Udlej bolig
Boligadministration
Lejekontrakter
Flyttesyn
Opret bruger
Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Værelser
  3. København
  4. Alle værelser
  5. København S
Alle værelser til leje i københavn

Værelse til leje i København S / Amager

49 boliger fundet
49 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
1 vær. · Værelse · 20 m²
København, Kurlandsgade
- ROOMIE SØGES - Lejligheden er en to værelses på 75kvm, hvoraf, dit værelse er på 20kvm. Dvs. at
7 timer siden
6.500 kr.
Side1af 3
Populære søgninger
  • Alle i Værelser
  • Værelser københavn

Find ledigt værelse i København S / Amager hos BoligPortal

Ovenfor har vi samlet alle vores aktuelle værelser til leje på Amager og i København S. Med en samlet oversigt bliver det nemlig nemt for dig, der er på udkig efter et værelse på Amager. Ud fra den samlede oversigt kan du enten lede efter bolig direkte, eller du kan gøre brug af nogle af vores redskaber til at gøre din søgning lettere og mere præcis.

Udover et stort udvalg af ledige værelser i København S, har vi hos BoligPortal generelt landets største udvalg af lejeboliger , herunder både lejligheder , værelser , huse og rækkehuse . Derfor er du som boligsøgende kommet til det helt rette sted. Har du en interesse i at se på mere specifikke oversigter i vores generelle sider, har vi gjort det nemt for dig med emner såsom delevenlige lejligheder og møblerede lejligheder til leje . Det er især relevant for dig, der ikke nødvendigvis er fastsat på typen af lejemål, du er på udkig efter.

Overvej, om du er interesseret i andre boligtyper end et værelse på Amager eller København S

Med vores brede udvalg af boliger til leje kan det være relevant for dig, der ikke nødvendigvis kun er på udkig efter et værelse i København S, at udvide din søgning til også at inkludere flere andre områder og boligtyper. Til det har vi samlet en kort introduktion, der kan være relevant for dig.

Hvis du gerne vil bo i København S eller Amager, og du er åben overfor andre boligtyper, anbefaler vi først og fremmest at tage et kig på vores side for alle lejeboliger i København S . Her vises både værelser, men også huse , rækkehuse og lejligheder på Amager . Er du interesseret i en eller flere af disse, kan du også specifikt klikke på de relevante typer af boliger og undersøge udvalget nærmere.

Har du ikke noget imod at søge bolig eller værelse i andre dele af København, er der også god mulighed for dette. Således har vi både samlet en oversigt over studieboliger i København , da disse ofte er oplagte alternativer til dig, der leder efter et værelse, men du finder naturligvis også en samlet oversigt over værelser i København at orientere dig i. Her er alle områder repræsenteret, for eksempel værelser på Østerbro , Nørrebro , Frederiksberg , Vesterbro eller Valby .

Den delevenlige lejlighed er et oplagt alternativ til værelset på Amager og København S

Når du leder efter et værelse til leje, findes der flere ruter, der kan føre til sammenlignelige resultater. For nogle kan det derfor være et godt trick at vende deres søgning på hovedet og søge efter større, delevenlige lejligheder i København . Det er især relevant for dig, der ønsker at bo i et bofællesskab og på den vis finde en roomie i København at dele tilværelsen i hjemmet med.

Ved at vende din søgning på hovedet og lede efter større lejemål, bliver det nemt selv at sætte et bofællesskab sammen, som du ønsker det. Hos BoligPortal kan du nemlig selv stå for at udleje et eller flere værelser . Det er helt gratis, og derudover særdeles nemt at komme i gang med. Undervejs i udlejningsprocessen hjælper vi dig tilmed i forbindelse med de mere tekniske detaljer og omstændigheder. Vi stiller i den sammenhæng en digital lejekontrakt til rådighed, som vi har udviklet i samarbejde med advokater, og som hjælper dig med de juridisk korrekte formuleringer. Vi giver dig derudover også muligheden for at foretage et digitalt flyttesyn , hvis du ønsker at lave en indflytningsrapport og fraflytningsrapport i forbindelse med overtagelse og udflytning.

Sådan finder du hurtigt og nemt et værelse i København S eller Amager

Hvis du hurtigt ønsker at finde et værelse til leje på Amager eller København S, stiller vi en række redskaber til rådighed i din søgning, som skal gøre det simpelt og effektivt at finde det rette lejemål, der passer til dine ønsker. Vi har nemlig ambitioner om at gøre din boligjagt smart og simpel.

Præcisér din søgning med vores filtreringsmuligheder

Du kan gøre din søgning præcis og overskuelig ved at benytte dig af vores muligheder for filtrering, som du finder i venstre side. Her kan du inkludere dine krav til dit kommende værelse på Amager eller i København S. Det kan for eksempel være, hvis du har krav til antallet af kvadratmeter i værelset eller til hvorvidt det skal være møbleret eller ej.

Når du udfylder dine kriterier i filtreringsmulighederne til venstre, tilpasser din visning sig automatisk efter det. Det betyder, at du kun vil få vist boligannoncer over lejemål, der passer til dine specificerede kriterier.

Opret BoligAgent og find hurtigt det rette værelse i København S eller Amager

Vi anbefaler altid, at du opretter en gratis BoligAgent hos os, hvis du hurtigt ønsker at finde bolig. Med en BoligAgent fra BoligPortal modtager du nemlig automatisk besked over mail, når nye relevante værelser til leje på Amager eller i København S bliver lagt op på siden. Det betyder i praksis, at du ikke aktivt behøver at holde øje med siden, men samtidigt kan holde dig opdateret på nye, relevante lejemål.

Når du opretter din personlige BoligAgent, kan du gøre den så bred eller specifik, som du ønsker. Ved at benytte din udfyldte filtrering i venstre side vil du nemlig kun modtage besked over mail, når nye boligannoncer matcher alle dine kriterier. Det er dit redskab til at være præcis og danne en særdeles overskuelig søgning. Når du er tilfreds med, hvilke kriterier du ønsker inkluderet i agenten, aktiverer du den ved at klikke i den orange boks øverst til venstre på siden.

Føl dig tryg, når du søger værelse på Amager og København S hos BoligPortal

Hos BoligPortal kan du føler dig tryg hele vejen igennem din boligjagt, og også efterfølgende, når du har overtaget det rette værelse på Amager. Vi overholder nemlig alle gældende regler inden for GDPR og passer godt på dine data. Derudover sørger vi allerede inden din søgning for at varetage dine interesser ved manuelt at gennemgå og validere alle boligannoncer på siden. Det er din sikkerhed for, at du med ro i maven kan tage kontakt til udlejere på siden.

Tag også roligt fat i os, hvis du har brug for hjælp

Vi ønsker, at du kommer godt i mål med din søgning efter et værelse på Amager eller i København S. Derfor står vi hver dag klar til at besvare spørgsmål og hjælpe efter behov. Har du brug for at komme i kontakt med os, kan du derfor fange os i vores kundeservice på mail, chat eller over telefon.

BoligPortal ønsker dig held og lykke med din søgning

Vi går op i, at din boligjagt forløber på bedst mulig vis, og ønsker dig al held og lykke med din søgning efter det rette værelse til leje på Amager eller i København S.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesJobsBoligmanager
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontrakt
Kontakt os
Vilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play