Udlej bolig
Boligadministration
Lejekontrakter
Flyttesyn
Opret bruger
Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Lejligheder
  3. København
  4. Alle værelser
  5. København S
Alle lejligheder til leje i københavn

Lejligheder på Amager / København S

442 boliger fundet
442 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
4 vær. · Lejlighed · 103 m²
København, Richard Mortensens Vej
Skøn 4-værelses i Ørestad!
1 time siden
15.000 kr.
...
Side1af 25

Lignende annoncer i København, København s, Alle

Populære søgninger
  • Alle i Lejligheder
  • Lejligheder københavn

Find ledig lejlighed i København S / Amager hos BoligPortal

Ovenfor finder du vores samlede udvalg af lejligheder til leje på Amager eller København S. Med en samlet oversigt som denne er det nemt for dig at påbegynde din boligjagt i området.

Det brede udvalg af lejligheder på Amager og København S afspejler det store udvalg af lejeboliger hos BoligPortal generelt. Vi er nemlig den største portal for leje og udlejning af boliger i Danmark inden for kategorierne lejligheder , værelser , huse og rækkehuse til leje .

Også til dig, der har mere specifikke krav i din søgning efter den rette lejlighed, har vi gjort din søgning nem for dig med relevante oversigter. Undersøg for eksempel vores udvalg af delevenlige lejligheder , møblerede lejligheder til leje eller lejligheder med altan .

Er du interesseret i andre boligtyper end lejligheder i København S / Amager?

Amager er en dejlig bydel at slå sig ned i, og er du interesseret i andre boligtyper end lejligheder til leje på Amager eller København S, kan det være relevant også at undersøge vores udvalg i de andre boligkategorier: Overvej for eksempel et værelse , rækkehus eller hus til leje i København S . Som ung under uddannelse anbefaler vi også, at du tager et kig på vores oversigt over studieboliger på Amager . Er du interesseret i alle boligtyperne, kan du også finde en samlet oversigt over lejeboliger på Amager .

København byder desuden på flere andre bydele, der kan være relevante for dig, der er på udkig efter en lejlighed i København S eller Amager: Overvej for eksempel en lejlighed i København V , København K eller på Nørrebro .

Når du søger en lejlighed eller andet lejemål, er det altid en god idé at være åben for nye beliggenheder, så du finder dit kommende hjem hurtigst muligt. Lige i København S og på Amager er der stor rift om lejlighederne, så her er det en ekstra god idé at søge bredt.

Sådan finder du hurtigt og nemt en lejlighed i København S / Amager

Hos BoligPortal ønsker vi at gøre din boligjagt hurtig, nem og enkel. Derfor stiller vi en række redskaber til rådighed, som du med fordel kan anvende i din søgning efter din kommende lejlighed på Amager.

Find lejligheden i København S / Amager, der matcher dine krav

Det kan være en god idé at tænke over, hvilke krav du har til din kommende  københavnerlejlighed. På BoligPortal kan du i den sammenhæng nemt præcisere din søgning ved at gøre brug af vores filtreringsmuligheder, som du finder i venstre side: Når du udfylder dine filtreringer får du nemlig kun vist lejligheder og boligannoncer, der matcher dine krav.

Her kan du blandt andet vælge, at du kun vil se udvalget af lejligheder i København S med elevator. Det kan også være, at du har krav til længden af din lejeperiode, eller hvor meget din husleje maksimalt må være. Mulighederne er mange, så kast gerne et blik ned over listen i venstre side.

Opret BoligAgent og find hurtigt lejlighed i København S / Amager

Når du har sammensat en filtrering, som giver mening for din videre søgning efter lejligheder til leje i København S, anbefaler vi, at du aktiverer en gratis BoligAgent for din søgning.

Vores BoligAgent vil efter aktivering gøre din boligsøgning efter ny lejlighed lettere og mere hurtig, da du fremover vil modtage besked over mail, når nye lejligheder, der matcher dine søgekriterier, bliver lagt op på siden. På den måde slipper du for aktivt at holde øje med siden, samtidigt med at du kan være blandt de første, der tager kontakt til relevante udlejere.

Føl dig tryg, når du søger lejlighed i København S / Amager hos BoligPortal

Hos BoligPortal prioriterer vi at gøre din oplevelse nem og tryg. Derfor sikkerhedsgodkender vi alle nye udlejere på vores portal, og gennemgår nye annoncer manuelt, inden de lægges op på siden. På den måde slipper du for bekymringer, når du skal finde din fremtidige lejlighed til leje, eksempelvis i København S eller Amager.

Vi overholder naturligvis alle regler for GDPR, hvorfor du også i den sammenhæng trygt kan færdes på vores side.

Her er fordelene ved at finde lejlighed i København S / Amager

Der er mange fordele ved at vælge at bo til leje i en lejlighed i København S eller på Amager. Når du vælger at bo til leje i en lejlighed frem for at købe en, bliver du først og fremmest fri for den økonomiske byrde ved store udgifter til løbende renovering, da det primært er udlejers opgave at sørge for større renoveringsopgaver. Desuden står langt de fleste lejelejligheder indflytningsklar ved overtagelsen, så du slipper for at skulle bruge den første uge efter overtagelsen på at male og slibe gulve.

Det kan også være en fordel at bo til leje i en lejlighed i København S eller Amager, hvis du er ung af sind og gerne vil nyde godt af det mangfoldige byliv, der er i Hovedstadsområdet. Med en lejet lejlighed i storbyen slipper du for at skulle ud og tage et stort lån til boligkøb, og du slipper for at binde dig til én bestemt lejlighed i flere år.

Spar penge på huslejen i København S / Amager med en større, delevenlig lejlighed

En anden fordel ved at bo til leje i en lejlighed i København S, er, at du kan vælge at leje et værelse ud, hvis du får fingrene i en lidt større lejlighed, end du egentlig har behov for. For at spare penge kan du finde en roomie , så du kan spare på udgifterne til huslejen. Rigtig god boligjagt! Vi håber, at du finder din nye lejlighed i København S hurtigt og nemt.

Når du vælger at udleje et eller flere værelser via BoligPortal, hjælper vi dig godt igennem processen. Det gør vi blandt andet ved at stille en række digitale services til rådighed gennem udlejningsprocessen:

Vi har både udviklet en digital lejekontrakt , som hjælper dig med at udforme en juridisk korrekt lejekontrakt og et digitalt flyttesyn , hvis du ønsker at lave en indflytningsrapport og fraflytningsrapport for lejemålet. På den måde kommer du godt igennem projektet om selv at udleje, også selvom det kan føles som en stor beslutning.

Held og lykke med at finde lejlighed i København S / Amager

BoligPortal ønsker dig mange gange held og lykke i din jagt efter den rette lejlighed på Amager eller København S. Har du på noget tidspunkt i løbet af din søgning spørgsmål eller brug for hjælp, står vi hver dag klar til at hjælpe dig i vores kundeservice. Kontakt os over mail, chat eller telefon, så hjælper vi dig godt videre.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesJobsBoligmanager
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejebolig
Kontakt os
Vilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play