Udlej bolig
Boligadministration
Lejekontrakter
Flyttesyn
Opret bruger
Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Ungdomsboliger til leje

Ungdomsboliger til leje

5337 boliger fundet
5337 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
2 vær. · Lejlighed · 67 m²
Randers NØ, Platanvej
Lækker nyistandsat lejlighed i stueplan
3 min. siden
4.940 kr.
...
Side1af 297

Lignende annoncer i max. 6.001 kr

Ungdomsbolig til leje på BoligPortal

Der er stor efterspørgsel på ungdomsboliger, hvorfor det kan være en god idé at starte med at undersøge mulighederne tidligt. Det er vigtigt at have i mente, at du kun kan søge en ungdomsbolig, hvis du er under uddannelse. Dette kriterie betyder, at hvis du kun har et par måneder tilbage af din uddannelse, vil det være en ulempe at flytte i en ungdomsbolig, da du skal være ude så snart, du er færdiguddannet. Herunder kan du læse alt, hvad der er værd at vide om ungdomsboliger.

Anvend filtreringsmulighederne når du søger ungdomsbolig

Hvis du ønsker at gøre jagten på en ungdomsbolig mere overskuelig, kan du med fordel anvende nogle af vores mange filtreringsmuligheder ude i venstre side. Måske er du på udkig efter en ungdomsbolig med dyr er tilladt? Eller måske håber du på at finde en ungdomsbolig med altan? Vi har Danmarks største udvalg af lejeboliger , så uanset hvad du er på udkig efter, kan du med stor sandsynlighed finde det her på siden.

Find ungdomsbolig til leje i en af storbyerne

Jo tættere på storbyerne, du befinder dig, jo større vil udvalget af ungdomsboliger til leje være. Lige meget om du skal studere i København , Aarhus , Odense eller Aalborg vil du nemt og trygt kunne finde en ungdomsbolig, der passer til dig.

En ungdomsbolig giver økonomisk frihed

Grunden til at efterspørgslen på ungdomsboliger er så høj, skyldes den billige husleje, som er fastlagt med udgangspunkt i unges økonomiske situation.

Tre typer af ungdomsboliger

Kollegieværelse

Ungdomsboliger kommer i flere forskellige varianter, og en af dem er et kollegieværelse. Ønsker du at bo på et kollegieværelse, gælder betingelsen om at være under uddannelse stadig. Hvis du elsker at være social og få nye bekendtskaber, er et kollegieværelse en perfekt mulighed for dig.

På et kollegie bor der oftest en masse andre unge mennesker, der ligesom dig er studerende og nyder at være social. Der vil tit være arrangementer, såsom filmaftener, madklubber eller temafester, der alt sammen er med til at styrke fællesskabet på et kollegie.

Det varierer meget, hvad der er inkluderet i et kollegieværelse. Nogen gange får du dit eget badeværelse, mens du andre gange skal dele med de andre beboere. Ligeledes er det med køkkenet, hvor du i nogle tilfælde får dit eget lille tekøkken, mens andre har et fællesrum, hvor der både er tv-stue og køkken-alrum.

1 eller 2 værelses ungdomsboliger

Denne type ungdomsbolig minder umiddelbart om en almindelig 1 eller 2 værelses lejlighed. Forskellen er dog, at huslejen er væsentlig lavere og du skal igen være studerende for at kunne bo i en ungdomsbolig i form af en lejlighed. Ved denne type ungdomsbolig er der knap så meget fokus på det sociale. I stedet har du mulighed for at få dit eget sted, hvor du kan koble af.

Udover at huslejen er lav, er der flere fordelagtige grunde til at vælge en 1 eller 2 værelses ungdomsbolig. En af dem er, at du med stor sandsynlighed både får dit eget badeværelse og køkken. En anden fordel er, at der er gode muligheder for at finde en delevenlig lejlighed , hvor du og en ven eller kæreste kan bo sammen.

Værelse hos roomie

Den sidste mulighed for at finde en ungdomsbolig, er hvis du flytter ind på et værelse hos en roomie. Du kan også selv vælge at leje en lejlighed og udleje et af værelserne til en roomie .

Find en ungdomsbolig hurtigere med en BoligAgent

Hvis du gerne vil undgå konstant at holde øje med, om der er kommet nye ungdomsboliger på BoligPortal, kan vi anbefale, at du opretter en gratis BoligAgent her på siden. Det eneste du skal gøre, er, at udvælge dine kriterier til en ungdomsbolig og herefter kan du overlade arbejdet til BoligAgenten. Du vil modtage en mail hver gang, der er et match mellem en ungdomsbolig og dine kriterier.

God boligjagt!

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesJobsBoligmanager
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejebolig
Kontakt os
Vilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play