Udlej bolig
Lejekontrakter
Flyttesyn
Opret bruger
Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Rækkehuse
  3. Aalborg

Rækkehuse til leje i Aalborg

23 boliger fundet
Alle værelser
Alle værelser1 værelses2 værelses3 værelses4 værelses5 værelses
23 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
3 vær. · Rækkehus · 94 m²
Aalborg, Odinsgade
Denne lejlighed er for dig, som ønsker en lys bolig centralt i Vejgaard med masser af faciliteter☀️
I går
8.109 kr.
Side1af 2

Populære søgninger

Find rækkehus til leje i Aalborg på BoligPortal

Søger du et rækkehus til leje i Aalborg? Så er du landet det helt rigtige sted. Hos BoligPortal giver vi dig et overblik over alle ledige rækkehuse i Aalborg. Søg blandt det store udvalg og find dit nye hjem.

Derfor skal du vælge et rækkehus i Aalborg

Et rækkehus i Aalborg er den ideelle løsning for dig, der nyder at bo omkring mennesker, men er klar til at komme ned på jorden. Hvis du drømmer om det, skal du ikke tøve med at søge efter rækkehuse til leje i Aalborg. Med et rækkehus kommer oftest også egen have og parkering, og det er en skøn fornemmelse at kunnet træde ud i sin egen have og aldrig at skulle lede efter parkering igen.

Hvordan finder du et rækkehus i Aalborg?

Hos BoligPortal kan du finde et stort udvalg af rækkehuse i Aalborg. Uanset hvilken størrelse du søger, så finder du det her på siden. Du slipper også for at bekymre dig om sikkerheden, da alle udlejningsannoncer bliver gennemgået af kundeservice inden, de offentliggøres på hjemmesiden. Det betyder, at du trygt kan at finde dit nye rækkehuse i Aalborg på BoligPortal.

Hvor skal du finde et rækkehus til leje i Aalborg?

Aalborg har meget byde på og du finder mange forskellige charmerende kvarterer og byområder. Du skal dog lidt udenfor centrum for at finde et rækkehus i Aalborg. Men det betyder ikke, at der ikke er muligheder. I Aalborg Øst kommer dur tæt på natursmukke områder og uddannelsesinstitutioner. Lidt udenfor centrum mod Vejgaard, kan du finde charmerende rækkehuse tæt på gode indkøbsmuligheder og livlige gader. Udover det, kan du også tage et smut over på den anden side af Limfjorden til Nørresundby, hvor du finder rækkehuse tæt på stationen, wellness og udsigt til vandet.

Fordele ved at bo i rækkehus i Aalborg

Rækkehuse er blevet en populær hustype til mindre familier eller enlige, som ønsker at bo i et villakvarter eller parcelhuskvarter – men måske ikke har brug for så meget plads. Men det er ikke kun mindre familier og enlige, men også studerende, der har fået øjnene op for rækkehuse. Flere og flere foretrækker også rækkehuset som boform i Aalborg, da de ikke er meget dyrere at bo i end lejligheder.
Bonussen ved rækkehuse er desuden, at der følger en have med. Hvis du har været vant til at bo i lejlighed, vil det føles som en stor luksus at have sin egen have.

Skræddersy din søgning på BoligPortal

På BoligPortal kan du ved hjælp af filtreringsmulighederne i menuen i venstre side, skræddersy din boligsøgning. Du kan angive, hvilken størrelse dit rækkehus skal være, hvor mange værelser, det skal have og hvor meget huslejen må være på? Du kan med fordel oprette en BoligAgent, som gemmer dine søgekriterier og sender dig mails, når der dukker boliger op, som matcher din boligsøgning. På den måde går du ikke glip af drømmerækkehuset i Aalborg.

HENT APP
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikJobs
HJÆLPOm boligsøgningOm boligudlejningBliv professionel udlejer
Kontakt os
CookiesVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP