Udlej bolig
Boligadministration
Lejekontrakter
Flyttesyn
Opret bruger
Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Værelser
  3. København

Værelser til leje i København

355 boliger fundet
Alle værelser
Alle værelser1 værelses2 værelses3 værelses
355 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
2 vær. · Værelse · 9 m²
København, Calaisgade
two rooms of 9m^2 avaiable for rent in Nordhavn. 8000dkk all included. internet electricity and ho
2 timer siden
8.000 kr.
...
Side1af 20
Populære søgninger
  • Alle i Værelser

Find værelse til leje i København på BoligPortal

BoligPortal har et bredt udvalg af ledige værelser til leje i København, som passer til ethvert behov. Søger du eksempelvis et værelse til fremleje i København i en tidsbegrænset periode, et pendlerværelse eller en studiebolig ? Eller drømmer du om at finde en roomie i København og indgå i et bofællesskab? Uanset hvad du søger, har BoligPortal helt sikkert et værelse til leje, der er noget for dig.

Hvor kan jeg finde et værelse til leje i København?

Er du tilflytter, så er det formentlig lidt af en jungle, når det kommer til at finde et værelse til leje i København. Uanset om du drømmer om at bo på Vesterbro , Frederiksberg , Nørrebro , Østerbro , Amager , Indre by , Valby , Nord Vest , Sydhavn eller Nordhavn , kan BoligPortal hjælpe dig med at finde et ledigt værelse til leje i København. Gå på opdagelse via linkene, hvor du kan læse mere om hvert område og find et værelse i den bydel, der passer allerbedst til dig.

Hvis du gerne vil have mere plads, kan du også gå på opdagelse i andre boligtyper til leje i København. Find for eksempel et hus i København , et rækkehus i København eller en lejlighed i København .

Hvilken type værelse i København søger du?

Start med at finde ud af, hvad der er vigtigt for dig i forhold til et værelse til leje i København. Skal du studere og ønsker at bo tæt på studiet, skal du kun bo midlertidigt i byen eller søger du et pendlerværelse? Det kan også være, at det er vigtigt for dig, at du får nogle roomies, som du kan dele hverdagen med, hvor det for andre er mindre vigtigt med det sociale. Der er mange forskellige løsninger, når det kommer til at finde et værelse i København, og du får den mest succesfulde søgning, ved at gøre dig disse overvejelser inden du går i gang.

Udfyld din profil og find et værelse i København hurtigere

Når du søger et værelse i København anbefaler vi, at du udfylder din profil så grundigt som muligt. På den måde finder du lettere det værelse, der passer til lige netop dig og dine behov. Uanset om du vægter det sociale, beliggenheden eller noget tredje højest, når du søger værelse i København, findes der et på BoligPortal, der matcher det, du søger. På grund af det store udvalg er det samtidig vigtigt, at du får udfyldt din profil ordentligt. Det er nemlig både den letteste og hurtigste måde at finde et værelse i København på.

Det betyder, at du skal gøre din henvendelse en del mere personlig og fortælle langt mere om dig selv, end hvis du skulle søge en anden boligtype. Ofte har udlejeren formuleret nogle spørgsmål, de gerne vil have svar på, og ellers er det altid en god idé at lave en detaljeret, humoristisk og motiveret beskrivelse af dig selv. På BoligPortals blog kan du læse meget mere og få en masse gode tips til din profil og boligansøgning. Find linket til bloggen nederst på siden.

Brug filtreringsmulighederne til at finde et værelse i København

Ønsker du at finde et værelse til leje i København, og har du nogle specifikke krav? Det kan eksempelvis være beliggenhed, budget eller lejeperiode? Så kan du nemt og enkelt præcisere din søgning ved at bruge filtreringsmulighederne i venstre side. På den måde sørger du for, at du kun får vist de værelser, der passer til netop dine behov. Du kan endda også selv oprette en gratis BoligAgent , der giver dig besked, når der kommer nye værelser til leje, som passer på dine krav.

Da efterspørgslen på værelser i København er stor, kan det være, at du også skal prøve at vende din søgning om. Altså at finde en delevenlig lejlighed og selv udleje et værelse . Vi ved godt, at det kan virke noget mere uoverskueligt, men vi hjælper dig godt på vej med alt det praktiske. Vi tilbyder dig blandt andet en gratis lejekontrakt , som du både kan oprette og opbevare digitalt. Og vil du have rigtig godt styr på udlejningen, kan du også gratis og digitalt lave flyttesyn på BoligPortal.

Vi glæder os til at hjælpe dig godt på vej i dit nye værelse. Held og lykke med søgningen.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesJobsBoligmanager
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontrakt
Kontakt os
Vilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play