Udlej bolig
Boligadministration
Lejekontrakter
Flyttesyn
Opret bruger
Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Alle lejeboliger
  3. Vejle

Lejeboliger i Vejle

359 boliger fundet
Alle værelser
Alle værelser1 værelses2 værelses3 værelses4 værelses5 værelses6 værelses
359 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
3 vær. · Lejlighed · 75 m²
Vejle, Strandgade
Centralt på Strandgade i Vejle, beliggende tæt på det hele og alligevel i et stille kvarter. I denne
8 timer siden
6.495 kr.
...
Side1af 20

Populære søgninger

Find lejebolig i Vejle på BoligPortal

Leder du efter en lejebolig i Vejle? Så lad Danmarks største BoligPortal hjælpe dig. Hos BoligPortal har vi over 10.000 lejemål, i forskellige typer, størrelser og prisklasser, så der er noget til enhver smag. Læs mere om hvad Vejle tilbyder nedenfor, så du kan blive klogere på, hvor i Vejle du skal finde en lejebolig.

Anvend vores filtreringsmuligheder, når du søger efter lejebolig i Vejle

Gør din søgning efter bolig til leje i Vejle lettere ved at anvende de filtreringsmuligheder vi hos BoligPortal tilbyder, ovre i venstre side. Her kan du filtrere efter hvilken type bolig, du er på udkig efter, f.eks. om det er et rækkehus , en lejlighed , et hus eller værelse i Vejle . Derudover kan du f.eks. filtrere efter størrelsen på boligen, om der er husdyr tilladt samt prisklasse.

Områder i Vejle

Vejle byder på alt hvad hjertet begærer. Om det er byliv, natur, land idyl eller fjordkig, så kan en lejebolig i Vejle opfylde det behov. Ligesom du kan opnå forskellige formål med en lejebolig i Vejle, kan du ligeledes bosætte dig i netop det område der bedst opfylder dine behov.

Byliv, natur og Fjord i ét

Med en lejebolig i Vejle får du det du ønsker, hvad end det er natur, byliv eller fjord. Byen er kendt for sin smukke natur, hvor bl.a. Grejsdalen og Vejle Ådal er områder der slynger sig igennem landskabet. Fårup Sø og Rørbæk Sø løber langs byens bakkede terræn. Derudover byder byen på åbne landskaber med klitter ved Randbøl Hede, som kan nydes fra cyklen, på gåben eller i en kano. Vejle rummer flere børnevenlige strande, samt findes havnen med den populære ’’bølgen’’, hvor der er gode muligheder for at gå en tur, med en fantastisk udsigt. Så om du er til at bade, eller blot ønsker at se på vand, er der god mulighed for at nyde det.

Vejle Centrum

Er du til stemning og pulserende byliv, så skal du bo i en lejebolig i Vejle Centrum. Byens livlige gade byder på et væld af specialbutikker, kædebutikker og supermarkeder. Derudover findes der masser af caféer og restauranter, som kan bidrage til noget godt til ganen, når du holder pause fra indkøbene. Byen er også kendt for sit storcenter, Bryggen, som indeholder alt hvad hjertet begærer indenfor alt fra elektronikforretninger, tøjforretningninger til spisesteder osv.

Skoler og uddannelsesmuligheder

Vælger du en lejebolig i Vejle er du sikret mange skole- og uddannelsesmuligheder. Byen har et væld af folkeskoler, 28 i alt, hvilket betyder der findes både små og store skoler, så du er sikret folkeskoler uanset om du vælger en lejebolig i byen eller på landet. Udover folkeskoler, findes der ligeledes 6 privatskoler, samt 6 friskoler. Vejle er bl.a. kendt for deres nytænkning, og deres måde at involvere eleverne i undervisningen, hvilket de også i 2014 vandt en pris for.

Udover folkeskoler, friskoler og privatskoler, findes der i Vejle over 6500 videregående uddannelser. Udover Campus Vejle findes der i byen UCL erhvervsakademi og professionshøjskole, Syddansk Erhvervsskole samt Vejle idrætshøjskole. Derfor tilbyder Vejle gode uddannelsesmuligheder hvad end du drømmer om at blive entreprenør, datamatiker, sygeplejerske eller noget helt fjerde.

Transportmuligheder

Byen har, med sin praktiske beliggenhed – lige midt i Danmark, gode transportmuligheder. Byen er omgivet af motorveje, hvilket gør det let at komme til og fra Vejle. Ligeledes får du med en lejebolig i Vejle, gode bus- og togforbindelser. Toget kører bl.a. fra Vejle, Jelling , Give og Børkop , og denne togforbindelse kan ligeledes føre dig til København på 2½ time. Ønsker du at rejse længere væk end Danmarks grænser, finder du Billund Lufthavn i byens baghave, som kan sende dig videre ud i verden.

Idrætsfaciliteter i Vejle

Vælger du en lejebolig i Vejle, får du tilmed et væld af idrætsfaciliteter. Her kan bl.a. nævnes tennishal, badmintonhal, svømmehaller og er du fodboldinteresseret er her også Vejle stadion, som kan rumme op til 11.000 tilskuere. Derudover er der alle de kendte fitnesskæder som f.eks. Fitness World, Lido Fitness, Loop osv. Så hvad end du er til fitness eller andre sportsgrene, kan dette praktiseres hvis du vælger en lejebolig i Vejle.

Held og lykke med at finde lejebolig i Vejle på BoligPortal

Hos BoligPortal er det trygt, hurtigt og nemt at finde sin nye lejebolig, også har vi det største udvalg af lejeboliger, så vi er sikre på, at vi også har en til dig. Synes du alligevel det er lidt svært at finde lige præcis dén bolig der passer bedst til dig? Så fortvivl ej. Med vores BoligAgent, får du automatisk en mail hver gang der dukker en lejebolig op, som opfylder netop dine krav. Tilmeld dig vores BoligAgent her.

Vi hos BoligPortal ønsker dig al held og lykke med at finde din kommende lejebolig i Vejle.

HENT APP
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikJobs
HJÆLPOm boligsøgningOm boligudlejningBliv professionel udlejer
Kontakt os
CookiesVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP