Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Lejligheder
  3. København
  4. Alle værelser
  5. København N
Alle lejligheder til leje i københavn

Lejligheder på Nørrebro / København N

38 boliger fundet
38 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
2 vær. lejlighed på 60 m²
København N, Peter Fabers Gade
11.000 DKK17 timer siden
Side1af 3
Populære søgninger
  • Alle i Lejligheder
  • Lejligheder københavn

Find lejlighed til leje på Nørrebro / København N på BoligPortal

Mellem Østerbro og Frederiksberg finder du Nørrebro, der også går under navnet København N. Historien om Nørrebro går helt tilbage til Christian 4.’s regeringstid, hvor han brolagde vejene ind til de porte, der dengang indrammede København. Da vejen gennem den nordlige port blev brolagt, fik bydelen navnet Nørrebro. Siden da er der sket meget, og i dag er området stadig i stor udvikling.

Her fortæller vi mere om alt det du kan forvente med en lejlighed på Nørrebro. Hvis nogle af de andre områder i København også kunne have din interesse, så gå på opdagelse i udvalget af lejligheder i København S , København SV , København K , Valby , København Ø , Frederiksberg , København V , København NV og Nordhavn .

I en lejlighed på Nørrebro er der højt til loftet

Nørrebro har i de seneste år gennemgået en stor forvandling, men heldigvis med bydelens sjæl og charme i behold. Det er et område, hvor kreative kunstnere færdes side om side med unge studerende og hippe familiefædre. Nørrebro er uden tvivl den mest multikulturelle del af København. Her mødes kulturer på kryds og tværs til fordel for alle områdets beboere, der kan nyde godt af både sushi, sliders, sociale arrangementer og samhørighed.

Som et af Københavns mest befolkede områder, kommer du til at bo tæt på dine naboer i en lejlighed på Nørrebro. Det betyder, at man kommer hinanden ved, og at det er et sted, hvor der er plads til alle. Der er højt til loftet - både i overført betydning og i mange af de lækre, nye lejligheder.

Af grønne og aktive områder finder du Nørrebroparken og Superkilen, men sammenlignet med andre kvarterer i byen, er Nørrebro ikke det sted med mest natur. Til gengæld er gadebilledet præget af hyggelige caféer og restauranter, små, unikke butikker, sociale arrangementer og en helt særlig stemning, som du ikke finder nogen andre steder.

Bo tæt på Nørrebro

Mangfoldigheden på Nørrebro oplever du både, når du kigger på menneskerne, på butikkerne og på den farverige graffiti, der pryder gadebilledet mange steder. Blandt totalrenoverede lejligheder og historiske bygninger finder du tagterrasser, urban gardening og en autentisk atmosfære. Inden for gåafstand af din lejlighed på Nørrebro kommer du til at finde masser af indkøbsmuligheder, fitness, crossfit og yoga. Desuden er det nemt at komme til Indre By både til fods, på cykel og med metro, bus og s-tog.

Når du flytter ind i din næste lejlighed på Nørrebro, vil du også hurtigt finde ud af, at der i denne bydel er en uformel tilgang til tingene - en uhøjtidelighed - og ikke mindst en åbenhed i mødet med andre mennesker. Det er noget af det, der gør, at Nørrebro bliver mere og mere populær - og nu giver Vesterbro kamp til stregen om Københavns hipstertitel. Derfor vælger flere og flere også at bosætte sig på Nørrebro, og det kan godt gøre søgningen efter en lejlighed lidt besværlig, men det har vi heldigvis en løsning på. På BoligPortal bliver der dagligt uploadet nye annoncer, og med vores gratis BoligAgent kan du være blandt de første, der får besked, når der dukker noget nyt op. Du aktiverer BoligAgenten øverst her på siden.

Nørrebros farverige DNA

På Superkilen midt på Nørrebro mødes folk på tværs af deres forskelligheder, hvor de nyder bydelen fra dens bedste sider. Det er et sted, der lægger op til sjov, leg og hygge, og som er med til at skabe tryghed og ro i et område, der til tider er præget af utryghed.

Den Røde Plads

På den spraglede asfalt på Den Røde Plads er der lagt op til sjove aktiviteter, træning, fællesskab og leg. Her er der både mulighed for at løbe, cykle, skate, lege, spille, stå på rulleskøjter og meget mere. De røde farver spreder en varme, der tiltrækker folk fra alle kulturer, aldersgrupper og samfundslag.

Den Sorte Plads

Du kender nok Den Sorte Plads for de karakteristiske hvide striber, men den indeholder mere end blot et unikt æstetisk udtryk. Det er nemlig en plads, der afspejler bydelens etniske sammensætning og Nørrebros mange kulturer med inventar fra over 50 forskellige lande. På pladsen finder du blandt andet bænke fra Brasilien, skraldespande fra England og en fontæne fra Marokko.

Find den lejelejlighed på Nørrebro, der matcher dine behov

Nørrebro er et område, der tiltrækker mange forskellige typer. Og den boligsituation du står i, er ikke nødvendigvis den samme som andre står i. Det har vi fuld forståelse for. Derfor har vi opstillet en lang række filtreringsmuligheder, så du kan søge de lejligheder på Nørrebro frem, der passer til netop dine behov.

Hvis du er ung og/eller studerende kan det for eksempel være, at du leder efter en ungdomsbolig i København eller en studiebolig i København eller måske skal finde en roomie i København . Uanset din situation og dine behov, så har vi på BoligPortal sørget for, at det er nemt for dig at finde den helt rigtige lejlighed til leje på Nørrebro.

Bliver du i tvivl om noget undervejs, kan du fange os på mail eller telefon hver dag mellem 9 og 21. God fornøjelse med boligjagten.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesWhistleblowerordningJobsBoligmanagerData Insights
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejeboligKundeserviceVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play