Udlej bolig
Boligadministration
Lejekontrakter
Flyttesyn
Opret bruger
Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Lejligheder
  3. København
  4. Alle værelser
  5. Frederiksberg
Alle lejligheder til leje i københavn

Lejligheder på Frederiksberg

69 boliger fundet
69 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
4 vær. · Lejlighed · 107 m²
København, Mariendalsvej
Mariendalsvej ligger på Frederiksberg i et dejligt beboerkvarter placeret mellem Ågade og Falkoner A
5 timer siden
14.712 kr.
Side1af 4
Populære søgninger
  • Alle i Lejligheder
  • Lejligheder københavn

Find lejligheder til leje på Frederiksberg

På Danmarks største BoligPortal kan du finde alt fra værelser , lejligheder , rækkehuse og huse til leje i hele Danmark, men du kan også afgrænse din søgning til eksempelvis lejligheder på Frederiksberg. Hvis du ønsker en sikker og hurtig boligsøgning, kan du med fordel finde din næste lejlighed gennem vores side. Vi arbejder nemlig hver dag med at sikkerhedsgodkende alle vores boligannoncer, så vores lejere og udlejere trygt kan finde hinanden.

Hvis du slet ikke kan vente med at komme i gang med at finde din næste lejlighed på Frederiksberg, så scroll op og start din søgning. Ønsker du at blive klogere på, hvad du kan forvente at blive mødt af, hvis du bosætter dig i en lejlighed på Frederiksberg, så læs med herunder. Vi gennemgår også, hvordan du optimerer din søgning, så du hurtigere finder den lejlighed, der matcher dine behov.

Sådan finder du hurtigt en lejlighed til leje på Frederiksberg

Hos BoligPortal har du som lejer mulighed for at filtrere din søgning, så du hurtigere kommer i mål med at finde dit næste hjem. Herunder har vi fremhævet, hvordan du hurtigt og nemt kan sikre dig, at du har gjort alt du kan, for at optimere søgningen efter din næste lejlighed på Frederiksberg. Du kan også læse med for at blive klogere på livet på Frederiksberg, hvis du er kommende tilflytter.

1. Aktivér filtreringsmuligheder og BoligAgent

Til venstre på alle sider kan du vælge filter til alt fra din max husleje, størrelse på lejemålet, antal værelser, overtagelsesdato og diverse særlige behov. For eksempel kan det være, at du har behov for at have elevator i opgangen eller har et krav om, at du skal have dit husdyr med dig videre i din kommende lejlighed på Frederiksberg. Efter du har slået filtreringsmulighederne til, kan du oprette en profil hos BoligPortal og derefter aktivere vores BoligAgent. Så vil du få besked hver gang, der er et boligmatch til dine søgekriterier. Vi ønsker dig held og lykke med optimeringen af din søgning efter din næste lejlighed.

2. Tjek din indbakke for nye ledige lejligheder til leje

Efter du har oprettet din BoligAgent vil du automatisk modtage en email, hver gang der bliver slået en ny ledig lejlighed på Frederiksberg op på BoligPortal, som matcher dine søgekriterier. Herfra er alt du skal gøre at klikke på linket i din mail og skynde dig at få skrevet en god boligansøgning til udlejeren. God fornøjelse med at tjekke din indbakke og finde den helt rigtige lejlighed på Frederiksberg.

3 skønne steder nær din lejlighed på Frederiksberg

Hvis du er lun på idéen om at finde en lejlighed til leje på Frederiksberg, men dit kendskab til området ikke er det største, så kan du læse med herunder, hvor vi fremhæver tre skønne steder, som du kan besøge, hvis du vælger at bosætte dig i en lejet lejlighed på Frederiksberg.

1. Haverne på Frederiksberg

På Frederiksberg kommer du til at bo i hovedstadens grønne hjerte og fra din lejlighed, kan du slentre ned til Haverne og nyde den idylliske park omkring Frederiksberg Slot. I Haverne kan du også hoppe ned i en lejet båd og opleve det naturskønne område fra en ny vinkel. Det idylliske parkområde er også helt ideelt til at nyde en kold øl i solen med kammeraterne eller familien. Hvis du bosætter dig i en lejlighed på Frederiksberg, så er Haverne nok dit kommende foretrukne sted at tage en pause fra storbylivet og få lidt frisk luft.

2. Frederiksberg Allé

Bosætter du dig i en lejlighed på Frederiksberg Allé kommer du til at bo til leje på en af de ældste veje i byen. Alléen blev nemlig anlagt helt tilbage i 1700-tallet. Her er bylivet spækket med spændende og historiske oplevelser. Du vil blandt andet kunne opleve det historiske teater Betty Nansen Teatret, som har vist forestillinger siden 1869, Storm P. Museet for humor og satire, nuppe en lækker pizza fra Frankies eller gå på opdagelse efter din nye yndlingschokolade hos Frederiksberg Chokolade. Desuden støder Frederiksberg Allé lige op til de ovenfor nævnte Haverne, så du får heller ikke langt fra din lejlighed på Frederiksberg Allé til det skønne parkliv.

3. Spændende dyreoplevelser på Frederiksberg

Hvis du bare elsker dyr, så er en lejlighed på Frederiksberg et godt bud på en oase i storbyen, hvor du kan komme i ét med dyreliv og natur. I København Zoo, der ligger klods op ad Haverne, kan du finde alverdens dyr. Du kan møde alt fra Abessinsk hornravn til en Sabelantilope i denne zoo. Du kan også opleve vilde fiskehejrer og flagermus uden for zoologisk have i Haverne, hvis du er heldig.

Kort fortalt om livet på Frederiksberg

Denne del af hovedstadsområdet er kort sagt et overskueligt, rent, naturskønt og sikkert sted at bo til leje. Det gælder både for voksne, men også for de helt små. Frederiksberg sælges på at være det grønne byrum, en oase og en mulighed for en pause midt i det dynamiske byliv. Vælger man en lejlighed på Frederiksberg, så får man ikke langt til hverken dyreliv, natur, store kulturelle oplevelser, smagsoplevelser, shoppingmuligheder og meget mere. Så hvad venter du på, hvis du er lun på Frederiksberg, så spring ud i boligjagten. Rigtig god fornøjelse med at finde den helt perfekte lejlighed til leje på Frederiksberg.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesJobsBoligmanager
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontrakt
Kontakt os
Vilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play