Udlej bolig
Lejekontrakt
Flyttesyn
Opret bruger
Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
  1. Hjem
  2. Værelser
  3. København

Værelser til leje i København

341 boliger fundet
Alle værelser
Alle værelser1 værelses2 værelses3 værelses4 værelses
341 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
1 vær. · Værelse · 12 m²
København, Danhaven
Værelse (umøbleret) i hus hos familie med to voksne og to børn. Du har egen indgang og adgang til eg
1 time siden
3.900 kr.
...
Side1af 19

Populære søgninger

Find værelse til leje i København på BoligPortal

BoligPortal har et bredt udvalg af ledige værelser til leje i København, som passer til ethvert behov. Søger du eksempelvis et værelse til fremleje i en tidsbegrænset periode, et pendlerværelse eller et studieværelse? Eller drømmer du om at finde en roomie eller måske at indgå i et bofællesskab? Uanset hvad du søger, har BoligPortal helt sikkert et værelse til leje, der er noget for dig!

Hvor skal jeg finde et værelse til leje i København?

Er du tilflytter, så er det formentlig lidt af en jungle, når det kommer til at finde et værelse til leje i København. Uanset om du drømmer om at bo på Vesterbro , Frederiksberg , Nørrebro , Østerbro , Amager , Indre by , Valby , Nord Vest , Syd- eller Nordhavn kan BoligPortal hjælpe dig med at finde et ledig værelse til leje. Hvis du gerne vil have mere plads, kan du gå på opdagelse i andre boligtyper til leje i Købehavn. Lige meget om du søger et hus , rækkehus eller lejlighed , kan du finde det på BoligPortal.dk.

Hvad for et slags værelse i København søger du?

Start med at finde ud af, hvad der er vigtigt for dig i forhold til et værelse til leje i København. Skal du studere og ønsker at bo tæt på studiet, skal du kun bo midlertidigt i byen og søger derfor et pendlerværelse? Det kan også være, at det er vigtigt for dig, at du får nogle roomies, som du kan dele hverdagen med, hvor det for andre er mindre vigtigt og et værelse til leje i et hus derfor også er relevant. Der er mange forskellige løsninger, når det kommer til at finde et værelse i København, så det vil gøre det nemmere for dig, hvis du gør dig nogle overvejelser, inden du går i gang.

Udfyld din profil og find et værelse i København hurtigere

Hver situation og behov kan være forskellig. Når du søger et værelse i København, er det derfor en god ide at sikre, at din profil er grundigt udfyldt, så du lettere kan finde frem til netop den type værelse, der passer til dit behov. Det betyder også, at du skal gøre din henvendelse en del mere personlig og fortælle langt mere om dig selv, end hvis du skulle søge en lejlighed. Ofte har udlejeren formuleret nogle spørgsmål, de gerne vil have svar på, og ellers er det altid en god idé at lave en god og beskrivende tekst om sig selv. På BoligPortals blog kan du læse mere og få en masse gode tips til din profil og boligansøgning.

Brug filtreringen til at finde et værelse i København

Ønsker du at finde et værelse til leje i København, og har du nogle specifikke krav? Det kan eksempelvis være beliggenhed, budget eller lejeperiode? Så kan du nemt og enkelt præcisere din søgning ved at bruge filtreringen i venstre side. På den måde sørger du for, at du kun får vist de værelser, der passer til netop dine behov. Du kan endda også selv oprette en gratis BoligAgent, der giver dig besked, når der kommer nye værelser til leje, som passer på dine krav.

HENT APP
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikJobs
HJÆLPOm boligsøgningOm boligudlejningBliv professionel udlejer
Kontakt os
CookiesVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP