Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
 1. Hjem
 2. Værelser
 3. København
 4. Alle værelser
 5. Valby
Alle værelser til leje i københavn

Værelser til leje i Valby

24 boliger fundet
24 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
1 værelse på 15 m²
Valby, Carl Jacobsens Vej
6.600 DKK7 timer siden
Side1af 2

Lignende annoncer i København, Valby, Alle

Populære søgninger
 • Alle i Værelser
 • Værelser københavn

Find værelse til leje i Valby hos BoligPortal

Er du interesseret i et værelse til leje i Valby, får du hos BoligPortal de bedste forudsætninger for at komme i mål. Her på siden har vi samlet vores udvalg af værelser til leje i Valby, hvor du med garanti finder noget for enhver smag - derfor er vi også ret sikre på, at du hos os kan finde et værelse til leje i Valby, som passer perfekt til dig og dine ønsker.

Valby er beliggende vest for det centrale København og er et populært sted for mange boligsøgende, da de mange facetter gør byen attraktiv for enhver. Mange områder i byen summer af energi, fra specielt unge mennesker. I byen er det nemt at finde nogle charmerende steder, hvor bylivet i høj grad kan mærkes.

Er du mere til de roligere omgivelser, kan du nemt søge mod områder, hvor landsby-atmosfæren sætter sit præg. I Valby finder du også mange naturskønne arealer, hvor især Valbyparken er et hit blandt de lokale.

Der er rig mulighed for, at finde dit kommende værelse til leje i Valby, når du benytter dig af BoligPortal. Som den største portal indenfor lejeboliger i Danmark , finder du et stort udvalg af både lejligheder , værelser , huse og rækkehuse .

Er du interesseret i andre boligtyper end værelser i Valby?

Er du endnu ikke fast besluttet på, at det er et værelse i Valby, du vil gå efter, kan du med fordel gå på opdagelse i de andre boligtyper i Valby. Her kan du eksempelvis overveje et hus , rækkehus eller en lejlighed i Valby .

Er du studerende og under uddannelse, kan du overveje at kigge nærmere på vores studieboliger i Valby . Det er uden tvivl en fed oplevelse, at blive en del af et roomie-fællesskab og derfor kan du også overveje at søge en delevenlig lejlighed og finde din(e) kommende roomie(s) i Valby.

Et værelse i Valby er et oplagt sted for dig, der studerer

Leder du efter et værelse til leje i København og omegn, vil du opleve, at det tider kan være en udfordring, at få foden indenfor. Generelt er der virkelig rift om alle typer af lejeboliger i København centrum , hvorfor det også kan være en fordel, at undersøge mulighederne i de omkringliggende byområder.

Som studerende, er det derfor oplagt, at kigge nærmere på Valby, hvor du finder mange fine værelser. Hvis du finder et værelse i Valby, vil du stadig være et stenkast fra midtbyen. Derudover vil det med stor sandsynlighed også være nemmere for dig at komme til, og finde det helt rigtige værelse, samtidigt med, at du også ville kunne spare en del på huslejen, sammenlignet med i midtbyen. Med et værelse i Valby, kan du med offentligt transport nemt og enkelt komme rundt, og hurtigt transportere dig ind til midtbyen og dit studie.

Når du ønsker at finde et værelse omkring København , findes der udover Valby, et væld af muligheder. Derfor bør du også udvide din søgning, til nogle af de mange omkringliggende områder. Hos BoligPortal finder du et stort udvalg af værelse, hvor du blandt andet kan kigge nærmere på områderne omkring Frederiksberg , Vesterbro , Nørrebro , Østerbro , Indre by , Nordvest , Sydhavn eller Nordhavn .

Kom hurtigt i mål med dit værelse i Valby

Hos BoligPortal vil vi gerne hjælpe dig godt på vej, så du hurtigt og nemt kan komme i mål med dit kommende værelse i Valby. Du kan med fordel benytte nogle af vores smarte funktioner, som hjælper dig godt på vej:

Benyt filtreringsmulighederne til at præcicsere din søgning

Ved at gøre brug af filtreringsmulighederne til venstre på siden, kan du gøre din søgning mere overskuelig. Det er nemlig dit bedste redskab til at præcisere din søgning, så du kun får vist relevante værelser til leje i Valby, som matcher dine ønsker.

Her kan du eksempelvis indtaste dit krav om størrelsen på værelset eller en maksimal husleje. Sorter efter det, der er vigtigt for dig, når du skal finde dit kommende værelse i Valby.

Aktivér vores gratis BoligAgent

Her på siden kan du vælge at oprette en gratis BoligAgent . Det gør det nemmere og hurtigere for dig at finde et værelse til leje i Valby, ved blot at udfylde dine krav i venstre side. Herefter aktiverer du din BoligAgent i den orange kasse ovenover filtreringsmulighederne.

Derefter vil du automatisk modtage en mail hver gang et nyt værelse bliver lagt op, som passer med de krav, som du har indtastet. På den måde kan du nemt og effektivt finde et værelse i Valby, uden konstant at skulle holde øje på siden.

I hvilke områder skal du søge et værelse til leje i Valby?

Der er mange attraktive områder i Valby, som du som studerende eller ung kan vælge imellem. Herunder giver vores bud på nogle områder, som er værd at undersøge, når du er på udkig efter dit kommende værelse til leje i Valby.

 • Carlsberg Byen i Valby er et yderst attraktivt område at bo i. Hele området er et levende kvarter. Her kan du nemt klare dine indkøb, snuppe en kop kaffe i området eller tage til det nærliggende fitnesscenter. Med offentlig transport kan du nemt komme frem til eksempelvis Københavns Universitet på 23 min. eller til Københavns Erhvervsakademi på 28 min.
 • Lyshøj Allé-området befinder sig super tæt på Valby St. Ovenikøbet kan du med et gåtur på blot 5 min. komme til Valbys populære shoppingcenter, Spinderiet. Her finder du ca. 50 butikker, et fitnesscenter og en god håndfuld caféer. I Lyshøj Allé-området er du også i gåafstand til Søndermarken, det stemningsfulde byliv på Valby Langgade og Valbyparken.

Du kan føle dig tryg, når du søger værelse til leje i Valby hos BoligPortal

Hos BoligPortal prioriterer vi din sikkerhed meget højt. Vi målretter os efter, at du kan føle dig tryg fra start til slut, når du søger efter dit kommende værelse i Valby. Vi gør derfor en stor indsats på følgende områder:

 • Vi sørger altid for at validere alle boligannoncerne, der bliver slået op på siden. På den måde kan du føle sig sikker i troværdigheden af boligannoncernes indhold og dermed føle dig tryg, når du tager kontakt til den enkelte udlejer.
 • Derudover holder vi os naturligvis i overensstemmelse med GDPR-loven, hvilket betyder, at dine data altid håndteres juridisk korrekt.

Du kan selv fremleje et eller flere værelser i Valby hos BoligPortal

Det kan lyde lidt bagvendt, men faktisk er der i mange tilfælde god grund til at vende din søgning på hovedet, ved selv at blive udlejer via BoligPortal. I stedet for blot at søge efter et værelse i Valby, kan du udvide din horisont, og inkludere lejlighed eller hus i Valby , hvor du her har mulighed for, at fremleje de værelser , som du ikke selv skal benytte.

Hos BoligPortal er det nemt og sikkert at leje et eller flere værelser ud i dit lejemål. Brug for eksempel med fordel vores services, hvor du gratis kan oprette og opbevare en digital lejekontrakt . Du kan kan også prøve kræfter med at lave en indflytningsrapport og en flytterapport ved flyttesyn , som gør det nemmere for dig, at holde styr på processen. Har du spørgsmål, kan du altid tage kontakt til vores kundeservice.

BoligPortal ønsker dig held og lykke med jagten efter et værelse i Valby

BoligPortal ønsker dig mange gange held og lykke med at finde dit kommende værelse til leje i Valby. Hvis du i løbet af din jagt efter dit kommende værelse skulle blive i tvivl om noget, eller spørgsmål skulle opstå, kan du altid tage fat i vores kunderservice. De sidder klar til at besvare dig over både telefon, mail eller chat.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesWhistleblowerordningJobsBoligmanagerData Insights
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejeboligKundeserviceVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play