Læs om boligudlejning
Opret
Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
 1. Hjem
 2. Lejligheder
 3. København
 4. Alle værelser
 5. København V
Alle lejligheder til leje i københavn

Lejligheder på Vesterbro / København V

56 boliger fundet
56 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
4 vær. • Lejlighed • 113 m²
København V, Istedgade
4-værelses møbleret lejlighed på Vesterbro
9 timer siden
15.000 kr.
Side1af 4

Lignende annoncer i København, København v, Alle

Populære søgninger
 • Alle i Lejligheder
 • Lejligheder københavn

Find lejlighed på Vesterbro / København V

Hos Danmarks største BoligPortal kan du finde et stort udvalg af lejeboliger i hele Danmark , men er du mere specifikt på udkig efter en lejlighed på Vesterbro / København V, så er du landet det helt rigtige sted. Her finder du nemlig vores udvalg af ledige lejligheder til leje i Vesterbro og det øvrige København V.

Spred din søgning til hele København

Hvis du ikke er låst fast på, at din lejlighed skal have beliggenhed på Vesterbro eller København V, så kan du med fordel sprede din søgning til resten af hovedstadsområdet for hurtigere at finde din næste lejlighed. Herunder har vi lavet en liste med forslag til områder, som du måske også kunne være interesseret i, hvis du leder efter lejlighed i hovedstadsområdet:

Vi håber at du finder den helt rigtige københavnerlejlighed på Vesterbro eller i en af de andre områder. Held og lykke med boligjagten.

Find lejlighed i et ungt og mangfoldigt byliv

Vælger du at bosætte dig i en lejlighed på Vesterbro / København V, så bliver du del af den by, der har Danmarks gennemsnitligt yngste befolkning på cirka 35 år. Så er du kommende tilflytter, skal du nok finde nye jævnaldrende venner, som du kan udforske byen sammen med. I denne del af hovedstaden finder du Glyptoteket, Tivoli, Fermentoren og Kødbyen og et hav af forskellige caféer og restauranter. Alle skønne og meget forskellige steder, hvor du og dine venner kan hænge ud, når I trænger til at komme lidt ud af jeres lejligheder på Vesterbro.

Gå på opdagelse i kunstbutikkerne på Vesterbro / København V

Fra din lejlighed på Vesterbro, kan du smutte ned i gaderne og gå på opdagelse i områdets store hav af små underfundige kunstbutikker. Du kan finde alt fra de fire spændende modernistiske gallerier i Kødbyen til små lokale kunstbutikker rundt i Vesterbros små sidegader.

Bevæger du dig over til Refshaleøen og lægger et smut forbi Copenhagen Contemporary, så kan du også opleve et hav af nutidige kunstnere, for eksempel pryder Louise Gorms smukke abstrakte eller kubistiske malerier ind i mellem som en del af udstillingen i den rå og modernistiske kunsthal.

Ønsker du at dele din Vesterbro lejlighed med andre?

Herunder har vi opstillet to miniguides, som du kan gøre brug af, hvis du søger lejlighed eller roomie på Vesterbro / København V. Læs med og bliv klogere på, hvordan du kommer videre og finder den helt rigtige roomie og lejlighed i københavn.

Guide til at finde den helt perfekte lejlighed på Vesterbro / København V

Hvis du leder efter ny lejlighed på Vesterbro / København V, men ikke har haft held med at finde den rigtige lejlighed til dine behov endnu, så har du her en hurtig liste med ting du kan gøre for at optimere din lejlighedssøgning:

 • Opret en profil hos BoligPortal og aktivér BoligAgenten , så du holdes opdateret med nye lejligheder
 • Spred din søgning til hele København
 • Prioritér dine krav til lejligheden og vær klar til at gå på kompromis
 • Vær indstillet på at finde bofæller, hvis dit budget til husleje er under 5000 kroner
 • Skriv personlige og motiverede boligansøgninger til udlejerne

Vi håber, at du lærte noget nyt af vores guide og finder din næste lejlighed på Vesterbro hurtigt og nemt på BoligPortal.

Guide til at finde den bedste roomie på hele Vesterbro / København V

Er du tilflytter til hovedstaden, så kan det være, at det faktisk ikke er så vigtigt for dig, hvor din lejlighed kommer til at ligge henne, men at du til gengæld rigtig gerne vil finde nogle søde mennesker at bo sammen med og dele hverdagen med. Herunder har vi lavet en miniguide til, hvordan du optimerer din søgning efter de helt rigtige mennesker at dele hverdagen med:

 • Gør op med dig selv, hvilke krav du har til en bofælle
 • Vær ærlig og læg vægt på alle dine positive og sjove kvaliteter i din roomieansøgning
 • Forbered nogle anderledes spørgsmål til samtalen, hvis du bliver kaldt ind
 • Husk at spørge nysgerrigt ind til dine fremtidige roomies vaner, arbejde og studie
 • Læs om og brug BoligPortals roomie-kontrakt , inden du underskriver lejekontrakten

Føler du dig meget bedre rustet til at finde lejlighed sammen med en roomie nu? Så kom i gang med at finde den helt rigtige delevenlige lejlighed i København sammen med nogle søde mennesker. Er det vigtigste for dig bare at finde den helt perfekte roomie, så kan du også lede efter gode roomies på Find roomie København .

Kontakt kundeservice

Hvis du stadig er i tvivl om, hvordan du finder frem til den helt rigtige lejlighed på Vesterbro / København V, så er du meget velkommen til at ringe ind alle ugens dage mellem 9-21. Ved telefonerne sidder vores kompetente kundeserviceteam klar til at hjælpe og guide dig, så du endnu hurtigere og nemmere kan komme i mål med at finde din næste lejebolig . Du ønskes held og lykke med at finde dit næste hjem på Vesterbro / København V fra hele teamet.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesJobsBoligmanagerData Insights
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejeboligKundeserviceVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play