Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Værelser
  3. København

Værelser til leje i København

281 boliger fundet
Alle værelser
Alle værelser1 værelses2 værelses3 værelses
281 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
1 værelse på 10 m²
Frederiksberg, Dalgas Have
5.000 DKK1 time siden
...
Side1af 16

Lignende annoncer i København

Populære søgninger
  • Alle i Værelser

Find ledigt værelse i København hos BoligPortal

Ovenfor finder du det samlede udvalg af værelser til leje i København hos BoligPortal. Udvalget dækker bredt og opdateres løbende, hvorfor du har gode muligheder for at finde dit næste værelse i København hos os. Dertil kommer, at vi er den største portal for lejeboliger i Danmark, herunder værelser men også lejligheder , huse og rækkehuse til leje .

Vi har et bredt udvalg af ledige værelser til leje i København, som passer til ethvert behov, og også for dig, der er på udkig efter noget mere specifikt, er BoligPortal din indgangsvinkel.

Søger du eksempelvis et værelse til fremleje i København i en tidsbegrænset periode, eller måske et pendlerværelse eller en studiebolig i København ? Uanset, hvad du søger, har BoligPortal det rette værelse til leje.

Er du interesseret i andre boligtyper end værelser til leje i København?

Siden her dækker bredt over alle værelser til leje i København. Ved du, at du også kunne være interesseret i andre boligtyper, kan det ligeledes være en god idé at kigge på de respektive sider for disse boligtype, eller at tilføje dem til oversigten her.

Under overskriften ‘boligtype’ i venstre side kan du vælge at tilføje relevante lejeboliger i København i kategorierne lejligheder, huse og rækkehuse i København . Her er det typisk kategorien med lejligheder , der er relevant, da du kan finde gode delevenlige lejligheder i København , som for mange er et godt alternativ til at leje et værelse.

Sådan finder du hurtigt og nemt et værelse til leje i København

At være boligsøgende i København kan være overvældende, men med de rette fremgangsmåder i din søgning kommer du godt fra land og i mål med din søgning – nemt, hurtigt og effektivt. Lær mere om dette nedenfor.

Præcisér din søgning med mulighederne for filtrering

Du har sandsynligvis en række specifikke krav til dit kommende værelse i København. Dem anbefaler vi, at du udfylder i filtreringsmulighederne i venstre side, så du nemt og enkelt kan danne dig det nødvendige overblik over relevante lejemål. På den måde sørger du nemlig for, at du kun får vist de værelser i København, der lever op til dine krav.

Mulighederne for filtrering spænder bredt, og du kan tilføje så mange eller så få kriterier, som giver mening for dig. Det kan eksempelvis være kriterier omkring budget eller lejeperiode, eller det kan være hvorvidt der er elevator tilknyttet lejemålet.

Opret BoligAgent og find hurtigt værelse til leje i København

Efter at du har filtreret i din søgning i overensstemmelse med dine kriterier, anbefaler vi, at du aktiverer en gratis BoligAgent , der giver dig besked, når der kommer nye værelser til leje i København, som passer på dine krav. Det gør du ved at klikke i den orange boks øverst til venstre.

Med en BoligAgent fra BoligPortal gør du din søgning smartere, da du efter oprettelse fremover ikke længere aktivt behøver at holde øje med siden. I stedet skal du blot tjekke din mail, som du normalt ville gøre.

Udfyld din profil, når du søger værelse i København

Når du søger et værelse i København, anbefaler vi, at du udfylder din profil så grundigt som muligt, samt at du skriver lidt om dig selv, når du kontakter relevante udlejere. På den måde kommer du nemmere i betragtning til det værelse, du har kig på.

Vi anbefaler i den sammenhæng, at du gør din henvendelse personlig. Sammenlignet med andre boligtyper er det nemlig relevant, at man passer godt ind i det enkelte bofællesskab eller kollektiv. Der er nemlig stor sandsynlighed for, at din kommende udlejer af et værelse i København også bliver din fremtidige roomie.

Ofte har udlejer formuleret nogle spørgsmål, de gerne vil have svar på, og ellers er det altid en god idé at lave en detaljeret, humoristisk og motiveret beskrivelse af dig selv. På BoligPortals blog kan du læse flere gode tips til den gode boligansøgning og boligsøgning generelt.

I hvilket område af København skal du finde værelse til leje?

Som tilflytter kan det være lidt af en jungle, når det kommer til at finde et værelse til leje i København. Priserne kan variere alt efter områderne, og ligeledes kan det være forskellige områder af byen, du ønsker at bo i – for eksempel afhængigt af uddannelse, job eller familie og venners placering.

Tag for eksempel et kig på nogle af de populære bydele i København og find værelse på Vesterbro , Frederiksberg , Nørrebro , Østerbro , Amager , Indre by , Valby , Nordvest , Sydhavn eller Nordhavn . Gå på opdagelse via linkene, hvor du kan blive klogere på udvalget af værelser til leje i det enkelte område.

Hvis du ikke har noget imod at bo lidt længere uden for centrum, kan du også gå på opdagelse i de mindre centrale områder med værelser til leje i København. Find for eksempel et værelse i Vanløse , Rødovre eller Hvidovre .

Vend din søgning på hovedet og bliv selv udlejer af værelser i København

Da efterspørgslen på værelser i København er stor, kan det for nogle være en god fremgangsmåde at vende søgningen på hovedet. Således kan du finde en delevenlig lejebolig og derefter selv udleje et eller flere værelser i lejemålet.

Vi ved godt, at det kan virke uoverskueligt, men vi hjælper dig godt på vej med alt det praktiske. Vi tilbyder dig blandt andet en gratis digital lejekontrakt , som du både kan oprette og opbevare digitalt – og vil du have rigtig godt styr på udlejningen, kan du også gratis og digitalt lave flyttesyn på BoligPortal. På den måde kan du nemt få styr på ind- og fraflytning med henholdsvis en indflytningsrapport og fraflytningsrapport .

Husk også, at det er gratis at udleje via BoligPortal, hvorfor du med fordel kan give det et skud.

Held og lykke med din jagt efter det rette værelse til leje i København

Vi glæder os til at hjælpe dig godt på vej til dit nye værelse, og håber, at du kommer godt i mål. Husk, at du til hver en tid kan tage kontakt til vores kundeservices, hvis du har spørgsmål eller på anden vis brug for hjælp. Hver dag året rundt står vi klar til at hjælpe dig, og vi kan kontaktes over mail, chat eller telefon.

Held og lykke med din søgning!

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePrivatlivspolitikCookiesWhistleblowerordningJobsBoligmanagerData Insights
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejeboligKundeserviceVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play