Udlej bolig
Boligadministration
Lejekontrakter
Flyttesyn
Opret bruger
Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Lejligheder
  3. København
  4. Alle værelser
  5. Nordhavn
Alle lejligheder til leje i københavn

Lejligheder i Nordhavn

14 boliger fundet
14 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
2 vær. · Lejlighed · 60 m²
Nordhavn, Trelleborggade
Unik penthouse med havudsigt og adgang til sauna
21. januar
14.250 kr.

Lignende annoncer i København, Nordhavn, Alle

Populære søgninger
  • Alle i Lejligheder
  • Lejligheder københavn

Find ledig lejlighed i Nordhavn hos BoligPortal

Ovenfor finder du en samlet oversigt over alle vores lejligheder til leje i Nordhavn, der er kendetegnet ved smukke omgivelser ved Øresund. Hos Boligportal har vi generelt det største udvalg af lejeboliger , herunder også værelser , huse og rækkehuse til leje . Derfor har du gode chancer for at komme godt i mål med din boligsøgning på vores platform.

Vi har mange typer af lejemål, og leder du for eksempel efter en studiebolig i København eller en møbleret lejlighed til leje , er der også god mulighed for at finde dette hos BoligPortal. Vi har samlet de relevante boliger på deres egne sider. Det gør det nemt og enkelt at finde rundt i de mange muligheder for at finde en bolig.

Overvej at udvide din søgning til mere end lejligheder i Nordhavn

Er du ikke stålsat på, at dit kommende hjem behøver at være en lejlighed, eller er du villig til at finde lejlighed andre steder end i Nordhavn, kan det give mening at udvide din søgning.

Har du interesse for andre dele af København?

Er du ikke stålsat på, at din kommende lejlighed skal ligge i Nordhavn, kan du med fordel kigge efter lejlighed i andre dele af København . Overvej for eksempel at lede efter en lejlighed på Østerbro , Nørrebro eller i Indre by , der alle ligger tæt ved Nordhavn. Du kan også brede din søgning endnu mere ud og lede efter lejlighed i København mere overordnet. Her er udvalget stort, både hvad angår beliggenhed, pris og lejeperiode.

Kunne du være interesseret i andre boligtyper end lejligheder i Nordhavn?

Udover at lede efter ledige lejligheder i Nordhavn, kan det også give mening at brede din søgning ud. Er du for eksempel åben overfor at bo til leje i et bofællesskab, kan du lede efter et værelse til leje i Nordhavn eller bare generelt finde en roomie i København .

Vil du stable et bofællesskab på benene i en lejlighed i Nordhavn?

At bo til leje i Nordhavn er sjældent billigt, og mange vælger derfor at stable et bofællesskab på benene bestående af flere roomies. På den måde kan I deles om udgifterne til husleje. Er du på udkig efter en delevenlig lejlighed, hvor du efterfølgende kan udleje et eller flere værelser i, kan du også gøre det hos BoligPortal.

Du kommer godt i gang med gratis at udleje et eller flere værelser hos BoligPortal ved at klikke på ‘udlej bolig’ øverst til højre. Du har mulighed for at oprette en gratis digital lejekontrakt , så du nemt og enkelt kan få formuleret en juridisk korrekt lejekontrakt uden selv at skulle sætte dig ind i de relevante paragraffer. Du kan også gratis foretage et digitalt flyttesyn med vores service, der inkluderen muligheden for at lave henholdsvis en indflytningsrapport og en fraflytningsrapport .

Sådan finder du hurtigt og nemt en lejlighed i Nordhavn

Hos BoligPortal vil vi gerne gøre din boligsøgning så smart og praktisk som muligt. Er du på udkig efter en lejlighed i Nordhavn, og vil du gerne finde den effektivt og hurtigt, kan du derfor med fordel gøre brug af vores mulighed for filtrering samt oprettelse af en intelligent BoligAgent.

Skab en mere præcis boligsøgning med filtreringsmuligheder

Du har sandsynligvis en række kriterier, som din kommende lejlighed i Nordhavn helst skal leve op til. I det tilfælde er det smart at inkorporere disse kriterier i din søgning - det gør du ved at udfylde filtreringerne i venstre side. Sørg for at inkludere dine ufravigelige krav, men overvej grundigt, om alle dine ønsker er realistiske, inden du anvender dem fremadrettet. Du vil nemlig kun få vist relevante boliger, der svarer til de kriterier, du har udfyldt i filtreringsmulighederne. Mange vælger for eksempel at filtrere efter antallet af værelser eller parkering, hvis dette er et krav.

Opret en gratis BoligAgent og find hurtigt lejlighed i Nordhavn

Når du har fundet frem til en filtrering, som giver mening for din boligsøgning fremadrettet, anbefaler vi hos BoligPortal, at du opretter en gratis BoligAgent . En BoligAgent kan nemlig spare dig for mange kræfter, og samtidigt fremskynde processen om at finde den rette lejlighed i Nordhavn.

Din personlige BoligAgent fungerer ved, at du over mail modtager besked fra os, hver gang nye relevante lejligheder i Nordhavn bliver lagt op på portalen. På den måde slipper du for selv at skulle holde øje med siden, og får i stedet besked, når et nyt ledigt lejemål matcher dine kriterier.

Hos BoligPortal kan du føle dig tryg i din boligsøgning

At være boligsøgende kan på mange måder være svært. Af den grund lægger vi hos BoligPortal stor vægt på at sørge for, at du får en tryg og sikker oplevelse.

Hos os kan du altid spørge om hjælp eller få assistance via vores kundeservice, der har åbent alle dage. Ligeledes kan du vide dig sikker på, at alle boligannoncer på siden er validerede og sikre. Derfor kan du trygt tage kontakt til diverse udlejere, som du finder relevante for din boligsøgning.

Ligegyldigt, hvor du står i processen i forhold til at finde den rette lejlighed til leje i Nordhavn, ønsker vi dig al held og lykke.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesJobsBoligmanager
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejebolig
Kontakt os
Vilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play