Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Alle lejeboliger
  3. Middelfart

Lejeboliger i Middelfart

93 boliger fundet
Alle værelser
Alle værelser1 værelses2 værelses3 værelses4 værelses5 værelses6 værelses
93 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
2 vær. lejlighed på 46 m²
Middelfart, Birke Alle
4.371,56 DKK13 timer siden
4 vær. rækkehus på 99 m²
Middelfart, Viaduktvej
8.000 DKK15 timer siden
Side1af 6
Populære søgninger
  • Alle i Alle lejeboliger

Find ledig lejebolig i Middelfart hos BoligPortal

Ovenfor finder du vores aktuelle udvalg af lejeboliger til leje i Middelfart. Vores udvalg i Middelfart er særligt stort, og der lægges løbende nye lejeboliger op. Derfor har du gode chancer for at finde din næste lejebolig i Middelfart hos BoligPortal.

Vidste du desuden, at vi hos BoligPortal er Danmarks største inden for lejeboliger – herunder lejligheder , værelser , huse og rækkehuse til leje ? Det er noget, vi er stolte af, og som er en medvirkende faktor til at stadigt flere indleder deres boligjagt via BoligPortal.

Også hvis du er på udkig efter noget mere specifikt, finder du det hos BoligPortal. Vi tilbyder for eksempel oversigter over delevenlige lejligheder eller møblerede lejligheder til leje .

Er du interesseret i bestemte typer af lejeboliger i Middelfart?

Vores oversigt over lejeboliger i Middelfart dækker over alle boligtyper i kategorierne, lejlighed , værelse , hus og rækkehus i Middelfart . Derfor kan du nemt skabe et indledende overblik over bestemte typer af boliger i Middelfart. Det er oplagt for dig, der har en bestemt type af lejebolig i tankerne.

I venstre side kan du vælge at få vist resultater for netop de lejeboliger i Middelfart, som du er interesseret i. Kryds de relevante af under overskriften ‘boligtype’, og se, hvordan din visning på siden opdaterer sig.

Derfor skal du vælge en lejebolig i Middelfart

Middelfart er beliggende langs den 117 km lange kyststrækning midt i Danmark. I den hyggelige købstad er der utallige muligheder, uanset om du er alene, et par, en familie eller ældre. Nedenfor kan du læse om tre af årsagerne til, at mange vælger at søge efter en lejebolig i Middelfart:

Central beliggenhed

Middelfart er kendt for sin centrale beliggenhed. Byen er godt forbundet med motorveje og har gode offentlige transportmuligheder, hvilket gør det nemt at komme til og fra andre større byer som f.eks. Odense og Kolding . Det gør det ideelt for dig, der arbejder i en anden by, men ønsker at bo et sted med mere fred og ro.

Vand- og naturaktiviteter

Middelfart er smukt placeret ved Lillebælt, hvilket giver mulighed for at nyde den storslåede natur og den fantastiske udsigt. Ved at vælge en lejebolig i Middelfart, kan du bo tæt på vandet og have nem adgang til smukke grønne områder. Er du til vandaktiviteter, er der mange steder langs kysten, hvor du kan tage på kanoture eller kajakudflugter.

Skole og uddannelsesmuligheder

Middelfart byder også på et rigt uddannelsesmiljø. Du finder et bredt udvalg af skoler og institutioner, der sikrer, at dine børn får en god uddannelse og start på livet. Hvis du har ældre børn, er der også flere gymnasiale uddannelser og teknisk skole at vælge imellem.

Sådan finder du hurtigt og nemt en lejebolig i Middelfart

Det behøver ikke at være svært at komme i mål med den rette lejebolig. Hos BoligPortal finder du nemlig en række værktøjer og fremgangsmåder til din søgning, som du med fordel kan gøre brug af for nemt, hurtigt og effektivt at komme i mål.

Skab en mere præcis søgning med mulighederne for filtrering

Det er nemt at præcisere din søgning hos BoligPortal, så du kan skabe det nødvendige overblik over lejeboliger i Middelfart. Det gør du med filtreringsmulighederne i venstre side.

Når du filtrerer i din søgning, opdaterer din visning på siden sig helt automatisk. Således er det nemt at se, hvad forskellige tilpasninger og kriterier gør for dine muligheder for at leje bolig i Middelfart.

Opret BoligAgent og kom hurtigt i mål med den rette lejebolig i Middelfart

Efter at du har filtreret i din søgning, kan det være en god idé at aktivere en gratis BoligAgent . Det gør du ved at klikke i den orange boks øverst på siden, efter at have udfyldt dine kriterier i filtreringsmulighederne i venstre side.

Men hvad er fordelene ved at aktivere en BoligAgent? Kort fortalt betyder det, at du kan læne dig tilbage under din søgning. Med en BoligAgent fra BoligPortal vil du nemlig automatisk modtage besked over mail, hver gang nye lejeboliger, som matcher dine udfyldte kriterier, bliver tilgængelige.

I hvilket område af Middelfart skal du finde lejebolig?

Middelfart har ikke blot den perfekte beliggenhed midt i landet, men er også karakteriseret ved at have et bredt udvalg af forskellige områder, som hver har deres charme og fordele i forbindelse med at slå sig ned.

Til dig, der er kommende tilflytter, eller til dig, som blot ønsker en introduktion til nogle af de forskellige områder af Middelfart, finder du en indføring og oversigt nedenfor.

  • Særligt populært i Middelfart kommune er byen Strib og det tilstødende område Billeshave. Find lejebolig i Strib , hvis du kan se dig selv i en gammel færgeby, som emmer af historie, eller slå dig ned i en lejebolig i Billeshave , hvor du finder det en større herregård af samme navn.
  • Slå dig med fordel også ned i en lejebolig i Røjle Tårup , i Skrillinge eller andre områder ved oplandet til Middelfart. Her er der en rivende udvikling i gang, som du nemt kan blive en del af og sætte dit præg på.

Føl dig tryg, når du søger lejebolig i Middelfart hos BoligPortal

Hos BoligPortal kan du føle dig tryg fra start til slut gennem din søgning efter den rette lejebolig i Middelfart. Det er noget, vi prioriterer særligt højt, hvorfor vi for eksempel løbende implementerer følgende tiltag og forholdsregler:

  • Alle boliger, der lægges op på vores side, valideres manuelt. På den måde kan du altid vide dig sikker på ægtheden af den enkelte lejebolig i Middelfart og med ro i maven tage kontakt til relevante udlejere.
  • Vi sørger også for at passe godt på dine data i forbindelse med din færden på siden. Det sker selvfølgelig altid i overensstemmelse med gældende GDPR.

I den større lejebolig i Middelfart kan du udleje et eller flere værelser

For dig, der er åben for også at kigge efter større lejeboliger i Middelfart, kan disse være en glimrende mulighed til at spare penge på husleje. I en større, delevenlig lejebolig i Middelfart kan du nemlig udleje et eller flere værelser og på den måde finde bofæller at dele udgifterne med.

Det er gratis at udleje via BoligPortal, og du er derudover ekstra godt stillet, når du gør det via en platform som vores. Vi stiller nemlig en række gratis digitale services til rådighed, som hjælper dig med at få styr på de praktiske detaljer.

Vores gratis digitale services i forbindelse med udlejning gælder blandt andet vores digitale lejekontrakt samt et såkaldt digitalt flyttesyn . Førstnævnte gør det nemt for dig at oprette og opbevare en digital lejekontrakt, mens sidstnævnte tillader dig nemt og enkelt at få styr på ind- og udflytning med vores indflytningsrapport og fraflytningsrapport .

Held og lykke med at finde lejebolig i Middelfart hos BoligPortal

Vi vil gerne ønske dig mange gange held og lykke i jagten efter den rette lejebolig i Middelfart. Hos BoligPortal hjælper vi dig gerne, hvis du har spørgsmål eller på anden vis brug for hjælp gennem din boligjagt, og vi brænder i høj grad for, at du komme godt i mål med den rette lejebolig i Middelfart.

Kontakt os over mail, chat eller telefon, så hjælper vores kundeservice efter bedste evne.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesWhistleblowerordningJobsBoligmanagerData Insights
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejeboligKundeserviceVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play