Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Lejeboliger på Sjælland

Lejeboliger på Sjælland

4.356 boliger fundet
4.356 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
1 vær. lejlighed på 29 m²
København S, Njalsgade
9.500 DKK58 min. siden
...
Side1af 242

Find ledig lejebolig på Sjælland hos BoligPortal

Ovenfor har vi samlet det fulde overblik over aktuelle lejeboliger på Sjælland. Udvalget spænder bredt, både geografisk, prismæssigt og hvad angår typen af lejebolig. Herfra kan du altid dykke videre ned og skabe et endnu mere præcist overblik i din boligjagt.

Når du søger bolig via BoligPortal er du godt stillet. Vi er nemlig Danmarks største platform for lejeboliger , herunder lejligheder , værelser , huse og rækkehuse . Derfor får du hos os et godt udgangspunkt for at finde boligen fra dine drømme.

Søger du noget mere specifikt, kan du også gøre dette via BoligPortal. Vi har i den sammenhæng samlet en række relevante overblik, for eksempel lejeboliger med husdyr tilladt , møblerede lejligheder til leje eller seniorboliger .

Hvilken type af lejeboliger på Sjælland er du interesseret i?

Siden her dækker vidt og bredt lejeboliger på Sjælland. Her på siden finder du derfor både lejligheder, værelser, huse og rækkehuse. Ved du, at du kun er interesseret i visse af disse boligtyper, kan du gøre din søgning mere skarp ved at vælge disse i venstre side under overskriften ‘boligtype’.

Sådan finder du hurtigt og nemt en lejebolig på Sjælland

Hos BoligPortal gør vi din søgning smart, nem og effektiv. Det er nemlig en stor prioritet for os, at du kommer bedst muligt fra land og i mål i din boligjagt. Læs med nedenfor og lær, hvordan du skaber en mere præcis og hurtig søgning, så du kan få fat i den rette lejebolig på Sjælland.

Præcisér din søgning med mulighederne for filtrering

Vi anbefaler, at du skaber så præcis en søgning som muligt, så du kan få vist de mest relevante lejeboliger på Sjælland. Det gør du nemt og enkelt ved at udfylde filtreringsmulighederne, som du finder i venstre side, i overensstemmelse med dine krav.

Når du præciserer i din søgning ved hjælp af filtreringsmulighederne, opdaterer din visning sig automatisk. På den måde kan du skabe det nødvendige overblik over de lejeboliger på Sjælland, der er relevante for dig.

Mulighederne for filtrering er mange: Filtrér for eksempel efter størrelsen på din kommende lejebolig eller hvorvidt der skal være altan og terrasse eller mulighed for at have husdyr.

Opret BoligAgent og find hurtigt lejebolig på Sjælland

Når du har fundet frem til en filtrering, som passer til dig og dine krav til din kommende lejebolig på Sjælland, anbefaler vi, at du klikker i den orange boks øverst for at oprette en gratis BoligAgent .

Med en BoligAgent fra BoligPortal sætter du fart på din søgning. Du vil nemlig fremover modtage besked over mail, når nye lejeboliger på Sjælland matcher dine kriterier fra filtreringerne. På den måde slipper du for selv at holde øje med siden, og kan i stedet lade din søgning fortsætte i baggrunden.

I hvilket område af Sjælland skal du finde lejebolig?

Sjælland dækker over et bredt geografisk område. Vil du gerne blive klogere på, hvor på Sjælland det kan være oplagt at lede efter lejebolig, har vi samlet en kort introduktion til nogle af de geografiske underinddelinger nedenfor.

  • Hovedstadsområdet er for dig, der gerne vil bo i den pulserende storby. Find lejebolig i København , der matcher dine drømme – men vær opmærksom på den store kamp om lejeboligerne i dette område.
  • Overvej en lejebolig i Nordsjælland , hvor du især kan lade dig forføre af de smukke kyststrækninger og skove. Området er eftertragtet, og du kan finde lejeboliger i mange forskellige stilarter og typer.
  • Slå dig ned i en lejebolig i Vestsjælland , hvis du ønsker at bo i en lejebolig ved Slagelse , Dianalund , Sorø . Her bor du i god forbindelse til alle dele af Sjælland, hvilket især er oplagt for dig, der skal pendle. Det samme gælder for dig, der slår dig ned i Midtsjælland, for eksempel i en lejebolig i Roskilde eller Holbæk .
  • Overvej også det sydlige Sjælland. Her får du det hele i et roligt og behageligt område. Overvej i den sammenhæng en lejebolig i Næstved , som er en handelsby af betydelig størrelse.

Føl dig tryg, når du søger lejebolig på Sjælland hos BoligPortal

Hos BoligPortal kan du føle dig tryg. Det er noget, vi går højt op i, og vi sørger derfor for at værne om din sikkerhed på en række centrale punkter.

For det første sørger vi for at validere alle boligannoncer, efterhånden som de lægges op på siden. Hvordan hjælper det din tryghed? Når du tager kontakt til de enkelte udlejere, kan du på vores side altid vide dig sikker på ægtheden af den enkelte annonce. Det giver ro i maven, så du kan tage de nødvendige skridt mod at få fat i den rette lejebolig på Sjælland.

Vi sørger også for at passe godt på dine data i forbindelse med din færden på vores side. I den sammenhæng overholder vi naturligvis alle regler for GDPR.

Hvis lejeboligen er for stor, kan du udleje et eller flere værelser

Støder du på den helt rette lejebolig på Sjælland, som dog er for stor eller for dyr, kan den i visse tilfælde alligevel vise sig relevant. Det gælder især, hvis du er åben for at bo sammen med andre. Du kan nemlig gratis udleje et eller flere værelser via BoligPortal og på den måde dele boligen og omkostningerne til husleje.

Når du vælger at udleje via BoligPortal, hjælper vi dig godt igennem processen. Det gør vi ikke mindst med de digitale værktøjer, som vi stiller til rådighed for dig, som skal gøre de praktiske detaljer omkring udlejning lettere.

Vi har både udviklet en digital lejekontrakt , som hjælper dig med at udforme en juridisk korrekt lejekontrakt og et digitalt flyttesyn , som gør det muligt for dig at lave en indflytningsrapport og fraflytningsrapport for lejemålet.

BoligPortal ønsker dig held og lykke med at finde lejebolig på Sjælland

Vi ønsker dig mange gange held og lykke med at finde lejebolig på Sjælland. Har du spørgsmål eller brug for hjælp, kan du til hver en tid tage kontakt til vores kundeservice: Vi står klar hver dag året rundt, og hjælper dig efter bedst evne over mail, chat eller telefon.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesWhistleblowerordningJobsBoligmanagerData Insights
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejeboligKundeserviceVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play