Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Lejeboliger i Carlsberg Byen

Lejeboliger i Carlsberg Byen

29 boliger fundet
29 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
2 vær. lejlighed på 57 m²
København V, Fadet
14.000 DKK4 timer siden
Side1af 2

Find en lejebolig i Carlsberg Byen hos BoligPortal

Carlsberg Byen er et af Københavns nye bykvarterer, som ligger mellem Frederiksberg , Valby og Vesterbro . Drømmer du om at flytte i en lejebolig i Carlsberg Byen, kan du se frem til at bo i et moderne, nyt og ikke mindst levende område, der samtidig vidner om fortiden som bryggeri, hvor flere af de fredede og bevaringsværdige bygninger står som et unikt stykke danmarkshistorie.

Området opstod i 1847, da J. C. Jacobsen startede bryggeriet Carlsberg, og er i dag omdannet til en bydel i rivende udvikling, hvor du som beboer får alt, hvad du har brug for, samlet ét sted. Formålet med Carlsberg Byen er at give København endnu mere af det, som vi elsker.

Skal du finde din nye lejlighed til leje Carlsberg Byen, er du landet det helt rigtige sted. Som den førende portal på lejeboligmarkedet, tilbyder BoligPortal det største udvalg af lejeboliger i Danmark med både lejligheder , værelser , rækkehuse og huse til leje landet over . Du kan derfor også betragte os som din ultimative indgangsvinkel, når du skal i mål med din kommende bolig i Carlsberg Byen.

Bredt udvalg af ledige lejligheder i Carlsberg Byen

Her på siden finder du det aktuelle udvalg af lejeboliger i Carlsberg Byen, hvor du har mulighed for at finde dit drømmehjem i et af de imponerende tårne, historiske bygninger eller hyggelige karréer. Udvalget af boliger til leje i Carlsberg Byen varierer i både pris, størrelse og placering, og henvender sig derfor til mange forskellige ønsker og behov.

Blandt udvalget kan du finde ledige lejligheder i Carlsberg Byen med alt fra mindre lejligheder, som kan være det ideelle valg for unge par, til store og rummelige boliger, hvor der er plads til en hel familie. Er du studerende, kan du også overveje at finde et værelse til leje i Carlsberg Byen.

Er du interesseret i at finde dit kommende hjem i et af de nye boligområder i København , kan du også overveje at undersøge udvalget af lejeboliger i Sydhavnen , Ørestad eller Havneholmen i København . Er det generelt en ny og moderne bolig, du drømmer om, kan du med fordel gå på opdagelse blandt vores samlede udvalg af boliger i nybyggeri i København .

Opdag fordelene ved at vælge en bolig i Carlsberg Byen

Carlsberg Byen er beliggende i hjertet af København , hvor især det livlige og mangfoldige miljø kendetegner området. Det nye bykvarter er i dag blevet et af de mest eftertragtede steder i hovedstadsområdet, hvilket bestemt ikke er uden grund.

Hvis du gerne vil blive klogere på, om en bolig i Carlsberg Byen er det rette valg for dig, vil vi nedenfor præsentere dig for tre af de unikke fordele, du kommer til at kunne nyde godt af, og som er med til at gøre en lejebolig i Carlsberg Byen til et populært valg for mange boligsøgende - og måske også det rette valg for dig:

1. Alt samlet i et levende bykvarter

Vælger du at leje en lejlighed i Carlsberg Byen, får du den centrale beliggenhed i København med nem adgang til både det hippe Vesterbro og det fredelige Frederiksberg . Dog behøver du ikke bevæge dig langt væk fra dit hjem; faktisk behøver du ikke forlade kvarteret for at finde alt det, du har behov for i dagligdagen. Du får S-togsstationen, indkøbsmuligheder, butikker, spisesteder, parker, dag- og uddannelsesinstitutioner, lægehus og meget mere. Fra din lejlighed i Carlsberg Byen har du alt, hvad du har brug for i en travl hverdag lige ved hånden.

Den livlige og aktive del af kvarteret er placeret centralt og ligger adskilt fra beboelsesområderne, hvilket betyder, at du trygt kan leje en lejlighed i Carlsberg Byen og nyde det rolige miljø omkring din bolig, uden at dit privatliv bliver forstyrret. Du får dermed den perfekte balance.

2. Grønne parker og rekreative områder

Carlsberg Byen tilbyder en fantastisk kombination af rekreative områder og et pulserende byliv. Her får du de mange byrum og smukke haver, hvor der er plads til leg, bevægelse og eftermiddagskaffe i solen.

Søndermarken, Frederiksberg Have, J.C. Jacobsens Have og Carl Jacobsens Have er nogle af de naturrige og grønne områder, der omkranser Carlsberg Byen. Derudover er der blevet skabt flere byrum rundt i kvarteret, såsom Østen for Humlen med boldbaner og legepladser, og Kammas Have, der ligger som en rolig oase med sine hyggelige stier.

3. Fantastiske madoplevelser

Udover at være en gammel bryggerigrund, er Carlsberg Byen blevet en maddestination ud over det sædvanlige. Her finder du et utal af restauranter og caféer, som tilbyder alt fra verdensklasse burgere, Europas bedste pizzaer til delikat japansk-inspireret mad. Du får et utal af muligheder for ekstraordinære madoplevelser hos en de mange anmelderroste spisesteder i kvarteret.

Du finder også flere lækre takeaway steder, når det på de travle dage blot skal gå hurtigt. Og i de rolige weekender kan du besøge Københavns Bageri, hvor du kan få noget af det bedste bagværk i København , eller snuppe en kaffe med på gåturen fra en af de populære kaffebarer lige i nærheden.

Kom hurtigt i mål med din lejlighed i Carlsberg Byen

Er du på udkig efter en lejebolig i Carlsberg Byen, kan du med den rette fremgangsmåde enkelt effektivisere din søgning. Nedenfor får du vores råd til, hvordan du hurtigere og nemmere kan komme i mål med dit kommende hjem i Carlsberg Byen:

Benyt filtreringen og præcisér din boligsøgning

Har du nogle specifikke krav til din lejlighed til leje i Carlsberg Byen, kan du gøre brug af filtreringsmulighederne. Her kan du eksempelvis angive et krav om altan eller at boligen skal indeholde et minimum antal værelser. Når du har udfyldt filtreringen, vil siden automatisk opdatere med de lejligheder til leje i Carlsberg Byen, som lever op til dine kriterier. På den måde undgår du at skulle gennemgå en lang liste af boliger, som alligevel ikke er relevante for dig.

Din BoligAgent holder øje for dig

Skal du hurtigt i mål med dit nye hjem, kan det være nyttigt at aktivere din gratis BoligAgent . Her starter du med at udfylde filtreringen, hvorefter du klikker i den orange boks ovenfor. Med en aktiv BoligAgent, vil du modtage en mail, så snart nye lejligheder til leje i Carlsberg Byen bliver tilgængelige på siden. Du får straks besked og kan derfor være blandt de første til at kontakte den enkelte udlejer.

Gem dine favorit-boliger og vend tilbage senere

Falder du over en interessant bolig i Carlsberg Byen, kan du med fordel gemme boligen ved at klikke på favorit-ikonet. Klikker du herefter ind på ‘Favoritter’, finder du en samlet oversigt over alle de boliger til leje i Carlsberg Byen, som du tidligere har gemt. Når du samler dine favoritter, får du mulighed for at vende tilbage og undersøge nærmere, når det passer dig bedst.

Fremlej et eller flere værelser i din lejlighed til leje i Carlsberg Byen

Hvis du falder over den perfekte lejebolig i Carlsberg Byen, som viser sig at være enten for stor eller for dyr, kan der fortsat være en mulighed for, at boligen kan blive din. Hvis du alligevel vælger at leje lejligheden, kan du fremleje et eller flere af værelserne ud til andre. På den måde kan du udnytte pladsen optimalt og du kan samtidig spare penge på huslejen, da I er flere til at dele udgifterne.

Anvend BoligPortals gratis digitale værktøjer

Ønsker du at fremleje dele af din lejebolig i Carlsberg Byen, sørger BoligPortal for at hjælpe dig sikkert og trygt gennem processen. Vi tilbyder en række digitale værktøjer, du frit kan benytte, og som gør det enkelt og overskueligt for dig som udlejer:

Digital fremlejekontrakt : Vores digitale fremlejekontrakt giver dig mulighed for at udforme en juridisk korrekt kontrakt, der overholder alle regler og love.

Digitalt flyttesyn : Med vores digitale flyttesyn kan du udarbejde en digital indflytningsrapport og fraflytningsrapport for lejemålet.

Føl dig tryg, når du søger lejebolig i Carlsberg Byen hos BoligPortal

Hos BoligPortal er vi taknemmelige for, at du har valgt vores portal til at finde din nye lejlighed i Carlsberg Byen. Vores ambition er at give dig en god og tryg oplevelse hele vejen gennem din boligsøgning, hvorfor din sikkerhed også er vores højeste prioritet:

  • Vi overholder naturligvis alle regler og love, der gør sig gældende i forbindelse med GDPR, så du kan stole på, at dine data er i sikkerhed hos os og kun behandles fortroligt.
  • Alle lejeboligannoncer bliver manuelt gennemgået og valideret, inden de bliver offentliggjort. Dette sikrer troværdigt indhold, så du med ro i maven kan tage kontakt til den enkelte udlejer.

Har du spørgsmål i forbindelse med din boligsøgning?

Hos BoligPortal vil vi gerne ønske dig held og lykke med boligsøgningen. Vi håber snart, at du når i mål og kan flytte til Carlsberg Byen i en af de skønne lejeboliger i området.

Har du nogle spørgsmål, eller skulle der senere i processen opstå nogle, kan du til enhver tid kontakte vores kundeservice på mail, telefon eller chat. Vores kundeservice sidder klar til at guide dig videre i den rigtige retning alle dage fra 9-21.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesWhistleblowerordningJobsBoligmanagerData Insights
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejeboligKundeserviceVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play