Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Lejligheder
  3. København
  4. Alle værelser
  5. København K
Alle lejligheder til leje i københavn

Lejligheder i København K

131 boliger fundet
131 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
3 vær. lejlighed på 90 m²
København K, Gråbrødretorv
12.750 DKK1 time siden
2 vær. lejlighed på 66 m²
København K, Lille Strandstræde
14.500 DKK4 timer siden
...
Side1af 8
Populære søgninger
  • Alle i Lejligheder
  • Lejligheder københavn

Find ledig lejlighed i København K / Indre By hos BoligPortal

Ovenfor finder du vores aktuelle udvalg af lejligheder til leje i København K og Indre By. Det er din indgangsvinkel til din videre søgning efter den helt rette lejlighed.

Udvalget af lejligheder i København K og Indre By er bredt, ligesom resten af vores udvalg af lejeboliger. Vi er nemlig de suverænt største inden for leje og udlejning af lejeboliger i Danmark, herunder både lejligheder , værelser , huse og rækkehuse .

Vi har også samlet en række oversigter, der kan være relevante for dig, der har mere specifikke ønsker til din boligjagt. Overvej for eksempel at tage et kig på vores delevenlige lejligheder eller vores lejligheder med altan .

Er du interesseret i andre boligtyper end lejligheder i København K / Indre By?

København K byder udover lejligheder også på flere andre boligtyper. Er du åben overfor det hele, kan du tage et kig på den mere generelle side for lejeboliger i København K . Du kan også kigge i de specifikke kategorier for værelse , hus eller rækkehus i København K .

Overvej, om du er åben for lejligheder i andre dele af København

Det centrale København er af gode grunde eftertragtet, men er du åben for at finde lejlighed i andre dele af København, finder du hos BoligPortal også mange gode muligheder for dette.

Tag for eksempel et kig på vores lejligheder på Amager , Vesterbro , Frederiksberg , Nørrebro eller Østerbro .

Gode grunde til at leje en lejlighed i København K / Indre By

Indre By er et fantastisk sted at bo, og når du vælger at leje en lejlighed i København K, bliver du en del af det pulserende byliv, hvor der altid er gang i gaderne. Der er mange fordele ved at leje en lejlighed i København K, og herunder har vi samlet tre af grundene til, at denne bydel er et helt særligt sted at bosætte sig:

  • Beliggenhed - København K er en af de mest eftertragtede og centrale områder i Storkøbenhavn . Det betyder, at du har nem adgang til en lang række butikker, restauranter, cafeer og kulturelle seværdigheder. Du kan gå eller tage offentlig transport til de fleste steder i byen herfra.

  • Attraktive lejligheder - København K er et populært område, og det betyder, at der er mange forskellige typer lejligheder at vælge imellem. Uanset om du søger en moderne lejlighed med altan eller en klassisk gammel bygning med højt til loftet og stuk, er der noget for enhver smag.

  • Livsstil - København K er kendt for sin livlige atmosfære og sin mangfoldighed. Det betyder, at du vil finde mange forskellige typer af mennesker og kulturer i området. Der er altid noget at lave, og du vil aldrig kede dig i København K.

Sådan finder du hurtigt og nemt en lejlighed i København K / Indre By

Efterspørgslen efter lejligheder i København K og Indre By er stor. Derfor sørger vi hos BoligPortal for at stille en række redskaber og fremgangsmåder til rådighed i din søgning, så du hurtigere og nemmere kan komme i mål med den rette lejlighed.

Præcisér din søgning med vores filtreringsmuligheder

I venstre side finder du en række muligheder for at filtrere i din visning af boligannoncer. Ved at udfylde dem kan du nemt og enkelt præcisere din søgning, så du kan danne dig det nødvendige overblik over relevante lejligheder i København K og Indre By.

Filtreringsmulighederne kan udfyldes med lige præcis de kriterier, du måtte have for din kommende lejlighed i København K eller Indre By. Filtrér for eksempel efter størrelsen, prisen på husleje eller hvorvidt der er adgang til lejligheden via elevator.

Benyt din filtrering i en BoligAgent og find hurtigt lejlighed i København K / Indre By

Det er nemt at blive overvældet af den konstante udskiftning i aktuelle lejligheder i København K og Indre By. Sådan behøver det dog ikke at være. Når du aktiverer en gratis BoligAgent fra BoligPortal, får du nemlig fremover besked over mail, når nye lejligheder i København K og Indre By, der matcher dine ønsker, bliver lagt op på siden.

Med en BoligAgent behøver du således ikke aktivt at holde øje med siden, men kan stadig være på dupperne i din boligjagt.

Du opretter en BoligAgent ved først at udfylde dine kriterier til din kommende lejlighed i København K eller Indre By i filtreringsmulighederne i venstre side. Derefter kan du klikke i den orange boks øverst for at aktivere agenten.

Føl dig tryg, når du søger lejlighed i København K / Indre By hos BoligPortal

Hos BoligPortal kan du føle dig tryg fra start til slut gennem din søgning efter den rette lejlighed i København K eller Indre By. Vi validerer nemlig manuelt alle boligannoncer, inden de lægges op på siden, så du kan stole på ægtheden bag den enkelte annonce og udlejer.

Udover at validere alle boligannoncer sørger vi også for din sikkerhed i forbindelse med din færden på siden. Vi passer i den forbindelse godt på dine data og overholder alle regler for GDPR.

Hvis lejligheden er for stor, kan du udleje et eller flere værelser

Finder du en lejlighed i København K eller Indre By, som du kunne være interesseret i, men som desværre er for stor eller for dyr, kan den alligevel vise sig at være relevant. Hos BoligPortal kan du nemlig gratis udleje et eller flere værelser og på den måde skære ned på omkostningerne til husleje. Det kræver naturligvis, at du er åben overfor idéen om at bo sammen med en eller flere andre.

Når du vælger at udleje værelser via BoligPortal, hjælper vi dig godt på vej gennem processen. I den sammenhæng stiller vi en række digitale services til rådighed, som du kan benytte til at gøre alt det praktiske omkring udlejning nemt at holde styr på.

Vi har både udviklet en digital lejekontrakt , som hjælper dig med at udforme en juridisk korrekt lejekontrakt og et digitalt flyttesyn , hvis du ønsker at lave en indflytningsrapport og fraflytningsrapport .

Held og lykke med din søgning efter den rette lejlighed i København K / Indre By

Hos BoligPortal ønsker vi, at du kommer godt i mål med din boligjagt. Derfor ønsker vi dig mange gange held og lykke i din søgning efter den rette lejlighed til leje i København K eller Indre By.

Har du på noget tidspunkt spørgsmål eller på anden vis brug for hjælp i forbindelse med din søgning, står vi hver dag klar til at hjælpe dig i vores kundeservice. Her har vi kompetent viden og hjælper dig med alle relevante spørgsmål inden for leje, udlejning og din færdes på vores side. Kontakt os over mail, chat eller telefon.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesWhistleblowerordningJobsBoligmanagerData Insights
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejeboligKundeserviceVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play