Udlej bolig
Boligadministration
Lejekontrakter
Flyttesyn
Opret bruger
Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Alle lejeboliger
  3. Haderslev

Lejeboliger i Haderslev

106 boliger fundet
Alle værelser
Alle værelser1 værelses2 værelses3 værelses4 værelses5 værelses
106 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
4 vær. · Lejlighed · 122 m²
Haderslev, Bjerning Hovedvej
stor og lys lejlighed, med tilhørende skov lige i baghaven, fælles have, stor parkeringsplads, for
4 timer siden
5.750 kr.
Side1af 6
Populære søgninger
  • Alle i Alle lejeboliger

Find lejebolig i Haderslev på BoligPortal

Skal du flytte til Haderslev? Start din søgning efter en lejebolig hos BoligPortal. Få en kort introduktion til, hvad Haderslev har af muligheder for dig, som ønsker at finde en lejebolig i den sønderjyske by.

Uddannelse i Haderslev

Hvis du finder en lejebolig i Haderslev, så har du også gode muligheder for at finde en uddannelse, der passer til dig. Byen byder på et bredt udvalg af folkeskoler, specialskoler, privatskoler og gymnasier. Derudover har Haderslev også videregående uddannelsesinstitutioner som f.eks. University College Syd.

Tag på shopping i gågaden

Haderslev har en hyggelig gågade med masser af liv, som ofte byder på arrangementer. Dette er ideelt for dig, som søger lejebolig i Haderslev og elsker at shoppe. Du kan nemlig tage på en hyggelig shoppingtur i gågaden og besøge nogle af de mange forskellige butikker.

Haderslev - historie og nybyggeri

Haderslev byder på det bedste fra begge verdener, når det kommer til boligområder. Haderslev bymidte byder på en historisk stemning med gamle, autentiske byhuse og lejligheder, hvorimod områderne ved vandet byder på nybyggeri. Der er derfor gode muligheder for dig, som søger lejebolig, hvad enten du søger en ældre lejebolig med historie eller ønsker at bo i noget nyt.

Rig natur i Haderslev

Haderslev har en rig natur, som byder på en masse oplevelser for dig, som ønsker at flytte i lejebolig i den sønderjyske by. Du kan bl.a. opleve Haderslev Dampark, hvor du kan hoppe ned i en af vandcyklerne og tage en tur rundt i dammen – alt imens du har en smuk udsigt ud over byen. Der er også mulighed for bare at gå rundt og opleve parken. Med en lejebolig i Haderslev kan du nemt opleve Danmarks næststørste dyrehave, som er på ca. 100 hektar, og hvor man frit kan gå på opdagelse. Alternativt skal du tage på en smuk cykeltur langs Haderslev Fjord. Der er altså nok at lave, hvis du får fat på en lejebolig i Haderslev.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesJobsBoligmanager
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontrakt
Kontakt os
Vilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play