Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
 1. Hjem
 2. Værelser
 3. København
 4. Alle værelser
 5. København K
Alle værelser til leje i københavn

Værelser til leje i København K

17 boliger fundet
17 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
1 værelse på 32 m²
København K, Store Kongensgade
10.600 DKK2 dage siden

Lignende annoncer i København, København k, Alle

Populære søgninger
 • Alle i Værelser
 • Værelser københavn

Find ledigt værelse i København K

Søger du et værelse i indre København, hvor du kan komme helt tæt på og mærke pulsen i byen? Så er du landet det helt rette sted. Uanset årstid byder København K på et hav af forskellige aktiviteter i byens centrum, som du vil kunne nyde godt af, når du har fundet det rette værelse i København K. Gennem gaderne vil du opleve flere farverige facader, som byen er kendt for. Indre by er et multikulturelt og livligt område at slå sig ned i.

Her på siden kan du udforske vores samlede udvalg af ledige værelser i København K. Der er mange gode muligheder at vælge imellem, og vi opdaterer løbende siden med nye værelser i Indre By. Hos BoligPortal er vi stolte over at være Danmarks største lejeboligportal, hvilket vil sige du har rig mulighed for at gå på opdagelse i vores store udvalg af lejeboliger , og de boligtyper, som vi tilbyder: lejligheder , værelse , huse og rækkehuse .

Har du nogle specifikke boligtyper, som du går efter, har vi eksempelvis samlet alle studievenlige boliger i København . Eller har du måske et ønske om at dele boligen med roomies, kan du udforske vores delevenlige lejligheder i København .

Er du interesseret i andre boligtyper end værelser i København K?

Har du overvejet at se på andre boligtyper end værelser i København K? Vi byder i hvert fald på et samlet overblik over alle lejeboliger i København K . Du kan også sortere efter lejligheder , huse og rækkehuse i København K .

Lejer du et værelse i København K som studerende eller ung?

København K er en yderst attraktiv bydel for studerende og unge mennesker. Lejer du et værelse i Indre By, befinder du dig midt i centrum, hvor der er liv på gaderne. Flytter du til København K, mens du studerer  eller er ung, kan du se frem til:

 • At være i centrum og et stenkast fra byens restauranter, store shopping distrikt, indkøbsmuligheder m.m.
 • Meget let adgang til byens transport, så du nemt kan komme til uddannelse eller job. Der er både busser, S-tog og cykelstier.
 • Mange gode barer, klubber og diskoteker, så du kan feste med dine medstuderende.
 • En række hyggelige caféer, hvor du kan hygge med din(e) roomie(s).
 • Byens studierabatter - det københavnske studieliv kan virke dyrt, men byen har sørget for at forkæle studerende med gode studierabatter.


Mange oplever indre København på jorden og fra vandet, men husk, at du også kan opleve byen i højderne. Nyd en iskold øl over Københavns tage med en 360 graders udsigt. Her finder du eksempelvis Level Six, Illum Rooftop og Hotel Danmark midt i byen.

Sådan finder du hurtigt og effektivt dit værelse til leje i København K

Hos BoligPortal ønsker vi, at din søgning efter et værelse i Indre By, skal gå så hurtigt og enkelt som muligt. Derfor har vi udarbejdet funktioner, som du med fordel kan benytte dig af.

Anvend vores filtreringsmuligheder og søg præcist

Du kan hurtigt danne dig et overblik med kun de nødvendige og relevante annoncer med værelser til leje i København K. Brug vores filtreringsmuligheder ude i venstre side, hvor selv kan bestemme hvilke kriterier dit værelse skal indebære.

Har du eksempelvis en stram økonomi og skal forholde dig til en vidst budget, kan du tilføje en maks husleje pris. Så får du kun fremvist værelser, som holder sig indenfor dit budget.

Opret en BoligAgent og find hurtigt et værelse til leje i København K

Vi anbefaler, at du aktiverer en BoligAgent . Det er en smart og gratis bolig assistent, som hjælper dig med sende automatiske mails, så snart der uploades et nyt og relevant værelse for dig i København K. Dette kan du hurtigt aktivere ved at gå øverst oppe i venstre side i den orange boks. Husk først at filtrere før du aktiverer BoligAgenten, så du kan få alle dine kriterier med til de kommende mails.

Vær tryg, når du søger et værelse i København K

Når du leder efter et værelse i Indre By her på vores portal, kan du føle dig tryg i at færde på siden. Hos BoligPortal prioriterer vi troværdigheden, så vores boligsøgende altid er i trygge rammer. Herunder kan du se, hvad vi gør for at sikre din sikkerhed.

 • Medarbejdere sidder manuelt og validerer alle boligannoncer fra både private og professionelle udlejere. Dette sikrer, at du altid kan stole på de annoncer, du kan se på siden.
 • Vi behandler personfølsomme data i overensstemmelse med dataloven. Så du behøver ikke bekymre dig, når du færdes hos BoligPortal.

BoligPortal ønsker vi dig held og lykke med at finde et værelse i København K

Vi håber, at du kommer godt i gang med din jagt efter det rette værelse i København K. Mangler du hjælp til noget eller er i tvivl, så tag endelig fat på os! Vores kundeservice hos BoligPortal sidder klar ved telefonerne, chatten og mail. Vi ønsker dig held og lykke!

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesWhistleblowerordningJobsBoligmanagerData Insights
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejeboligKundeserviceVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play