Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
 1. Hjem
 2. Værelser
 3. København
 4. Alle værelser
 5. København V
Alle værelser til leje i københavn

Værelser til leje i København V / Vesterbro

12 boliger fundet
12 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
1 værelse på 20 m²
København V, Gasværksvej
7.000 DKK15. april

Lignende annoncer i København, København v, Alle

Populære søgninger
 • Alle i Værelser
 • Værelser københavn

Find ledigt værelse i København V / Vesterbro hos BoligPortal

Her på siden får du det samlede overblik over alle ledige værelser i København V. Området Vesterbro i København V er et unikt kvarter, og skiller sig på mange måder ud fra de andre bydele i København. En karakteristika ved Vesterbro er, at det er et trendy nabolag, som også er kåret som verdens mest hippe sted. Går du på opdagelse i området, finder du gader spækket med en række fine lokale, vintagebutikker.

Vi opdaterer løbende siden med nye værelser på Vesterbro, så der er mange gode muligheder at vælge imellem for dig, der ønsker at slå dig ned i dette unikke kvarter. BoligPortal er Danmarks største på lejeboligmarkedet, hvorfor du finder det største udvalg inden for lejeboliger ; heriblandt boligtyperne lejligheder , værelser , huse og rækkehuse .

Er du studerende, kan du med fordel tjekke vores studieboliger på Vesterbro , og ønsker du at dele dit hjem med nogle roomies, har vi også samlet alle delevenlige lejligheder i København .

Er du interesseret i andet end værelser på Vesterbro?

Har du overvejet at udvide din søgning og se på andre boligtyper end værelser? Her på BoligPortal har vi et hav af lejeboliger på Vesterbro i København V . Derudover kan du udforske alle lejligheder , huse og rækkehuse på Vesterbro .

Vil du leje et værelse i København V som studerende eller ung?

Overvejer du at flytte til København V, mens du studerer eller er ung, så er Vesterbro spottet for dig. Denne del af København er nemlig særlig fed for dig, som ung eller studerende, fordi:

 • Vesterbro er beliggende meget tæt på centrum og Københavns Hovedbanegård
 • Der er let adgang til gode transportmuligheder ift. at komme nemt rundt i byen og til de mange uddannelsesinstitutioner.
 • Vesterbro er et livligt område med lokale butikker, restauranter, natklubber, indkøbsmuligheder og den populære Kødbyen.
 • Der findes en række hyggelige studiecaféer, hvor du kan tage studiemakkerne eller din roomie med for at studere. Københavnernes foretrukne studiecafé, er Kaffeplantagen, som holder til i området tæt på Enghave Plads.

Sådan finder du hurtigt og effektivt dit værelse til leje på Vesterbro

Når der er et stort udvalg af værelser til leje i København V, kan det virke omfattende at finde nøjagtigt det værelse, der er det rette for dig. Derfor har vi hos BoligPortal gjort det smartere for dig at finde drømmeværelset. Brug nedenstående fremgangsmåder, så du kommer hurtigere i mål.

Brug vores filtreringsmuligheder og skab en mere præcis søgning

Udfyld filtreringsmulighederne i venstre side. Derefter får du kun vist annoncer med værelser, som er relevante for dig. Ved at filtrere skaber det den nødvendige oversigt over værelser, som er baseret efter dine personlige kriterier.


Det kan for eksempel være, at SU’en ikke holder til alle huslejepriser - derfor har du mulighed for at tilføje en maks pris på huslejen, eller vil du sikre at bo i værelset indtil du færdig med uddannelsen, kan du filtrér en minimums lejeperiode.

Aktivér en BoligAgent og find lynhurtigt et værelse i København V eller Vesterbro

Opret en gratis BoligAgent , som matchmaker dig med relevante værelser til leje i København V/ Vesterbro. Det er både hurtigt og nemt at aktivere din helt egen personlige BoligAgent. Efter du har filtreret, aktivere du BoligAgenten i den orange boks øverst i venstre hjørne. Du bliver straks opdateret på mail, når der offentliggøres nye og relevante værelser for dig.

Føl dig tryg, når du søger et værelse til leje i København V eller Vesterbro

Her hos BoligPortal sætter vi høj pris på troværdigheden. Vi sikrer os altid, at du som boligsøgende her på siden, altid kan er i trygge rammer. Det sikrer vi på mange måder, bl.a. ved at:

 • Validere alle og enhver boligannonce og udlejer, så vi altid kan tilbyde troværdige boliger til dig.
 • Passe på din data, når du færdes på siden. Vi samarbejder med advokater, så vi altid holder os inden for de juridiske retningslinjer ifølge GDPR-loven.

BoligPortal ønsker held og lykke med finde et værelse til i København V / Vesterbro

Vi ønsker dig god fornøjelse med jagten på dit næste værelse i den livlige Vesterbro i København V. Skulle du sidde med spørgsmål eller er du i tvivl om det mindste, så sidder kundeservice klar til at besvare dig - enten på telefon, chat eller mail.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesWhistleblowerordningJobsBoligmanagerData Insights
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejeboligKundeserviceVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play