Udlej bolig
Boligadministration
Lejekontrakter
Flyttesyn
Opret bruger
Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Alle lejeboliger
  3. Kolding

Lejeboliger i Kolding

453 boliger fundet
Alle værelser
Alle værelser1 værelses2 værelses3 værelses4 værelses5 værelses6 værelses8 værelses
453 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
2 vær. · Lejlighed · 60 m²
Kolding, Agtrupvej
2 værelses lejlighed klar til udlejning gåafstand til uddannelses skolerne ( billeder følger lejlig
7 min. siden
5.500 kr.
...
Side1af 26
Populære søgninger
  • Studieboliger i Kolding
  • Alle i Alle lejeboliger

Find lejebolig i Kolding på BoligPortal

Søger du en lejebolig i Kolding? Du bor måske allerede i Kolding, men søger en ny lejebolig? Det kan også være, at du har fundet et job eller et studie i byen, og derfor gerne vil finde et sted at bo til leje. Hos BoligPortal har vi et stort udvalg af lejeboliger i Kolding, så du nemt og hurtigt kan finde et sted at bo i Danmarks 7. største by. Herunder kan du læse mere om Kolding, der er en del af det voksende Trekantområde, der ligger centralt placeret i Danmark mellem Aarhus og København.

Præciser din søgning og find den perfekte lejebolig i Kolding

Hvis du har specifikke krav til din drømmebolig i Kolding, så kan du begrænse udvalget ved at bruge filtreringen i venstre side. Hvis du ønsker en bestemt boligtype, så er det muligt at tilvælge det som filter, ligesom du også kan begrænse listen af boliger ud fra husleje eller størrelse. Leder du efter en lejebolig, hvor husdyr er tilladt eller som er delevenlig, så kan du også sortere ud fra det i søgekriterierne.

Hvor skal du søge lejebolig i Kolding?

Hvis du ikke kender Kolding så godt, kan det være svært at vide, i hvilken del af byen du skal søge lejebolig. Kolding har meget at byde på, og hvis du gerne vil bo i den del af byen, der passer bedst til dig, så læs med herunder. Vi har samlet en guide med de forskellige områder i Kolding, så du kan blive klogere på, hvilken bydel der passer bedst til dig.

Kolding C

Kolding er en gammel middelalderby, og det kan ses på byens centrum. Finder du en lejebolig i Kolding C, vil du hurtigt falde for de smukke gamle bygninger langs Koldings gågader, der giver byen en helt speciel idyllisk stemning. Du vil sikkert også lægge mærke til Det gamle borgerhus, der er Koldings ældste bygning, og som har en kanonkugle indmuret i gavlen til minde om Slaget ved Kolding i 1849.

Oplev også Kolding Light Festival, der sætter lys i hele byen i december eller et af de mange markeder på Akseltorv foran Kolding Rådhus, som har været centrum for handel i mere end 500 år. Koldinghus, der også kaldes for Jyllands sidste kongeborg, står som byens vartegn. Vi kan anbefale at tage en tur på kærlighedsstien rundt om slotssøen eller få en frokost i slotskælderen. Kolding har fået øgenavnet ’Slicetown’, da de angiveligt skulle være den by i Danmark med flest pizzeriaer pr. indbygger. Madkassen, der serverer saftige pizzaslices, er en Kolding klassiker, men også Bella Italia er kendt for deres lækre pizzaer. Alternativt kan du tage på Nicolais Café, der i weekenderne har konceptet ’Brunch og Bio’, hvor man kan nyde en lækker brunch, imens der vises børnebio for de små i Nicolai Biograf.

Kolding S

I den sydlige del af Kolding finder du mange af byens videregående uddannelser. IBA Erhvervsakademi, Syddansk Universitet og Designskolen ligger alle placeret i denne del af byen. Det kunne derfor være smart at finde en lejebolig her, hvis du skal starte på et af disse studier, og gerne vil være i gåafstand til skolen. I Koldings nyeste bydel, Design City, er der bygget et hav af ungdomsboliger, som man i dag kan leje. Desuden bliver der bygget en af Jyllands højeste bygninger, Kolding Sky, som kommer til at blive Koldings nye vartegn, da boligtårnet kommer til at være 70 meter højt.


Hvis du finder en lejebolig i Kolding Syd, er du også tæt på mange af Koldings attraktioner. Et populært sted at tage hen er Geografisk Have, som er en stor smuk botanisk have. En særlig oplevelse er også Kolding Miniby, der viser hvordan Kolding så ud mellem 1860-1870 i miniaturemodel.

Bor du i en bolig til leje i Kolding S, er du heller ikke langt fra Sydbank Arena, som er KIF Koldings hjemmebane, der har et af Danmarks bedste håndboldhold. Derudover er du også tæt på den smukke fjordnatur, og en tur på Rebæk Strand kan klart anbefales en varm sommerdag. Hvis du vil på en længere tur sydpå, kan du køre mod Skamlingsbanken, der har en unik historie og smuk udsigt over Lillebælt.

Kolding V

Koldings Vest er området inde i landet og væk fra Fjorden. Den vestlige del af Kolding er et stort naturmekka uden lige. Området langs Kolding Å er det perfekte sted at finde en bolig til leje, hvis du gerne vil være omgivet af smuk natur, men stadig være tæt på Koldings centrum. Ved Harteværket er der oplevelse for både små og store. Det var Danmarks første større vandkræftværk, men fungerer i dag som et oplevelsescenter i naturskønne omgivelser. Det kan anbefales at tage en kanotur ned ad Kolding Å og tage pit-stops ved de mange små åsteder, der ligger langs den snoende å.

Er du mere til action, så skal du forbi Funky Monkey Park, hvor man kan få suset af at klatre i Kolding Vests mange trætoppe. Derefter kan man tage turen længere ind i landet til landsbyen Lunderskov. Her ligger Drabæk Mølle, der efter sigende skulle være den ældste erhvervsvirksomhed i Danmark – Faktisk drevet under samme navn siden ca. 1100.

Kolding N

Kolding N er kendetegnet ved at være bindeleddet mellem Kolding og resten af trekantområdet. Finder man en lejebolig her, så har man ikke langt til andre store byer i området, såsom Vejle og Fredericia. Bydelen er også et smart sted at leje en bolig, hvis du skal starte på University College Syddanmark (UC SYD), da campus ligger i den nordlige del af Kolding. Med en lejebolig i Kolding N er du også kun et stenkast fra Jyllands største shoppingcenter, Kolding Storcenter, der har mere 120 butikker. Vil du hellere ud og nyde Kolding Nords smukke natur, så anbefaler vi, at du tager en tur ud og fisker ved den skønne Marielundssø, hvor det er helt gratis at fiske.

Bor du til leje i den nordlige del af Kolding, så kan du også tage en tur på en af Danmarks bedste og ældste golfbaner – Kolding Golf Club, der blev stiftet helt tilbage i 1933. Er du ikke så meget til golfkøller og sandjern, kan du også tage til Bramdrupdam og spille fodboldgolf og Frisbeegolf. Derefter skal du prøve den hyggelige landevejskro Bramdrupdam Kro, der tidligere er blevet kåret som den bedste Restaurant i Kolding af Tripadvisor.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesJobsBoligmanager
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontrakt
Kontakt os
Vilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play