Udlej bolig
Boligadministration
Lejekontrakter
Flyttesyn
Opret bruger
Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Alle lejeboliger
  3. Fredericia

Lejeboliger i Fredericia

132 boliger fundet
Alle værelser
Alle værelser1 værelses2 værelses3 værelses4 værelses5 værelses6 værelses11 værelses
132 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
2 vær. · Lejlighed · 67 m²
Fredericia, Glentevej
Nymalet lys og venlig lejlighed med sydvendt altan. Flotte afhøvlede lyse trægulve. Nyere køkken. G
I går
4.250 kr.
...
Side1af 8
Populære søgninger
  • Studieboliger i Fredercia
  • Alle i Alle lejeboliger

Find lejebolig i Fredericia på BoligPortal

Er du på udkig efter en lejebolig til leje i Fredericia? Vi har samlet Danmarks største udvalg her på siden. Fredericia byder på mange spændende muligheder, og der er helt sikkert noget for enhver smag. Læs videre herunder og bliv klogere på, hvad Fredericia har at tilbyde som by.

Nemt at komme fra A til B

Flytter du i lejebolig i Fredericia, befinder du dig i Danmarks knudepunkt. Byen ligger placeret helt perfekt, hvor E45 og E20 mødes. Du kan altså nemt komme rundt til resten af landet med både bil og offentlig transport, hvis du bor i en lejebolig i Fredericia.

Træningsmuligheder

Der er rig mulighed for at melde dig ind til ét af Fredericias mange træningscentre, for dig som bor i lejebolig i Fredericia. Der er noget for enhver smag, herunder styrketræning, fitness og fællestræning for nybegyndere og øvede. Med de gode udendørsfaciliteter, kan du også kombinere din træning med både svømning, løb og cykling.

På Østerstrand finder man et hav af forskellige udendørs aktiviteter, såsom volleyballbaner og udendørs fitness, som du helt sikkert skal besøge, hvis du finder en lejebolig i Fredericia.

Shopping i Fredericia

Med en lejebolig i Fredericia har du gode shoppingmuligheder. I de mange små gågader er der mulighed for at finde lækre modebutikker og et stort udvalg af specialbutikker. De fleste butikker er privatejede, og du bliver derfor mødt af venlige lokale medarbejdere. Ønsker du en lejebolig i Fredericia, og elsker du at gå på loppemarkeder, så er der også rig mulighed for dette. Du kan nemlig tage ind på Axeltorvet, hvor der ofte er kræmmermarkeder og altid mulighed for en god handel

Caféer og oplevelser i Fredericia

Finder du en lejebolig i Fredericia, så vil du helt sikkert nyde en aften på Urbania Streetfood, hvor der bliver serveret lækker mad, gode drinks og en utrolig hyggelig stemning. Hvis du er til nachos, så skal du dog forbi Den Engelske Pub, der er en af Fredericias ældste barer. De serverer deres berømte nachos-platte, som er kendt af de fleste fra Fredericia. Med en lejebolig i Fredericia kan du også nemt tage på Café Mums, hvor man kan nyde sin mad flydende på tømmerflåde i midten af Fredericia C.

Der er rigeligt med oplevelser, hvis du får fat i en lejebolig i Fredericia. Fra Det Hvide Vandtårn har du udsigt ud over Fredericias volde og bymidte. Østerstrand er go-to stranden for beboerne i Fredericia, og en hyggelig tur på Cirkelbroen, kan klart anbefales. Der er også en masse at lave for børnene; I Madsby Parken finder du Madsby Legeplads, hvor børn og unge kan lege og være aktive.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesJobsBoligmanager
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontrakt
Kontakt os
Vilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play