Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Lejligheder
  3. København
  4. Alle værelser
  5. København Ø
Alle lejligheder til leje i københavn

Lejligheder i København Ø

53 boliger fundet
53 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
2 vær. lejlighed på 63 m²
København Ø, Næstvedgade
9.159 DKK1 min. siden
Side1af 3

Lignende annoncer i København, København ø, Alle

Populære søgninger
  • Alle i Lejligheder
  • Lejligheder københavn

Find lejlighed til leje i København Ø hos BoligPortal

Mellem Øresund og Indre København finder du den populære bydel København Ø. Et område, hvor du trods den centrale beliggenhed kan finde ro på en helt unik måde. Her møder gammel historie og moderne arkitektur hinanden i en sammensmeltning af idylliske brostensgader, caféer og kulturtilbud.

Udover udvalget af ledige lejligheder i København Ø, som du finder her på siden, kan du også tage et kig på vores samlede udvalg af lejeboliger i København Ø . Og hvis du ikke helt overbevist om, at dit kommende hjem skal ligge i København Ø, kan du se nærmere på udvalget af lejligheder i København S , København SV , København K , Valby , Frederiksberg , København N , København V , København NV eller Nordhavn .

Er du ung og (snart) studerende, så kan det måske også give mening at tage et kig på udbuddet af ungdomsboliger eller studieboliger i København . Kommer du tilmed langvejs fra, kan der være nogle fordele i at kigge på møblerede lejligheder , så du kan spare lidt på indflytningsprisen.

Læs med herunder, hvor vi beskriver, hvad København Ø kan tilbyde, og hvordan du nemt og hurtigt finder din næste lejelejlighed i København Ø på BoligPortal.

Fordele ved at leje en lejlighed i København Ø

Uanset hvor du er i livet, er København Ø et populært sted at bosætte sig, hvis du drømmer om at slå sig ned i København . Det skyldes især, at bydelen tilbyder en lang række attraktive fordele, hvor der er noget for enhver smag. Herunder har vi samlet tre specifikke fordele ved at leje en lejlighed i København Ø:

Tæt på grønne områder: København Ø er kendt for at have nogle af Københavns største og smukkeste parker og grønne områder, herunder Fælledparken og Kastellet. At leje en lejlighed i København Ø tæt på disse områder giver dig mulighed for at tage en afslappende gåtur, løbetur eller cykle i naturen uden at skulle langt væk fra byen.

Kulturelle oplevelser: København Ø er hjemsted for flere af Københavns mest berømte kulturelle seværdigheder, herunder Den Lille Havfrue, Statens Museum for Kunst og Det Kongelige Teater. Vælger du en lejlighed til leje i København Ø giver dig nem adgang til disse steder og mulighed for at opleve alt, hvad byen har at byde på.

Tæt på vandet: København Ø ligger ud til Øresund, og mange af lejlighederne i området har en fantastisk udsigt over vandet. At bo tæt på vandet giver dig mulighed for at tage en dukkert på de varme sommerdage eller tage en afslappende gåtur langs kysten.

Slaraffenland for madelskere

København Ø er et slaraffenland for alle, der elsker at gå ud. Caféerne ligger som perler på en snor - den ene mere hyggelig end den anden. Her finder du alt fra økologiske avocadomadder og veganske cheesecakes til marinerede muslinger og mexicanske quesadillas. Uanset hvad dine smagsløg er til, kan du opleve ægte fransk fortovsstemning med udsigt til søerne og petanque under trækronerne.

Når sulten trænger sig på i aftentimerne, er områdets madtilbud mindst lige så fantastiske. Der er restauranter i alle prisklasser med køkkener fra det meste af verden, som du kan gå på opdagelse i.

Den unikke kombination af ro og byliv betyder, at København Ø har utallige tilbud med alt fra lækre spisesteder og specialbutikker til grønne områder og mulighed for at klare hverdagens gøremål. Området har også en af byens bedste handelsgader, så det er oplagt at få svinget dankortet.

Apropos det med at svinge dankortet, så er det vist ikke gået nogens næse forbi, at det kan være dyrt at bo i hovedstadsområdet. Derfor kan det både økonomisk og socialt være en god idé at finde en roomie i København . Måske kender du allerede en, du gerne vil flytte sammen med? Så kan du overveje at kigge efter delevenlige lejligheder i København .

København Ø er et centralt åndehul

Selvom København Ø ligger lige op ad Indre By , er der mange, der oplever området som et centralt åndehul væk fra Københavns larm og trængsel. Bydelen bærer især præg af dens tætte beliggenhed til vandet, hvor du inden for gåafstand finder en masse kulturelle, afslappende og spændende oplevelser som Svanemøllestranden, Fælledparken, Kastellet, Søerne, Øbro-Hallen, Parken og Langelinie. Og har du brug for at komme helt væk, så ligger Københavns Lufthavn heldigvis kun en kort togtur derfra.

Det er generelt nemt at komme rundt i København Ø og til resten af København . Udover de gode togforbindelser, er det også muligt at komme rundt med metro, bus, cykel og el-scooter. Fra en lejlighed i København Ø er det tilmed nemt at komme i skole og i fitness, at besøge fodboldbaner og legepladser og at klare indkøbene på vej hjem fra arbejde.

Sådan finder du hurtigt og nemt en lejelejlighed i København Ø

Vi er ikke i tvivl om, at København Ø er et fantastisk sted at bo. Er du heller ikke det? Så start din søgning efter din næste lejlighed til leje i København Ø på BoligPortal nu. Vi hjælper dig igennem hele processen fra start til slut. Vi har stillet en masse smarte funktioner til rådighed for at gøre din boligsøgning så effektiv som mulig.

Du kan blandt andet bruge vores kortfunktion til at se ledige lejligheder i dit favoritområde eller filtreringsmulighederne til at sikre, at du finder en lejlighed i København Ø med det helt rigtige antal værelser.

Når man søger sit nye hjem i storbyen, skal man ofte være hurtig på aftrækkeren, for at få fingre i drømmeboligen. Derfor kan du hos os oprette en gratis BoligAgent , der giver dig besked så snart ledige lejligheder i København Ø, der passer til dine ønsker. Derefter er du kun få klik fra at komme i kontakt med udlejer.

Kontakt vores kundeservice, hvis du har spørgsmål

Vi sidder desuden klar på telefonen, hvis du får brug for yderligere hjælp. Du kan ringe eller skrive til os hver dag fra 9-21. Vi ønsker dig held og lykke i jagten på en lejlighed til leje i København Ø.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePrivatlivspolitikCookiesWhistleblowerordningJobsBoligmanagerData Insights
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejeboligKundeserviceVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play