Udlej bolig
Boligadministration
Lejekontrakter
Flyttesyn
Opret bruger
Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Alle lejeboliger
  3. Hvidovre

Lejeboliger i Hvidovre

41 boliger fundet
Alle værelser
Alle værelser1 værelses2 værelses3 værelses4 værelses5 værelses
41 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
1 vær. · Værelse · 10 m²
Hvidovre, Ketteholm
Møbleret værelset med egne madlavningsfaciliteter. Møbleret i værelse i rækkehus udlejes. Huset lig
I går
3.600 kr.
Side1af 3
Populære søgninger
  • Alle i Alle lejeboliger

Find lejebolig i Hvidovre på BoligPortal

Leder du efter en lejebolig i Hvidovre? Så lad Danmarks største BoligPortal hjælpe dig. Hos BoligPortal har vi over 10.000 lejemål, i forskellige typer, størrelser og prisklasser, så der er noget til enhver smag. Læs mere om hvad Hvidovre har at tilbyde nedenfor, så du kan blive klogere på byen.

Brug filtreringsmulighederne, når du søger lejebolig i Hvidovre

Gør din søgning efter en lejebolig i Hvidovre lettere ved at anvende de filtreringsmuligheder vi hos BoligPortal tilbyder, ovre i venstre side. Her kan du filtrere efter hvilken type bolig, du er på udkig efter, f.eks. om det er et rækkehus , et værelse , et hus eller en lejlighed til leje i Hvidovre. Derudover kan du f.eks. filtrere efter størrelsen på boligen, om der er husdyr tilladt samt prisklasse.

Indkøbsmuligheder i Hvidovre

Med en lejebolig i Hvidovre er du sikret gode indkøbsmuligheder. Du har mulighed for at gøre alle dine daglige indkøb uanset hvilke supermarked du foretrækker. Derudover er der Hvidovre Centeret som byder på alt hvad hjertet begærer, hvad end det er for at handle dagligvarer, tøj, ting til hjemmet eller for at nyde en af centrets caféer og restauranter.

By og natur i Hvidovre

I Hvidovre er der alt hvad hjertet begærer. Der er byliv i form af Hvidovre Storcenter hvor du kan shoppe eller nyde en af centrets mange caféer og restauranter, samt Hvidovre Lystbådehavn, hvor du kan gå en tur og se på de flotte både der ligger til havn. Er du glad for naturen byder byen også på en badestrand ved navn Lodsparken, her kan du bade og nyde vandet. Derudover får du med en lejebolig i Hvidovre også mulighed for at benytte nogle af byens mange grønne områder og parker, her i blandt Avedøre Flyveplads, hvor du samtidig med at benytte det grønne område, ligeledes kan nyde et stykke af den danske flyvehistorie.

Transportmuligheder i Hvidovre

Med en lejebolig i Hvidovre medfølger der gode transportmuligheder, i form af bus og S-tog. Så uanset hvor rejsen skal gå hen, kan du nå dette rejsemål med enten bus, bil eller S-tog. F.eks. kan du nå København via S-tog på 11 minutter.

Idræts- og uddannelsesmuligheder

Hvidovre kalder sig selv den fede forstad, det gør de fordi de har et stort væld af forskelligartede sports – og idrætstilbud. Byen har et blomstrende foreningsliv, med 3 idrætscentre, her bl.a. Frihedens Idrætscenter og Avedøre Idrætscenter, byder på svømmehal, floorball, klatring, skøjtebanen om vinteren, friluftsbadet om sommeren osv.

Derudover får du med en lejebolig i Hvidovre, masser af uddannelsesmuligheder. Byen byder bl.a. på Hvidovre Gymnasium og HF, Teknisk Uddannelse København – Hvidovre, Hvidovre Produktionsskole osv., ønsker man at tage en anden uddannelse end hvad byen kan tilbyde, er der kun 9 km til København , som har et væld af uddannelsesmuligheder.

Held og lykke med at finde lejebolig i Hvidovre på BoligPortal

Hos BoligPortal er det trygt, hurtigt og nemt at finde sin nye lejebolig, også har vi det største udvalg af lejeboliger, så vi er sikre på, at vi også har en til dig. Synes du alligevel det er lidt svært at finde lige præcis dén bolig der passer bedst til dig? Så fortvivl ej. Med vores BoligAgent, får du automatisk en mail hver gang der dukker en lejebolig op, som opfylder netop dine krav. Tilmeld dig vores BoligAgent her.

Vi hos BoligPortal ønsker dig al held og lykke med at finde din kommende lejebolig i Hvidovre.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesJobsBoligmanager
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontrakt
Kontakt os
Vilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play