Udlej bolig
Boligadministration
Lejekontrakter
Flyttesyn
Opret bruger
Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Lejeboliger på Teglholmen

Lejeboliger på Teglholmen

38 boliger fundet
38 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
4 vær. · Lejlighed · 121 m²
København, Teglholmens Østkaj
Nu har vi fornøjelsen at udleje denne fantastiske 4-værelses hjørnelejlighed på hele 121 m2, hvor de
I går
19.200 kr.
Side1af 3

Find ledig lejebolig på Teglholmen på BoligPortal

Hyggen fra Venedig, farverne fra Amsterdam og charmen fra København i ét? Man fristes til at tro, at det næsten er for godt til at være sandt, men faktisk er det netop det, du får med en lejebolig på Teglholmen.

Teglholmen er Københavns nye kanalby med både i vandet, fugle i luften, hyggelige gårdrum og et pulserende nærmiljø. I en lejebolig på Teglholmen er du placeret i Sydhavnen mellem Sluseholmen og Enghave Brygge.

Få den perfekte beliggenhed med en lejebolig på Teglholmen

Bydelen er perfekt placeret i København tæt på motorvejen og i gåafstand til centrum. Derudover betjenes kvarteret af flere forskellige buslinjer og Sydhavn Station ligger lige i nærheden. Uanset hvor din lejebolig på Teglholmen ligger, er du med garanti ikke mere end en kort gåtur fra indkøbsmuligheder, daginstitutioner og den nye skole i Sydhavnen.

I Københavns up-and-coming distrikt er det nemt at få hverdagen til at hænge sammen, både hvad angår arbejde, indkøb, børn, motion og studie. I det hele taget er alt det, der gør, at logistikken nemt går op, beliggende inden for kort afstand. Finder du en lejebolig på Teglholmens Østkaj eller Teglholmens Sydkaj, bor du i første række til vandet og tæt på byen, men stadig i et roligt og grønt område.

De 3 bedste fordele ved at bo i en lejebolig på Teglholmen

Da Teglholmen er et relativt nyt kvarter, og nok ikke har nået sin storhedstid endnu, er der måske mange ting du stadig ikke ved om området. Derfor giver vi dig her tre af de bedste fordele ved at finde en lejebolig på Teglholm Brygge.

1. Den uhindrede overgang fra by til natur

Kombinationen af by, vand og natur er ikke mange forundt, men det er netop dét en lejebolig på Teglholmen kan tilbyde. Udsigten til Amager Fælled på den anden side af vandet, giver dig nemlig mulighed for at gå uhindret fra by til natur.

2. Roen i den aktive livsstil

På Teglholmen er der et aktivt liv. Ikke sådan noget liv, der larmer, men liv, der spreder glæde, energi og ro. Med en lejebolig på Teglholmen vil du hurtigt opdage mange hyggelige gåture, spændende kajaksejlads og smukke løberuter.

3. Tæt på, men alligevel langt fra

Når du sidder i din lejebolig på Teglholmen, kigger ud over vandet og nyder roen, vil du føle, at du er meget langt fra Indre By. I virkeligheden er du kun 10 minutter fra Rådhuspladsen og alt det andet, du kender Hovedstaden for.

Fordele og ulemper ved at flytte ind i et nybygget kvarter

Mange synes, at det er fantastisk at flytte ind i en ny bydel. Så er der nemlig mulighed for at følge udviklingen helt tæt på og endda være med til at sætte sit eget præg på, hvordan livet i området skal udforme sig. Du kan scrolle op og lede efter nyopførte boliger på Teglholmen, og være med til at skabe livet, der hvor du skal bo til leje.

På den anden side er der mange, der gerne vil bo i nybyggeri, men som samtidig vil undgå byggelarm, -rod og manglende indkøbsmuligheder. Det problem kan heldigvis også løses med en lejebolig på Teglholmen. Selvom der er en masse nybyg i kanalbyen, er der også meget bebyggelse, der allerede står færdigt. Det vil sige, at du i vores udvalg har rig mulighed for at finde en lejebolig i et veletableret område, hvor hverdagens nødvendigheder allerede er der.

Hvis du stadig er lidt usikker på, om du kan se alle fordelene ved en lejebolig på Teglholmen, så vil det måske gavne dig også at kigge på andre lejeboliger i København . For eksempel lejeboliger i Valby , på Vesterbro , Nørrebro eller Amager .

Plads til livet i en lejebolig på Teglholmen

På BoligPortal har vi Danmarks største udvalg af ledige lejeboliger. Derfor kan du med garanti finde dit næste hjem hos os uanset dine krav til en bolig. For at sørge for, at du finder en lejebolig på Teglholmen, hvor der er plads til alle de ting, du gerne vil, kan du sortere de ledige boliger ud fra en række forskellige kriterier. Du kan for eksempel filtrere efter antallet af værelser, husleje eller overtagelsesdato. Du kan også kigge på lejeboliger med husdyr tilladt , lejligheder med altan eller møblerede lejligheder , hvis dine behov er mere specifikke.

Du kan også vælge at gøre brug af den smarte kortfunktion øverst på siden, hvor du kan zoome ind på det eller de områder, der tiltaler dig allermest. Finder du ved første øjekast ikke det, du søger, kan du aktivere BoligAgenten helt gratis. Den skal nok fortælle dig, når der dukker en lejebolig op på Teglholmen, der matcher dine ønsker.

Er der noget, du er i tvivl om, kan du trykke på ‘kontakt os’ herunder. Så skal vi nok hjælpe dig godt på vej. Held og lykke i jagten på din nye lejebolig.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesJobsBoligmanager
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontrakt
Kontakt os
Vilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play