Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Alle lejeboliger
  3. Kolding

Lejeboliger i Kolding

503 boliger fundet
Alle værelser
Alle værelser1 værelses2 værelses3 værelses4 værelses5 værelses6 værelses7 værelses
503 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
2 vær. lejlighed på 72 m²
Kolding, Dyrehavegårdsvej
5.600 DKK5 timer siden
...
Side1af 28

Lignende annoncer i Kolding

Populære søgninger
  • Studieboliger i Kolding
  • Seniorboliger i Kolding
  • Alle i Alle lejeboliger

Find lejebolig i Kolding hos BoligPortal

Ovenfor finder du vores samlede udvalg af ledige lejeboliger til leje i Kolding. Udvalget dækker bredt, og du kan derfor være heldig at finde noget til enhver smag. Hos BoligPortal har vi mange forskellige udlejere og dermed et stort og varieret udvalg af lejeboliger i Kolding, så du nemt og hurtigt kan finde et sted at bo, der passer til dig – vi er desuden ikke blot stærkt til stede lokalt, men også de største generelt inden for lejeboliger i Danmark . Herunder tæller både lejligheder , værelser , huse og rækkehuse i hele Danmark .

Stort udvalg af ledige lejeboliger i Kolding

Uanset hvad du søger og hvor du er i livet, har vi blandt vores ledige lejeboliger i Kolding, helt sikkert noget, der matcher dine krav og ønsker. Byen er et yderst attraktivt sted at bosætte sig, hvorfor udvalget af ledige lejeboliger i Kolding ofte udskiftes. Den løbende udskiftning skaber et væld af muligheder, så du hurtigt kan finde drømmeboligen.

For dig, der er på udkig efter noget mere specifikt, kan BoligPortal også være din indgangsvinkel. På vores side kan du for eksempel finde lejeboliger inden for bestemte kategorier, herunder studieboliger, delevenlige lejlighede r og lejeboliger med husdyr tilladt .

Er du interesseret i bestemte typer af lejeboliger i Kolding?

Kolding byder på lidt af hvert, også når det kommer til forskellige boligtyper. Her på siden finder du alt inden for kategorien af lejeboliger, det vil sige både lejligheder , værelser , huse og rækkehuse i Kolding . Har du kun interesse i visse af disse boligtyper, kan det derfor være en god idé at klikke på de relevante under emnet ‘boligtype’ i venstre side, så du kun får vist resultater for disse typer af lejeboliger i Kolding.

Har du interesse i lejeboliger andre steder end i Kolding?

Kolding er en del af det voksende Trekantområde, der ligger centralt placeret i Danmark. Herimellem finder du gode forbindelser, både indbyrdes og til resten af Danmark, hvorfor de forskellige byer i Trekantområdet kan være oplagte alternativer for dig, der er på udkig efter den rette lejebolig i Kolding.

For dig, der er åben for at finde lejebolig andre steder end i Kolding, anbefaler vi at tage et kig på de andre byer i trekantområdet. Bliv for eksempel klogere på vores lejeboliger i Billund , Fredericia , Haderslev , Middelfart , Vejen eller Vejle .

Sådan finder du hurtigt og nemt en lejebolig i Kolding

Hos BoligPortal gør vi din søgning smartere. Vi går nemlig højt op i, at du kommer godt i mål med den rette lejebolig i Kolding. Tag derfor med fordel et kig på følgende tips og tricks til at skabe en hurtig, nem og effektiv søgning.

Præcisér din søgning – benyt mulighederne for filtrering

Med dine specifikke krav til din drømmebolig i Kolding kan du begrænse din visning på siden, så du kan danne dig det nødvendige overblik. Det gør du ved at benytte dig af mulighederne for filtrering i venstre side.

Hvis du ønsker en bestemt boligtype, kan du tilvælge det som filter, ligesom du også kan begrænse listen af boliger ud fra husleje eller størrelse. Leder du efter en lejebolig, hvor husdyr er tilladt eller som er delevenlig, kan du også filtrere ud fra dette i søgekriterierne.

Aktivér BoligAgent og find lejebolig i Kolding i en fart

Efter at du har filtreret i din søgning, anbefaler vi, at du aktiverer en gratis BoligAgent i den orange boks øverst til venstre. Med en BoligAgent fra BoligPortal vil du nemlig fremover automatisk modtage besked over mail, hver gang nye lejeboliger i Kolding matcher dine kriterier.

Med en BoligAgent kan du læne dig tilbage under din søgning. Du behøver nemlig ikke længere aktivt at holde øje med siden for at holde dig opdateret på nye lejeboliger, som kunne være relevante for dig.

Hvor i Kolding skal du søge lejebolig?

Hvis du ikke kender Kolding så godt, kan det være svært at vide, i hvilken del af byen du skal søge lejebolig. Kolding har meget at byde på, og hvis du gerne vil bo i den del af byen, der passer bedst til dig, kan du læse med herunder.

Vi har samlet en guide med de forskellige områder i Kolding, så du kan blive klogere på, hvilke bydele, du kan have i overvejelserne.

  • Kolding er en gammel middelalderby, og det kan ses på byens centrum. Finder du en lejebolig i Kolding C, vil du hurtigt falde for de smukke gamle bygninger langs Koldings gågader, der giver byen en helt speciel idyllisk stemning.

  • I den sydlige del af Kolding finder du mange af byens videregående uddannelser. IBA Erhvervsakademi, Syddansk Universitet og Designskolen ligger alle placeret i denne del af byen. Det kunne derfor være smart at finde en lejebolig her, hvis du skal starte på et af disse studier, og gerne vil være i gåafstand til skolen. Bliv for eksempel klogere på vores studieboliger i Kolding .

  • Koldings Vest er området inde i landet og væk fra Fjorden. Den vestlige del af Kolding er et stort naturmekka uden lige. Området langs Kolding Å er derfor det perfekte sted at finde en bolig til leje, hvis du gerne vil være omgivet af smuk natur, men stadig være tæt på Koldings centrum.

  • Kolding N er kendetegnet ved at være bindeleddet mellem Kolding og resten af trekantområdet. Finder du en lejebolig her, har man ikke langt til andre store byer i området, såsom Vejle og Fredericia.

Føl dig tryg, når du søger lejebolig i Kolding hos BoligPortal

Hos BoligPortal kan du føle dig tryg fra start til slut gennem din boligjagt. Vi varetager nemlig dine interesser og den sikre boligsøgning. Det gør vi ikke mindst på følgende områder:

Vi passer godt på dine data i forbindelse med din færden på siden – naturligvis i overensstemmelse med GDPR. Derudover validerer vi manuelt alle boligannoncer, efterhånden som de lægges op på siden. Det er din sikkerhed for, at den enkelte lejebolig i Kolding altid er, hvad den giver sig ud for, så du med ro i maven kan tage kontakt til relevante udlejere.

Hvis lejeboligen i Kolding er for stor, kan du udleje et eller flere værelser

Støder du på den rette lejebolig i Kolding, som dog er for stor eller for dyr til dine ønsker, kan den i visse tilfælde alligevel vise sig relevant. Det gælder især for dig, der er åben for at bo sammen med andre. Via BoligPortal kan du nemlig gratis udleje et eller flere værelser og på den måde deles plads og udgifter sammen med andre.

At bo sammen med andre er en stor beslutning. Heldigvis støtter vi hos BoligPortal godt op om projektet, når du har truffet den. Således kan du benytte vores gratis digitale services til at få styr på de praktiske detaljer omkring udlejning:

Vi har både udviklet en digital lejekontrakt , som hjælper dig med at udforme en juridisk korrekt lejekontrakt og et digitalt flyttesyn , som er oplagt for dig, der ønsker at lave en indflytningsrapport og fraflytningsrapport for værelserne i lejemålet.

Held og lykke med at finde lejebolig i Kolding

Vi ønsker dig mange gange held og lykke i din jagt efter den rette lejebolig i Kolding. Husk, at du altid er godt stillet, når du søger lejebolig via BoligPortal, og at vi hjælper, hvis du har brug for det – tøv derfor endelig ikke med at række ud over mail, chat eller telefon, så står vores dygtige kundeserviceteam klar til at hjælpe dig.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesWhistleblowerordningJobsBoligmanagerData Insights
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejeboligKundeserviceVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play