Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Alle lejeboliger
  3. Haderslev

Lejeboliger i Haderslev

184 boliger fundet
Alle værelser
Alle værelser1 værelses2 værelses3 værelses4 værelses5 værelses6 værelses7 værelses9 værelses
184 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
3 vær. lejlighed på 135 m²
Haderslev, Nørregade
7.800 DKK4 timer siden
...
Side1af 11

Lignende annoncer i Haderslev

Populære søgninger
  • Alle i Alle lejeboliger

Find lejebolig i Haderslev på BoligPortal

Her på siden finder du vores store udvalg af lejeboliger i Haderslev. Der er mange gode grunde til at flytte til Haderslev Kommune. Først og fremmest er der generelt en lavere husleje, hvis man sammenligner med andre større byer. Haderslev har derudover et levende byrum i udvikling med naturrige oplevelser. Her kan du gå på opdagelse med familien i dyrehaven eller tage en cykeltur på de hyggelige stier langs Haderslev Fjord.

Haderslev danner trygge rammer for et godt og aktivt familieliv. Du finder et stort udbud af skoler og dagtilbud og i øvrigt har Haderslev Kommune førertrøjen på, når det gælder dagplejere, som får børnene ud at lege i den friske luft.

Her hos BoligPortal finder du generelt det største udvalg af lejeboliger i landet, hvor du blandt andet kan udforske boligtyperne; lejligheder , værelser , huse og rækkehuse . Udvalget spænder bredt og der vil helt sikkert være noget for dig.

Er du specifikt på jagt efter en lejebolig, hvor familiens bedste ven må flytte med ind, så kan du med fordel danne dig et overblik over vores side med lejeboliger med husdyr tilladt .

Hvilken type lejebolig i Haderslev er du interesseret i?

Her på siden ser du alle lejeboliger i Haderslev kommune. Du har måske allerede bestemt dig for, hvilken boligtype, du vil kigge efter. Ude i venstre side kan du hurtigt tilgå vores specifikke boligtyper; lejligheder , værelser , huse og rækkehuse i Haderslev . Der er mange lejeboliger inden for hver boligtype, så gå endelig på opdagelse.

Sådan finder du hurtigt og effektivt lejebolig i Haderslev

Hos BoligPortal har vi stort fokus på, at boligsøgende hurtigt og effektivt finder en lejebolig. Derfor har vi udarbejdet fremgangsmåder, som du kan få stor glæde af at benytte dig af. Dette kan du læse mere om herunder:

Målret din søgning ved at bruge vores filtrering

Først og fremmest anbefaler vi, at du gøre brug at filtreringsmulighederne i venstre side. Her kan du selv bestemme hvilke kriterier, din kommende lejebolig i Haderslev skal leve op til. Du udfylder blot de parametre, der har betydning for dig. På den måde får du skåret ind til benet, så du hurtigere kan danne dig et overblik over relevante og potentielle boliger til leje i Haderslev.

Skal din lejebolig eksempelvis rumme flere familiemedlemmer, kan du tilføje størrelsen på lejemålet eller skal familiens bil have en plads til parkering, så kan du også vinge den boks af. Mulighederne er mange.

Aktivér en BoligAgent og find hurtigt ledig lejebolig i Haderslev

Når du har udfyldt dine kriterier, kan du gratis aktivere din BoligAgent . Den vil du blive meget glad for, da den spejder efter nye, relevante lejeboliger i Haderslev for dig og giver dig besked, når der er et match. På den måde sikrer du, at du ikke går glip af nye lejeboliger, som lever op til dine krav. Du aktiverer din BoligAgent øverst til venstre i den orange kasse.

I hvilket område i Haderslev skal du finde en lejebolig?

Når du leder efter en bolig til leje i Haderslev, er du garanteret at bo tæt på naturen, uanset hvor du slår dig ned. Herunder har vi plukket nogle attraktive områder ud:

  • Leder du efter en lejebolig i Haderslev Havn, vil Østergade, Jomfrustien og Nørregade være oplagte områder at finde en lejebolig i. Haderslev Havn har en beliggenhed tæt på bymidten, så du kommer også til at bo centralt. Der er mange gode indkøbsmuligheder, butikker og spisesteder i området. Har du børn og unge, som nyder et aktivt liv, har du den populære StreetDome ganske få minutter væk. Her er der flere aktiviteter, som kan få pulsen op og give sved på panden.
  • Overvej området ved Rolighedsvej - stedet byder på nem adgang til indkøbsmuligheder og gode børneinstitutioner. Ikke langt fra finder du Det Røde Vandtårn, som er omgivet af grøn natur. Det er også her julemanden tænder julestjernen i Haderslev - en dejlig oplevelse for hele familien, når julen er over os.

Hos BoligPortal kan du føle dig tryg, når du søger en bolig til leje i Haderslev

Når du søger efter en lejebolig i Haderslev hos os, kan du med ro i maven føle dig tryg igennem det hele. BoligPortal arbejder hver dag mod at sikre, at din færden på vores side følger de juridiske rammer. Dette gør vi eksempelvis i samarbejde med førende advokater.

Derudover sidder vores team i huset og validerer hver enkelt boligannonce inden det bliver offentliggjort på vores side. Så du kan roligt regne med troværdigheden af annoncens indhold samt udlejeren, der står bag annoncen.

Er lejeboligen for stor, har du mulighed for selv at blive udlejer

Vurderer du, at lejeboligen i Haderslev er for stor til dig alene, har du mulighed for at blive udlejer her hos BoligPortal. Ved at udleje et eller flere værelse ud, sparer du nemlig penge på huslejen. Det er enkelt og gratis at udleje gennem os, da du har gode digitale værktøjer til rådighed:

Med vores digitale værktøjer kan du nemt få styr på udlejningsprocessen og hvis du skulle få brug for hjælp, er der altid hjælp at hente hos vores kundeservice.


Vi ønsker dig held og lykke med at finde en lejebolig i Haderslev

Vi håber, at du er blevet klogere på din boligsøgning og føler dig klar til at slå dig ned i den skønne by, Haderslev. Støder du på nogle spørgsmål undervejs i din boligjagt, er du altid velkommen til at kontakte os over telefon, mail eller chat. Vi ønsker dig held og lykke med at finde den rette lejebolig i Haderslev!

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesWhistleblowerordningJobsBoligmanagerData Insights
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejeboligKundeserviceVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play