Læs om boligudlejning
Opret
Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Studieboliger i Herning

Studieboliger i Herning

105 boliger fundet
105 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
2 vær. • Lejlighed • 37 m²
Snejbjerg, Snejbjerg Hovedgade
2 værelses lejlighed
37 min. siden
3.575 kr.
Side1af 6

Lignende annoncer i Herning, max. 6.000 kr

Find studiebolig i Herning hos BoligPortal

Ovenfor finder du det samlede overblik over aktuelle studieboliger i Herning hos BoligPortal. Udvalget er bredt og opdateres løbende. Hos BoligPortal er vi nemlig Danmarks største inden for leje og udlejning af boliger.

Er du interesseret i vores udvalg af lejeboliger landsdækkende, har vi samlet oversigter over lejligheder , værelser , huse og rækkehuse til leje . Hos os finder du også andre oversigter, der kan være relevante for dig, for eksempel vores side med delevenlige lejligheder eller møblerede lejligheder til leje .

Bredt udvalg af ledige studieboliger i Herning

Er du blevet optaget på dit drømmestudie i Herning og står uden tag over hovedet? Så lad BoligPortal hjælpe dig med at finde den perfekte studiebolig i den dynamiske by. Vores brede udvalg af ledige studieboliger i Herning gør det muligt for dig at finde det ideelle hjem, mens du studerer i Herning.

Når du er studerende, er det en oplagt mulighed at finde en ledig studiebolig i Herning, da pengene typisk rækker en del længere ved denne type bolig. Dertil kommer, at mange studieboliger ligger tæt på diverse uddannelsesinstitutioner.

Er du interesseret i andre boligtyper end studieboliger i Herning?

Der findes flere gode alternativer til en studiebolig i Herning. Når du som ung studerende skal finde dig en lejebolig i Herning , er der flere oplagte muligheder. Mange vælger for eksempel at gå efter et større, delevenligt lejemål, der kan benyttes som studielejlighed. Det kan for eksempel være en lejlighed i Herning eller et værelse i Herning i et bofællesskab. Overvej også et hus eller rækkehus i Herning , da disse ofte er oplagte som delevenlige boliger under studietiden.

Sådan finder du hurtigt og nemt en studiebolig i Herning

Som studerende er det vigtigt at få fat i den rette studiebolig. Her spiller især beliggenhed og pris ind, og for mange er tidsaspektet også en vigtig faktor. Dette gælder især for dig, der er tilflytter fra en anden by. Heldigvis har vi hos BoligPortal samlet en række tips, der gør det nemt for dig at finde studiebolig i Herning.

Præcisér din søgning med filtreringsmulighederne

I venstre side finder du en række muligheder for at filtrere i din søgning. Det er smart, da du på den måde skærer ind til benet og kun får vist annoncer for studieboliger i Herning, der lever op til dine kriterier. Ved at filtrere i din søgning er det derfor nemt at kigge boligannoncerne igennem og danne sig et overblik over de relevante.

Mulighederne for filtrering er mange, og du kan tilpasse dem, så de passer dig. Mange vælger for eksempel at filtrere efter et maksimalt beløb på husleje eller størrelsen på lejemålet. På den måde kan du finde en billig studiebolig i Herning. Du kan for eksempel også vælge, om studieboligen i Herning skal være møbleret eller delevenlig.

Aktivér en BoligAgent for din søgning og find hurtigt studiebolig i Herning

Når du har fundet frem til en filtrering, der giver mening for din videre søgning, anbefaler vi, at du aktiverer en gratis BoligAgent for din søgning. Med en BoligAgent fra BoligPortal er det nemlig nemt at holde sig opdateret på nye relevante studieboliger i Herning, efterhånden som de lægges op på siden. Det skyldes, at du efter aktivering automatisk modtager besked over mail, når nye studieboliger i Herning matcher dine kriterier.

Du aktiverer en BoligAgent for din søgning og filtrering ved at klikke i den orange boks øverst til venstre. Inden da er det dog vigtigt, at du sørger for at være skarp på dine kriterier, da du ellers risikerer at misse at få besked om boligannoncer, der ellers kunne have været relevante.

I hvilket område af Herning skal du finde studiebolig?

Som studerende er det oplagt at bo i et område, som giver mening i forhold til transport til og fra studie. I byen finder du en længere række af forskellige uddannelsesinstitutioner, så sæt dig gerne ind i dit specifikke uddannelsessted. Det kan nemlig give et godt indblik i, hvilke områder af Herning, hvor det giver mening for dig at slå dig ned.

Skal du studere på VIA University College eller den lokale afdeling af Aarhus Universitet vil du befinde dig i den østlige del af byen. Her kan du for eksempel slå dig ned i en studievenlig lejebolig i Gjellerup . Der er dog generelt gode forbindelser med offentlig transport, hvorfor du med fordel også kan slå dig ned tættere på byens centrum.

For dig, der skal studere på Erhvervsakademi MidtVest eller Herningsholm Erhvervsskole, er mulighederne for relevante områder mange. Disse uddannelsesinstitution ligger nemlig sammen med diverse gymnasiale uddannelser centralt placeret.

Overvej også en lejebolig i Lind , Snejbjerg eller Tjørring , hvis du ønsker en mere tilbagetrukket studietid, der dog stadig er i tæt transportmæssig forbindelse til det mere centrale Herning.

Føl dig tryg, når du søger studiebolig i Herning hos BoligPortal

Hos BoligPortal kan du være tryg igennem din søgning efter den rette studiebolig i Herning. Vi ved, at det kan være overvældende at finde rundt i, og derfor sørger vi for at gøre din oplevelse på vores platform sikker. Vi validerer nemlig manuelt alle boligannoncer, inden de lægges op på siden, så du kan føle dig tryg ved ægtheden hos udlejer, når du tager kontakt.

Vi passer naturligvis også godt på dine data og overholder i den forbindelse alle regler for GDPR, så du kan færdes trygt på siden.

Hvis studieboligen er for stor, kan du udleje et eller flere værelser

Finder du en større studiebolig med en delevenlig fordeling af værelser, kan du vælge at stable dit eget bofællesskab på benene ved selv at udleje et eller flere værelser . Det er gratis hos BoligPortal, og du kommer godt i gang med udlejningen på vores platform.

Til dig, der ønsker at udleje værelser i en bolig eller studiebolig, som du har lejet, hjælper vi dig godt på vej. Vi stiller i den sammenhæng en række digitale services til rådighed, som skal gøre processen omkring udlejning mere overskuelig.

Vi har både udviklet en digital lejekontrakt , som hjælper dig med at udforme en juridisk korrekt lejekontrakt og et digitalt flyttesyn , hvis du ønsker at lave en indflytningsrapport og fraflytningsrapport for lejemålet.

Held og lykke med din søgning efter den rette studiebolig i Herning

Hos BoligPortal ønsker vi dig mange gange held og lykke i din jagt efter en ledig studiebolig i Herning, der lever op til dine ønsker og krav.

Vi står hver dag klar til at hjælpe dig i vores kundeservice, så tøv endelig ikke med at tage kontakt, hvis du har spørgsmål eller på anden vis brug for hjælp. Vi kan både kontaktes over mail, chat eller telefon.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesJobsBoligmanager
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejebolig
Kontakt os
Vilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play