Læs om boligudlejning
Opret
Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Lejeboliger på Sluseholmen

Lejeboliger på Sluseholmen

43 boliger fundet
43 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
1 vær. • Lejlighed • 20 m²
København SV, Alliancevej
værelse i 130 kvm. lejlighed
4 dage siden
10.000 kr.
Side1af 3

Lignende annoncer

Find lejebolig på Sluseholmen hos BoligPortal i dag

Vi er Danmarks største lejeboligportal, og hos os finder du et stort udvalg af ledige lejeboliger på Sluseholmen, som står klar til at blive dit næste storby-hjem.

Hvis du endnu ikke er fast besluttet på, hvor du gerne vil finde din nye bolig i hovedstadsområdet, så kan du også gå på opdagelse i vores udvalg af ledige lejligheder i København eller ledige lejeboliger i Storkøbenhavn . Vi håber, at du får en god oplevelse med din søgning og finder det helt perfekte boligmatch trygt, hurtigt og nemt.

Sluseholmens luksuriøse lejeboliger

Drømmer du om en tilværelse, der er lidt ekstra? Så er lejeboligerne på Sluseholmen helt sikkert noget for dig. Her finder du nemlig modernistiske og stilrene lejemål. På pynten af Sluseholmen finder du den såkaldte metropolis ejendom. Fra denne bygnings tagterrasse, kan du nyde udsigten over kanalerne. Og i forlængelse af bygningen finder du Sluseholmens populære havnebad, Koralbadet.

Lyder det også meget overbevisende for dig? Så scroll op og start søgningen efter din næste lejebolig på Sluseholmen i dag.

Drømmer du om jetsetterliv eller en aktiv livsstil?

Hvis du drømmer om en hverdag, der er lidt ekstra, hvor du er omgivet af muligheden for at tage en tur på eller i vandet, så er det helt klart her på Sluseholmen i Storkøbenhavn , at du bør lede efter din næste luksuriøse lejebolig. På Sluseholmen finder du alt fra lækre tagterrasser, storslåede udsigter, muligheden for at hoppe direkte i vandet fra din bolig, og så kan du også dyrke yoga i det lokale yogacenter, hvis du trænger til at få strukket dine lemmer lidt ud.

Her kan du få et liv med lækker udsigt og kort til vandet samtidig med, at du kan nyde at bo i et dynamisk storbyområde med masser af liv og mulighed for alt fra vandsport til yoga.

Er du lidt af en livsnyder, så find lejebolig på Sluseholmen

Skal din hverdag være lidt ekstra? Så bør du starte din søgning efter en lejebolig på Sluseholmen. Dette område er nemlig ideelt til at dyrke din indre livsnyder. Her kan du nyde udsigten over kanalerne, lade dit transportmiddel til arbejdet eller studiet være bådtaxa og du kan have din egen båd liggende næsten lige ved hoveddøren, hvis du har sådan en. Er du en stor livsnyder, så vil vi anbefale dig at finde din næste lejebolig på Sluseholmen.

Eller skal du til at være studerende?

Så kan du selvfølgelig også lede efter det helt rette hjem til din studietid i andre dele af hovedstadsområdet. Hos Danmarks største BoligPortal kan du finde både studieboliger i København , roomie i København og delevenlige lejligheder i København . Vi håber, at du finder den helt rigtige løsning til dig.

Find nemt og hurtigt lejebolig på Sluseholmen hos BoligPortal

Står du i en akut situation, hvor du gerne vil finde dit næste hjem så nemt og hurtigt som muligt? Vi vil gerne hjælpe dig til at udleve dine drømme om at komme i gang med at leve det luksuriøse liv i en lejebolig på Sluseholmen. Derfor har vi herunder fremhævet tips til, hvordan du hurtigt og nemt finder dit næste hjem.

Benyt filtreringsmulighederne

Hos os finder du mange forskellige lejeboliger på Sluseholmen. Derfor har vi sørget for, at du nemt kan finde de lejemål, der er relevante for dig. Filtrer mellem lejeperiode, pris, størrelse og meget mere. Du finder filtreringsmulighederne i venstre side.

Opret BoligAgent

Hos os finder du hurtigt din næste lejebolig på Sluseholmen, når du vælger at oprette en BoligAgent. Alt du behøver at gøre er at udfylde dine krav til dit næste hjem i venstre side og derefter aktivere BoligAgenten i toppen. Efterfølgende vil du få tilsendt mails med relevante matches, så du kommer forrest i køen til nye ledige lejeboliger på Sluseholmen.

Held og lykke med din boligjagt

Herfra vil vi blot ønske dig held og lykke med at finde dit drømmehjem på Sluseholmen. Husk, at du altid er velkommen til at skrive til os eller ring ind i vores åbningstider fra, hvis du har brug for rådgivning. Du kan kontakte os alle ugens dage, hele året rundt fra klokken 9-21.

Du ønskes en god dag fra os og på forhånd tillykke med din nye lejebolig på Sluseholmen.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesJobsBoligmanager
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejebolig
Kontakt os
Vilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play