Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Værelser
  3. Kolding

Værelser til leje i Kolding

14 boliger fundet
Alle værelser
Alle værelser1 værelses
14 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
1 værelse på 40 m²
Kolding, Chr. Winthers Vej
2.800 DKK6. juli
1 værelse på 35 m²
Kolding, Jernbanegade
2.800 DKK25. juni

Lignende annoncer i Kolding

Populære søgninger
  • Alle i Værelser

Find ledigt værelse i Kolding hos BoligPortal

Ovenfor finder du vores oversigt over aktuelle værelser til leje i Kolding. Ligegyldigt grunden til, hvorfor du ønsker at leje værelse, finder du det rette værelse hos BoligPortal: Fra pendlerværelset til den lille budgetvenlige studiebolig .

Hos BoligPortal kan du finde lige det, som hjertet måtte begære. Overvej for eksempel vores oversigt over delevenlige lejligheder eller find en møbleret lejlighed til leje , hvis du ikke ønsker at flytte ind med dine egne møbler.

En af grundene til at du er godt stillet, når du leder efter værelse i Kolding via BoligPortal, er, at vi er den største portal i Danmark inden for leje og udlejning af lejeboliger . Herunder tæller både lejligheder , værelser , huse og rækkehuse – og naturligvis en solid lokal tilstedeværelse i og omkring Kolding.

Mange fordele ved at leje et værelse i Kolding

Går du og overvejer mulighederne for at finde et værelse til leje i Kolding, men er stadig i tvivl om, hvad byen kan tilbyde dig? Så kan du blive lidt klogere herunder. Kolding har et væld af fordele, der er med til at gøre byen til et fantastisk sted at bo:

Hverken for lille eller stor
Det er nemlig lige præcis, hvad Kolding er. Byen er hverken for lille eller for stor, hvilket er med til at gøre den til en by, hvor de fleste kan føle sig tilpas. Her får du både storby-fornemmelsen, men også roen ved at bo i en mindre provinsby.

Den perfekte studieby
Hvis du har en drøm om at begynde at studere, vil det være oplagt for dig at finde et værelse i Kolding. Kolding er nemlig kendt for sine mange uddannelsesmuligheder med både erhvervsakademi, universitet og designskole. Her har du mulighed for at opleve det aktive studieliv i byen, hvor der bliver gjort meget for studerende.

Flere smukke naturperler
Har du brug for en pause fra arbejdet eller studiet, eller ønsker du blot at komme ud i den friske luft, får du fra dit værelse i Kolding nem adgang til mange smukke naturperler i alle dele af byen. Her finder du en blanding af skovområder, gode badestrande og høje bakker med udsigt over fjorden.

Er du interesseret i andre boligtyper end værelser i Kolding?

Kolding byder på lidt af hvert, også når det kommer til forskellige boligtyper at slå sig ned i. Er du åben for at bo til leje i andre boligformer end værelser i Kolding, kan du derfor med fordel brede din søgning ud til også at inkludere flere andre boligtyper.

For dig, der er på udkig efter et værelse, kan en lille lejlighed være et oplagt alternativ. Omvendt kan du gå efter en større, delevenlig lejlighed, og derefter finde roomies at dele lejligheden og værelserne med.

På siden her finder du også muligheden for at søge blandt vores huse eller rækkehuse i Kolding , eller du kan vælge at få vist alle lejeboliger i Kolding , hvis du er interesseret i boliger i Kolding inden for alle typer af boliger.

Sådan finder du hurtigt og nemt et værelse til leje i Kolding

Det kan være svært at være boligsøgende på jagt efter det rette værelse til leje – men sådan behøver det ikke nødvendigvis at være. Med de rette redskaber og fremgangsmåder i din søgning finder du nemt, hurtigt og effektivt det rette værelse til leje i Kolding.

Præcisér din søgning med mulighederne for filtrering

I venstre side finder du en række muligheder for at filtrere i din søgning. Dem anbefaler vi, at du gør brug af, så du kan danne dig det nødvendige præcise overblik i din boligjagt.

Mulighederne spænder bredt, og du kan for eksempel filtrere efter størrelsen på værelset i Kolding eller hvorvidt lejemålet er møbleret. Hvis du er på et stramt budget, kan du også filtrere efter pris på husleje ved at indtaste dit maksimale budget til husleje.

Opret BoligAgent og find hurtigt værelse til leje i Kolding

Efter at du har filtreret i din søgning, anbefaler vi, at du aktiverer en gratis BoligAgent . Med en BoligAgent fra BoligPortal behøver du nemlig ikke længere aktivt at holde øje med siden, men kan i stedet læne dig tilbage og blot tjekke din mail, som du plejer: Her vil du nemlig fremover modtage besked, hver gang nye værelser i kolding matcher dine kriterier.

Du aktiverer din BoligAgent i den orange boks øverst til venstre. Sørg dog inden da for, at du er skarp omkring dine udfyldte filtreringer – du modtager nemlig kun besked om præcis de boligannoncer, der stemmer overens med dine udfyldte kriterier.

I hvilket område af Kolding skal du finde værelse til leje?

Kolding er en større by, og det kan derfor være en god idé at orientere sig i nogle af de forskellige områder, inden du lejer et værelse. Derfor har vi samlet en kort indføring til nogle af de forskellige områder af Kolding nedenfor – på den måde kan du træffe en beslutning på informeret grundlag.

  • I den sydvestlige del af kolding har du god mulighed for at finde værelse i Seest . Bydelen har tidligere været selvstændig landsby, men er nu en vigtig forstad til Kolding, der rummer både nyere og ældre byggeri.

  • Med et værelse i Vonsild vil du befinde dig på en god placering i det sydlige Kolding, kun 4 kilometer fra centrum. Af nævneværdig lokal værdi finder du her et drive-in apotek, samt alt hvad du behøver til dagligdagen.

  • Vi anbefaler også at kigge efter værelse i Bramdrupdam , som en den nordligste bydel i Kolding. I Bramdrupdam finder du alt hvad du måtte behøve af lokale faciliteter, herunder sport- og idrætsfaciliteter.

Føl dig tryg, når du søger værelse til leje i Kolding hos BoligPortal

Hos BoligPortal kan du føle dig tryg. Det er en vigtig prioritet for os, hvorfor vi blandt andet sørger for manuelt at validere alle boligannoncer, efterhånden som de lægges op på siden: Det er din sikkerhed for, at det enkelte værelse til leje i Kolding altid er, hvad det giver sig ud for.

Udover manuelt at validere indholdet på siden, så du kan føle dig tryg, sørger vi også for at passe godt på dine data i forbindelse med din søgning. I den sammenhæng overholder vi naturligvis gældende GDPR.

Finder du ikke det, du søger: Lej en bolig og bliv selv udlejer af værelser i Kolding

Hvis du ikke umiddelbart finder, hvad du er på udkig efter af værelser til leje i Kolding, kan du med fordel overveje at vende din søgning på hovedet. Du kan nemlig leje en større, delevenlig lejlighed eller lejebolig i Kolding for derefter selv at udleje et eller flere værelser og på den måde finde roomies.

At vende sin søgning på hovedet er smart, da du på den måde øger dine chancer for at finde det rette. Slutresultatet er i sidste ende det samme, udover at du selv er herre over processen: Du vælger, hvem du ønsker at leje værelser ud til, og du bestemmer selv, hvilket af værelserne, som du ønsker.

Kom godt i gang med at udleje værelser med hjælp fra BoligPortal. Hos os er det gratis, og vi hjælper dig godt på vej gennem processen. Blandt andet tilbyder vi en række digitale services, som gør det muligt for dig at få styr på de mere praktiske detaljer omkring udlejning:

  • Vi tilbyder for det første en digital lejekontrakt , som hjælper dig med at udforme en juridisk korrekt lejekontrakt. På den måde behøver du ikke bekymre dig om paragraffer og formuleringer, men kan i stedet nemt og enkelt få stablet den rette lejekontrakt på benene.

Held og lykke med at finde det rette værelse til leje i Kolding

Vi ønsker dig hos BoligPortal mange gange held og lykke i din jagt efter det rette værelse til leje i Kolding. Husk, at vores udvalg løbende opdateres, og at vi hver dag året rundt står klar til at hjælpe dig i vores kundeservice. Tøv derfor endelig ikke med at kontakte os over mail, chat eller telefon.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePrivatlivspolitikCookiesWhistleblowerordningJobsBoligmanagerData Insights
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejeboligKundeserviceVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play