Udlej bolig
Lejekontrakt
Flyttesyn
Opret bruger
Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
  1. Hjem
  2. Lejligheder
  3. København
  4. Alle værelser
  5. København S
Alle lejligheder til leje i københavn

Lejligheder i København S

417 boliger fundet
417 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
4 vær. · Lejlighed · 79 m²
København, Badensgade
Udlejes kun indtil 01.04. Umøbeleret . Dejlig lejlighed med have. To større rum og to små. Lille k
9 timer siden
11.600 kr.
...
Side1af 24

Populære søgninger

Find lejlighed til leje i København S på BoligPortal

Hvis du har startet din boligjagt efter en lejlighed til leje i København S, kan det være en god idé at tænke over hvilke krav, du har til din kommende københavnerlejlighed. På BoligPortal kan du nemt og hurtigt gøre brug af vores filtreringsmuligheder, så du kun får vist boliger, der matcher dine krav.

Find trygt din næste lejlighed i København S

Hos BoligPortal har vi fokus på at gøre din oplevelse nem og tryg, og derfor sikkerhedsgodkender vi alle nye udlejere på vores portal. På den måde slipper du for bekymringer, når du skal finde din fremtidige lejlighed til leje, eksempelvis i København S.

Spred din søgning til andre dele af København S

Er du lidt i tvivl om hvor i København, du ønsker at bo, så har du også mulighed for at udforske vores store udvalg af lejeboliger i København . Der finder du alle typer lejemål på tværs af hele Københavnsområdet. Når du søger en lejlighed eller andet lejemål, så er det altid en god idé at være åben for nye beliggenheder, så du finder dit kommende hjem hurtigst muligt. Og lige i København S er der stor rift om lejlighederne, så her er det en ekstra god idé at søge bredt.

Hvilken placering skal din københavnerlejlighed have?

Hvis du ikke er så godt kendt i København S, så er det en god idé at lave lidt research, inden du beslutter dig for, hvor din kommende lejlighed skal være placeret. Det kan eksempelvis være, at du og din kæreste lige har fået jeres første barn? Så kan det være, at det er de nærliggende pasningstilbud, der er afgørende for, hvor I gerne vil bo.

Det kan også være, at du gerne vil bo tættest muligt på dit uddannelsessted? Uanset om du drømmer om en lejlighed i København S tæt på byliv og uddannelsesinstitutioner eller nær shoppingmuligheder og natur, kan du finde det på BoligPortal.

Find lejligheden i København S, der matcher dine krav

Det er meget naturligt, når du skal finde en ny lejlighed, at du har nogle ønsker, som du gerne vil have opfyldt. Det er derfor helt okay at stille krav til din kommende lejlighed i København S, så du er helt sikker på, at du bliver glad for lejligheden. Hvis du ønsker at finde din næste lejlighed hurtigt og nemt, vil vi anbefale, at du anvender BoligPortals filtreringsmuligheder i venstre side. Her kan du blandt andet vælge, at du kun vil se udvalget af lejligheder i Kbh S med elevator. Det kan også være, at du har krav til længden af din lejeperiode, eller hvor meget din husleje maksimalt må være.

Lad BoligAgenten hjælpe dig med at finde din lejlighed

Når du søger lejlighed gennem BoligPortal og har sammensat et filter, så du kun får vist ledige lejligheder i København S, der matcher dine krav, kan du med fordel aktivere BoligAgenten. Vores BoligAgent vil efter aktivering gøre din boligsøgning efter ny lejlighed langt lettere, da du vil få besked hver eneste gang en lejlighed, der matcher dine søgekriterier, bliver ledig.

Fordelene ved at bo til leje i en lejlighed i København S

Der er mange fordele ved at vælge at bo til leje i en lejlighed i København S. Når du vælger at bo til leje i en lejlighed frem for at købe en, bliver du først og fremmest fri for den økonomiske byrde ved store udgifter til løbende renovering, da det primært er udlejers opgave at sørge for større renoveringsopgaver. Desuden står langt de fleste lejelejligheder indflytningsklar ved overtagelsen, så du slipper for at skulle bruge den første uge efter overtagelsen på at male og slibe gulve.

Det kan også være en fordel at bo til leje i en lejlighed i København S, hvis du er ung og gerne vil nyde godt af det mangfoldige byliv, der er i Hovedstadsområdet. Med en lejet lejlighed i storbyen slipper du for at skulle ud og tage et stort lån til boligkøb i en ung alder, og du slipper for at binde dig til én bestemt lejlighed i flere år. Fra din lejede lejlighed i København S, kan du relativt nemt flytte videre, dog inden for varslingsperioden i din lejekontrakt . Det kunne eksempelvis være, at du pludselig bliver forelsket i en lejebolig på Nordhavn og gerne vil prøve at bo i det område af København i nogle år.

Spar penge på huslejen i København S

En anden fordel ved at bo til leje i en lejlighed i København S, er, at du kan vælge at leje et værelse ud, hvis du får fingrene i en lidt større lejlighed end du egentlig har behov for. Som et andet alternativ til at spare penge kan du eksempelvis også finde en roomie i København , så du kan spare på huslejen. De fleste, der bor til leje i en lejlighed i København S, kan desuden søge boligstøtte.

Rigtig god boligjagt! Vi håber, at du finder din nye lejlighed i København S hurtigt og nemt.

HENT APP
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikJobs
HJÆLPOm boligsøgningOm boligudlejningBliv professionel udlejer
Kontakt os
CookiesVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP