Udlej bolig
Boligadministration
Lejekontrakter
Flyttesyn
Opret bruger
Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Alle lejeboliger
  3. Odense

Lejeboliger i Odense

521 boliger fundet
Alle værelser
Alle værelser1 værelses2 værelses3 værelses4 værelses5 værelses6 værelses7 værelses8 værelses
521 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
2 vær. · Lejlighed · 54 m²
Odense, Unsgaardsgade
Meget hyggelig 2- værelses lejlighed beliggende i rolig 6-families ejendom,velfungende og velholdt e
11 timer siden
5.600 kr.
...
Side1af 29
Populære søgninger
  • Alle i Alle lejeboliger

Find lejebolig i Odense på BoligPortal

Den rivende udvikling i Odense – Danmarks 3. største by – har gjort lejeboliger aldeles populære og eftertragtede. Uanset om du er til pulserende byliv, rolige kvarterer, grønne arealer eller vand, så rummer Odense det hele. Odense er rig på eventyr og kultur og byder på alt fra kulturoplevelser, festivaler, byliv, shopping og ikke mindst unikke lejeboliger.

Hver bydel i Odense har sin egen identitet og kvalitet, og borgerne i de forskellige bydele er med til at sætte præg på områderne. BoligPortal er den største lejeboligportal på markedet, og derfor kan vi tilbyde dig det største udvalg af boliger til leje i Odense og hjælpe dig med at vælge lige præcis dén bydel, der passer til dig. Søg blandt alle vores ledige lejeboliger i Odense og find dit nye hjem i dag.

Find lejebolig i Odense C

Odense Bymidte er hjertet af Odense. Her er fuld af liv og kultur. Byen har bevaret mange gamle unikke bygninger fra tidens historie, hvoraf Albani-kvarteret er et af de ældste kvarterer, og et populært sted at bo i lejebolig blandt unge studerende. Hvis du er studerende og bor i lejebolig i Odense C, skal du forvente en lille cykeltur på seks kilometer til universitetet. Er du en storby livsnyder, der foretrækker at bruge fritiden på at slentre rundt i gågaden, så er det helt oplagt med en lejebolig i Odense C.

Kom tæt på populære parker som Munke Mose og Eventyrhaven. Munke Mose Park går gennem Odense Å og giver muligheden for at sejle rundt i gamle udflugtsbåde, vandcykel, kano eller kajak og nyde roen på åen og den smukke natur. I centrum er huslejepriserne på lejeboliger en smule højere end andre steder, og efterspørgslen er også væsentlig højere. Men hvis det lyder som noget for dig, er det helt sikkert her, du skal finde en bolig i Odense.

Lejebolig på Campus Odense / Odense M

Campus Odense er en moderne bydel, der omfatter Syddansk Universitet, sygehus OUH, Forskerparken, UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole, Cortex Park og University College Lillebælt. De mange cykelstier rundt om Campus Odense gør det let at komme til skovområder og åbne marker. Munkebjerg Park ligger i Odense M, og er nabo til Syddansk Universitet, Forskerparken, EUC Lillebælt, Syddansk Erhvervsskole og det nye super sygehus (OUH) mv. Søger du en lejebolig i Odense M, har bydelen noget til alle aldersgrupper – familielejligheder, ungdomsboliger til studerende, townhouses og seniorboliger.

Med få minutters gang eller cykeltur kan du komme til Odense Zoo, IKEA og Rosengårdcentret med god mulighed for indkøb, shopping og oplevelser. Tæt på universitetet er der svømmehal og idrætsanlæg. Huslejeprisen på lejeboliger er væsentlig lavere i Odense M end Odense C og tæt på universitet. Når letbanen bliver en realitet, bliver det endnu hurtigere at komme til og fra.

Lejebolig på havnen i Odense

Ligesom enhver anden dansk havneby, har Odense også et voksende og pulserende havnemiljø. Havnefronten har gennemgået en stor forvandling. I dag vil du opleve, at havnefronten er et område, hvor der er plads til leg, sport og ikke mindst afslapning. Ved havnen er du tæt på byen uden at blive mødt af den samme travlhed som i midtbyen.

På Byens Ø ved havnen kan du opleve mange nærliggende faciliteter som parkouranlæg, beachvolleybaner, fodboldfabrikken, crossfit og minigolf, som kan give nogle sjove og udfordrende aktiviteter for en hver smag. For nylig blev havnebad indviet med plads til 300 gæster af gangen, og hvis du fristes til en dukkert, så er der god mulighed for det året rundt. På sommerdage kan du opleve Fyns største loppemarkeder, der netop udfolder sig ved Odenses havn. Med en lejebolig ved havnen er du kun et stenkast fra Odense bymidte på cykel eller gående på Byens Bro.

Lejeboliger for studerende på City Campus

City Campus er en ny og ung bydel med unik placering i byen, der er under udvikling. Bydelen kommer til at være bindeleddet mellem bymidten og havnen. City Campus er især for dig, der kan lide en ungdommelig atmosfære i et moderne miljø blandt de tre store uddannelsesinstitutioner HF og VUC FYN, Tietgen og Erhvervsakademi Lillebælt. Det er et mekka for studerende, som spreder liv og glæde med de mange unge mennesker fordelt på de tre uddannelsesinstitutioner. Her findes desuden Storm Pakhus, som er Odenses første Street Food mekka med 16 forskellige madboder, kreative erhverv, 6 barer og torvesalg om sommeren.

Oplev Odense på cykel

Foretrækker du cyklen frem for offentlige transportmidler, så vil du elske Odense. Du kan nemlig cykle gennem hele Stor Odense uden at møde særligt mange biler. Ifølge VisitDenmark er Odense Danmarks cykelby nr. 1. Det skyldes, at Odense tilbyder mere end 350 kilometer grus-og asfaltstier anlagt langs åer og nedlagte jernbanestrækninger. Det giver god mulighed for at udforske byen på cyklen og være tæt på de grønne omgivelser.

HENT APP
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikJobs
HJÆLPOm boligsøgningOm boligudlejningBliv professionel udlejer
Kontakt os
CookiesVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP