Udlej bolig
Boligadministration
Lejekontrakter
Flyttesyn
Opret bruger
Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Lejeboliger i Storkøbenhavn

Lejeboliger i Storkøbenhavn

351 boliger fundet
351 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
2 vær. · Lejlighed · 47 m²
Gentofte, Ærenprisvej
Wonderful 2 room apartment in very good location for both Copenhagen City and North of the city. Li
4 timer siden
10.000 kr.
...
Side1af 20

Find lejebolig i Storkøbenhavn på BoligPortal

Du er landet på Danmarks største lejeboligportal, og her kan du finde et stort udvalg af lejeboliger i Storkøbenhavnsområdet. Hvis du er kommende tilflytter til Storkøbenhavn eller det øvrige hovedstadsområde i forbindelse med dit studie, så kan du også se udvalget af vores studieboliger i København , eller du kan starte din søgning efter en roomie i København .

Det kan også være, at du netop har landet dit drømmejob og nu gerne vil tættere på arbejdspladsen i din hverdag? Så kan du eksempelvis finde lækre lejeboliger i Valby . Uanset hvor du er i livet og hvilken lejebolig, du er på udkig efter, så håber vi at du finder frem til den helt rigtige bolig på BoligPortal.

Find lejebolig i Storkøbenhavn på BoligPortal

Hvis du er tilflytter og synes, at lejeboligerne i Københavns centrum er lidt dyre, så kan du med fordel vælge at søge lidt ud mod forstæderne, hvor huslejen er billigere. Uanset hvilket område og hvilken lejebolig, du er på udkig efter, kan du finde et stort udvalg af værelser , lejligheder , rækkehuse og huse hos BoligPortal.

Nedenfor kan du læse mere om, hvordan du vælger det rigtige lejemål samt lidt om de forskellige kommuner, der er del af det såkaldte Storkøbenhavn.

Hvilken kommune i Storkøbenhavn skal jeg vælge?

Er det et spørgsmål, der fylder meget i dine tanker lige nu? Måske er du på udkig efter en lejebolig i Storkøbenhavn på grund af studie eller nyt job? Så skal du læse med her og blive klogere på, hvad du kan forvente af de forskellige kommuner i hovedstadsområdet, så du får et bedre grundlag for at vælge, hvor du gerne vil bo til leje.

Lad os starte med at få slået fast, hvad Storkøbenhavn helt præcist er: Titlen dækker over et sammenhængende byområde, der udgøres af bymidten i København og de tilstødende forstæder. Den nærmere afgrænsning af området afhænger herefter af, om man afgrænser efter transport, arbejdsmarkedet, detailhandlen eller noget helt fjerde.

Kommuner i Storkøbenhavn

Herunder beskriver vi nogle af kommunerne i Storkøbenhavn, og hvad de hver især kan tilbyde dig af spændende aktiviteter som lejer.

1. Albertslund

Denne kommune i området Storkøbenhavn er beliggende cirka 15 kilometer fra Indre By. Albertslund kan tilbyde dig masser af natur, blandt andet finder du flere naturparker og Friluftsbadet Badesøen her i kommunen. Så drømmer du om dejlige naturoplevelser og samtidig ønsker kort afstand til byliv, så er en lejebolig i Albertslund lige noget for dig.

2. Lyngby-Taarbæk

I denne kommune i Storkøbenhavn finder du blandt andet Jægersborg Dyrehave, Bakken og Lyngby Storcenter. Her er der altså rige muligheder for underholdning af den ene eller anden art, så ved at bosætte dig i en lejebolig i netop denne kommune i Storkøbenhavn, får du rige muligheder for hyggelige mini-udflugter sammen med familie og venner. Ønsker du at bo til leje i denne kommune, så find din lejebolig i Lyngby .

3. Hvidovre

Hvidovre er et af områderne i Storkøbenhavn, der kan tilbyde en maritim stemning. Her kan du nyde sommeraftenerne på din båd eller gå en tur og kigge ud over havet. I denne kommune finder du desuden Cirkusmuseet, som bestemt også er et besøg værd. Er der en sejler gemt i dig, eller elsker du bare cirkushistorier, så kan en lejebolig i Hvidovre være det helt rette valg for dig.

4. Gentofte

Denne kommune finder du stik nord fra indre by. I denne del af Storkøbenhavn finder du de to forter Charlottenlund Fort og Garderhøjfortet. Herudover finder du også et stort udvalg af museer, hvor du kan gå på opdagelse. Det kan også være, at du er mere til udeliv og sport, så kan du eventuelt tage til hestevæddeløb på væddeløbsbanen. Denne kommune er altså både for dig, som er meget historie- og kulturinteresseret, men også for dig, som elsker frisk luft, et godt væddemål og at vinde en lille sum penge.

Hvis alt dette lyder som noget for dig, så find din næste lejebolig i Gentofte nu.

5. Frederiksberg

I kommunen Frederiksberg i Storkøbenhavn oser det af botanisk idyl i ‘Haverne’. Her vil du også kunne opleve spændende besøg på specialmuseer, en tur i zoologisk have eller luksus-genbrugsshopping. I denne del af Storkøbenhavn kommer du som en ekstra bonus kun til at have cirka 5 km til Indre By, altså Københavns hjerte. Win-win-win. At finde en lejebolig på Frederiksberg er derfor særligt godt egnet til dig, som drømmer om masser af kulturelle tilbud og at føle sig som en vaskeægte københavner.

Fortsæt din læsning om Storkøbenhavns mange kommuner

For at lette din læsning, vil vi ikke gennemgå samtlige kommuner her, men du kan selv fortsætte din læsning og research på de forskellige kommunale tilbud i Storkøbenhavn ved at søge på de resterende kommuner, som vi har oplistet her:

Vi håber, du finder frem til en kommune, som du oplever matcher dine krav til din kommende hjemby.

Optimér din søgning ved at fastsætte dine krav

For at gøre din søgning mere effektiv og finde din næste lejebolig i Storkøbenhavn hurtigst muligt, kan du gøre brug af vores filtreringsmuligheder. Hvis du eksempelvis kun er på udkig efter lejeboliger med en elevator i opgangen, giver vores filter dig mulighed for kun at søge efter sådanne lejeboliger. Aktivér i samme anledning vores BoligAgent og lad den hjælpe dig med at finde det helt rigtige lejemål til dig. BoligAgenten vil efter aktivering give dig besked hver gang, der bliver en lejebolig ledig i Storkøbenhavn, som matcher dine krav.

Hvis du følger disse råd, får du de bedste forudsætninger for at finde din næste lejebolig i Storkøbenhavn hurtigst muligt. Vi ønsker dig held og lykke med din boligsøgning.

Har du spørgsmål eller tvivl?

Sidder du tilbage og føler, at du har brug for mere information eller flere gode råd om, hvordan du finder frem til den rigtige lejebolig i det store Københavnsområde, så hold dig ikke tilbage med at kontakte os. Vores kundeserviceteam sidder klar ved telefonerne fra kl. 9-21 hver dag, ja også lørdag og søndag, og de brænder for at hjælpe dig med at komme trygt videre til din næste drømmelejebolig - uanset hvor du gerne vil bo.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesJobsBoligmanager
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontrakt
Kontakt os
Vilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play