Udlej bolig
Boligadministration
Lejekontrakter
Flyttesyn
Opret bruger
Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
 1. Hjem
 2. Alle lejeboliger
 3. Odense

Lejeboliger i Odense

1134 boliger fundet
Alle værelser
Alle værelser1 værelses2 værelses3 værelses4 værelses5 værelses6 værelses7 værelses8 værelses
1134 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
2 vær. · Lejlighed · 60 m²
Odense, Vesterbro
Ganske i centrum
7 timer siden
5.862 kr.
...
Side1af 63
Populære søgninger
 • Studieboliger i Odense
 • Seniorboliger i Odense
 • Lejeboliger på Fyn
 • Lejeboliger ved Odense Havn
 • Alle i Alle lejeboliger

Find ledig lejebolig i Odense hos BoligPortal

Den rivende udvikling i Odense – Danmarks 3. største by – har gjort lejeboliger aldeles populære og eftertragtede. Vi har derfor gjort din søgning nem for dig ved at samle alle aktuelle lejeboliger hos BoligPortal i Odense ovenfor. Uanset om du er til pulserende byliv, rolige kvarterer, grønne arealer eller vand, findes der et godt match til dig. Byen er rig på eventyr, og byder på alt fra kulturoplevelser og festivaler til byliv, shopping og ikke mindst unikke lejeboliger.

Ligesom vi har et stort udvalg af unikke lejeboliger i Odense, er BoligPortal også landsdækkende de største på markedet inden for lejeboliger ; herunder både lejligheder , værelser , huse og rækkehuse . Er du nysgerrig på det generelle marked, har vi derfor også samlet en række oversigter til dig i de landsdækkende kategorier. Leder du efter noget specifikt, finder du hos os for eksempel oversigter over studieboliger , delevenlige lejligheder samt lejeboliger med husdyr tilladt .

I hvilket område af Odense skal du finde lejebolig?

Hver bydel i Odense har sin egen identitet og kvalitet. Er du nysgerrig på, hvor du skal finde lejebolig i Odense, hjælper vi dig nedenfor med at vælge lige præcis dén bydel, der passer til dig. Søg blandt alle vores ledige lejeboliger i Odense og find dit nye hjem i dag.

 • Odense Bymidte er hjertet af Odense. Her er fuld af liv og kultur. Byen har bevaret mange gamle unikke bygninger fra tidens historie, hvoraf Albani-kvarteret er et af de ældste kvarterer, der samtidigt er et populært sted at bo i lejebolig blandt unge studerende. I centrum er huslejepriserne på lejeboliger en smule højere end andre steder, og efterspørgslen er også væsentlig højere – men hvis det lyder som det rette for dig, er det helt sikkert en lejebolig i Odense C , du skal lede efter.

 • Campus Odense er en moderne bydel, der omfatter Syddansk Universitet, sygehus OUH, Forskerparken, UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole, Cortex Park og University College Lillebælt. Området benævnes også Odense M. De mange cykelstier rundt om Campus Odense gør det let at komme til skovområder og åbne marker. Søger du en lejebolig i Odense M , har bydelen noget til alle aldersgrupper – familielejligheder, ungdomsboliger til studerende, townhouses og seniorboliger.

 • City Campus er en ny og ung bydel med unik placering i byen, der fortsat er under udvikling. Bydelen kommer til at være bindeleddet mellem bymidten og havnen. City Campus er især for dig, der kan lide en ungdommelig atmosfære i et moderne miljø blandt nogle af de større uddannelsesinstitutioner, og dette Mekka for studerende er især oplagt for dig, der er på jagt efter studieboliger i Odense .

 • En lejebolig i Odense S vil typisk ligge i områderne Hjallese eller Højby, hvor du især finder større områder med række- og parcelhuse. Her har du mulighed for at slå dig ned lidt uden for byen, hvis du ønsker mere rolige boforhold. Lignende forhold gælder med en lejebolig i Odense SV , hvor du blandt andet finder områderne Bellinge, Dyrup og Sanderum.

Der findes flere oplagte områder i Odense, og du kan derfor med fordel også overveje en lejebolig i Odense N eller Odense SØ . SIdstnævnte ligger ikke langt fra universitetet, hvorfor du som studerende typisk vil kunne slippe med en kort cykeltur.

Kom nemt rundt på cykel fra din lejebolig i Odense

Foretrækker du cyklen frem for offentlige transportmidler, vil du elske Odense. Du kan nemlig cykle gennem hele det større Odense uden at møde særligt mange biler, samtidigt med at der er gunstige forhold med diverse cykelstier. Det giver god mulighed for at udforske byen på cyklen og være tæt på de grønne omgivelser. Det kan også gøre det mindre krævende at finde den rette lejebolig i Odense, da de fleste områder af byen ligger i komfortabel cykelafstand.

Sådan finder du hurtigt og nemt en lejebolig i Odense

Hos BoligPortal har vi et ønske om at gøre din søgning efter den rette lejebolig i Odense let for dig. Derfor finder du nedenfor et par fremgangsmåder, der skal gøre din boligjagt både nemmere og mere effektiv, så du kan komme godt i mål.

Præcisér din søgning med vores filtreringsmuligheder

I venstre side finder du en række muligheder for at filtrere i din søgning. Herunder tæller for eksempel muligheden for at vælge et minimum antal af kvadratmeter og værelser, eller mulighed for at tilvælge at husdyr skal være tilladt i din kommende lejebolig i Odense. Du inkluderer dine ønskede filtreringer alt efter dine krav ved at krydse de relevante bokse af i venstre side.

Ved grundigt at udfylde dine kriterier til din kommende lejebolig i Odense skaber du et mere præcist overblik. Her kan du for eksempel også vælge at indskrænke typen af lejebolig, som du er interesseret i, hvis du mere specifikt er på udkig efter hus , rækkehus , lejlighed eller værelse i Odense .

Opret BoligAgent og find hurtigt den rette lejebolig i Odense

Når du har fundet frem til en filtrering i venstre side, der giver mening for din videre søgning, anbefaler vi, at du aktiverer en gratis BoligAgent for din filtrering. På den måde vil du nemlig fremover modtage besked over mail, når nye relevante lejeboliger i Odense, der matcher dine ønsker, bliver lagt op på siden. I praksis betyder det, at du sparer tid i din søgning, og at du til trods for dette kan være blandt de første, der tager kontakt til relevante udlejere.

Du opretter og aktiverer din BoligAgent ved at klikke i den orange boks øverst til venstre – sørg dog for først at gøre det efter at du er tilfreds med dine udfyldte kriterier i filtreringsmulighederne.

Hvis lejeboligen er for stor, kan du udleje et eller flere værelser

Med stor rift om boligerne er det ikke altid, du i første ombæring finder det, du er på udkig efter. Til det anbefaler vi dog at øge udvalget af boliger, som du søger. Ved at inkludere lejeboliger i Odense med større husleje og størrelse, kan du nemlig stable dit eget bofællesskab på benene og selv udleje et eller flere værelser i lejemålet. Det er oplagt for dig, der er åben overfor idéen om at finde roomie og bo i et bofællesskab eller for dig, der ønsker at udleje et værelse til en studerende som alternativ til en studiebolig i Odense .

Når du udlejer et værelse via BoligPortal, er det både nemt og gratis. Derudover stiller vi en række redskaber til rådighed, så du kan komme godt igennem udlejningsprocessen. I den sammenhæng tilbyder vi en digital lejekontrakt , som hjælper dig med de juridisk korrekte formuleringer, samt muligheden for at foretage et digitalt flyttesyn , hvis du ønsker at lave en indflytningsrapport og fraflytningsrapport .

Føl dig tryg, når du søger lejebolig i Odense hos BoligPortal

Hos BoligPortal sørger vi for, at du kan føle dig tryg. Vi varetager blandt andet din sikkerhed ved at overholde gældende regler for GDPR, og sørger derudover for manuelt at validere alle boligannoncer, inden de lægges op på siden. På den med kan du med ro i maven benytte vores platform og tage kontakt til relevante udlejere.

Kontakt vores kundeservice, hvis du har spørgsmål

En del af vores politik om tryghed består også i at stå klar til at hjælpe dig, når du har brug for det. Vores kundeservice holder åbent hver dag året rundt, så tøv endelig ikke med at tage kontakt til os via telefon, mail eller chat.

Vi ønsker dig mange gange held og lykke i din søgning efter den rette bolig til leje i Odense.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesJobsBoligmanager
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejebolig
Kontakt os
Vilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play