Udlej bolig
Boligadministration
Lejekontrakter
Flyttesyn
Opret bruger
Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Lejligheder
  3. København
  4. Alle værelser
  5. København Ø
Alle lejligheder til leje i københavn

Lejligheder på Østerbro / København Ø

77 boliger fundet
77 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
3 vær. · Lejlighed · 201 m²
København, Strandvejen
Ejendommen Kildevang er opført i 1960 og består af ca. 200 boliger. Ejendommen er i 4 etager med til
14 timer siden
18.500 kr.
Side1af 5
Populære søgninger
  • Alle i Lejligheder
  • Lejligheder københavn

Find lejlighed til leje på Østerbro / København Ø på BoligPortal

Mellem Øresund og indre København finder du det populære Østerbro. Et område, hvor du trods den centrale beliggenhed kan finde ro på en helt unik måde. Her møder gammel historie og moderne arkitektur hinanden i en sammensmeltning af idylliske brostensgader, caféer og kulturtilbud.

Er du ikke helt overbevist om, at din næste lejlighed skal ligge på Østerbro? Så se også nærmere på udvalget af lejligheder i København S , København SV , København K , Valby , Frederiksberg , København N , København V , København NV eller Nordhavn .

Er du ung og (snart) studerende, så kan det måske også give mening at tage et kig på udbuddet af ungdomsboliger i København eller studieboliger på Østerbro . Kommer du tilmed langvejs fra, kan der være nogle fordele i at kigge på møblerede lejligheder , så du kan spare lidt på indflytningsprisen.

Læs med herunder, hvor vi beskriver, hvad Østerbro kan, og hvordan du nemt og hurtigt finder din næste lejelejlighed i København Ø på BoligPortal.

Slaraffenland for madelskere

Østerbro er et slaraffenland for alle, der elsker at gå ud. Caféerne ligger som perler på en snor - den ene mere hyggelig end den anden. Her finder du alt fra økologiske avocadomadder og veganske cheesecakes til marinerede muslinger og mexicanske quesadillas. Uanset hvad dine smagsløg er til, kan du opleve ægte fransk fortovsstemning med udsigt til søerne og petanque under trækronerne.

Når sulten trænger sig på i aftentimerne, er Østerbros madtilbud mindst lige så fantastiske. Der er restauranter i alle prisklasser med køkkener fra det meste af verden, som du kan gå på opdagelse i.

Den unikke kombination af ro og byliv betyder, at Østerbro har utallige tilbud med alt fra lækre spisesteder og specialbutikker til grønne områder og mulighed for at klare hverdagens gøremål. Området har også en af byens bedste handelsgader, så det er oplagt at få svinget dankortet.

Apropos det med at svinge dankortet, så er det vist ikke gået nogens næse forbi, at det kan være dyrt at bo i hovedstadsområdet. Derfor kan det både økonomisk og socialt være en god idé at finde en roomie i København . Måske kender du allerede en, du gerne vil flytte sammen med? Så kan du overveje at kigge efter delevenlige lejligheder i København .

Østerbro er et centralt åndehul

Selvom Østerbro ligger lige op ad Indre By, er der mange, der oplever området som et centralt åndehul væk fra Københavns larm og trængsel. Bydelen bærer især præg af dens tætte beliggenhed til vandet, hvor du inden for gåafstand finder en masse kulturelle, afslappende og spændende oplevelser som Svanemøllestranden, Fælledparken, Kastellet, Søerne, Øbro-Hallen, Parken og Langelinie. Og har du brug for at komme helt væk, så ligger Københavns Lufthavn heldigvis kun en kort togtur derfra.

Det er generelt nemt at komme rundt på Østerbro og til resten af København. Udover de gode togforbindelser, er det også muligt at komme rundt med metro, bus, cykel og el-scooter. Fra en lejlighed på Østerbro er det tilmed nemt at komme i skole og i fitness, at besøge fodboldbaner og legepladser og at klare indkøbene på vej hjem fra arbejde.

Find din næste lejlighed på Østerbro gennem BoligPortal

Vi er ikke i tvivl om, at Østerbro er et fantastisk sted at bo. Er du heller ikke det? Så start din søgning efter din næste lejelejlighed på Østerbro på BoligPortal nu. Vi hjælper dig igennem hele processen fra start til slut. Vi har stillet en masse smarte funktioner til rådighed for at gøre din boligsøgning så effektiv som mulig. Du kan blandt andet bruge vores kortfunktion til at se ledige lejligheder i dit favoritområde eller filtreringsmulighederne til at sikre, at du finder en lejlighed på Østerbro med det helt rigtige antal værelser.

Når man søger en lejlighed i storbyen, skal man ofte være hurtig på aftrækkeren, for at få fingre i drømmeboligen. Derfor kan du hos os oprette en gratis BoligAgent, der giver dig besked så snart, der dukker en lejlighed op, der passer til dine ønsker. Derefter er du kun få klik fra at komme i kontakt med udlejer.

Vi sidder desuden klar på telefonen, hvis du får brug for yderligere hjælp. Du kan ringe eller skrive til os hver dag fra 9-21. Vi ønsker dig held og lykke i din boligjagt på Østerbro.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesJobsBoligmanager
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontrakt
Kontakt os
Vilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play