryg ved at tage kontakt til relevante udlejere. Udover det kan du også være tryg ved vores håndtering af dine data, da vi følger regler og retningslinjer for GDPR.

Kontakt vores kundeservice, hvis du har brug for hjælp

Vi står hver dag klar til at hjælpe dig i vores kundeservice, der holder åbent året rundt. Her kan du stille spørgsmål til alt omhandlende leje og udlejning eller til vores platform og services generelt. Vores medarbejdere har kompetent viden og er dygtige til at formidle videre til dig i øjenhøjde.

Du kan tage kontakt til os over mail, chat eller telefon, alt efter hvilket medie du foretrækker. Vi ønsker dig mange gange held og lykke med at finde den rette studiebolig i Holstebro.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesJobsBoligmanagerData Insights
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejeboligKundeserviceVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play