Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Seniorboliger i Odense

Seniorboliger i Odense

225 boliger fundet
225 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
3 vær. lejlighed på 82 m²
Odense V, Duftrankevej
9.150 DKK15 timer siden
...
Side1af 13

Find ledig seniorbolig i Odense hos BoligPortal

Ovenfor finder du vores samlede udvalg af seniorboliger i Odense. Udvalget er karakteriseret ved, at udlejer har krydset af ved, at lejemålet er seniorvenligt: Det indebærer typisk en lejebolig i ét plan med adgang via elevator eller fra jordniveau.

Vores udvalg på siden opdateres løbende, så du har gode chancer for at finde seniorbolig i Odense. Dertil kommer ikke mindst, at vi hos BoligPortal er de største i landet inden for lejeboliger , herunder lejligheder , værelser , huse og rækkehuse . Derfor er der et bredt udvalg af seniorboliger at vælge mellem – også i Odense.

For dig, der er på udkig efter noget mere specifikt, er BoligPortal også din indgangsvinkel. Hos os finder du for eksempel møblerede lejligheder til leje , lejligheder med altan eller lejeboliger med husdyr tilladt . Mulighederne er mange, så orientér dig på vores udvalg at bliv klogere på, hvad der er det rette for dig.

Er du interesseret i andre boligtyper end seniorboliger i Odense?

Siden her er smart for dig, der ønsker et ældrevenligt alternativ til en lejebolig i Odense . Det er dog ikke kun i kategorien af seniorvenlige boliger, at du kan være heldig at finde det rette. Orientér dig derfor med fordel også i kategorierne af lejligheder , værelser , huse og rækkehuse i Odense , alt efter hvad du er interesseret i: Her kan du nemlig være heldig at støde på det rette – også selvom det ikke nødvendigvis på forhånd er blevet markeret som seniorvenligt.

Sådan finder du hurtigt og nemt en seniorbolig i Odense

Det er ikke nødvendigvis nemt at være boligsøgende, heller ikke for dig, der er på udkig efter den rette seniorbolig. Det behøver dog heller ikke at være svært: Ved at gøre brug af de rette tilgange og værktøjer i din søgning, finder du hurtigt og effektivt den rette seniorbolig i Odense.

Præcisér din søgning med mulighederne for filtrering

I venstre side finder du en række muligheder for at filtrere i din søgning i overensstemmelse med dine krav. På den måde skaber du et præcist overblik over de seniorboliger i Odense, der kan være relevante for dig.

Mulighederne for filtering spænder bredt, og du kan for eksempel filtrere efter størrelsen på seniorboligen i Odense, hvorvidt der er parkering i forbindelse med lejemålet, eller om der er tilknyttet altan eller terrasse. Du kommer godt i mål med din filtrering, når du nøje udvælger dine kriterier, så du kan danne det helt rette overblik i din søgning.

Opret BoligAgent og find seniorbolig i Odense i en fart

Efter at du har filtreret i din søgning, anbefaler vi, at du aktiverer en gratis BoligAgent . Med en BoligAgent fra BoligPortal modtager du nemlig automatisk besked over mail, hver gang nye seniorboliger i Odense, der lægges op på siden, matcher dine kriterier.

Aktivér din BoligAgent i den orange boks øverst til venstre, og læn dig tilbage under din boligjagt – så matcher vi dig helt automatisk med relevante seniorboliger i din mail-indbakke.

I hvilket område af Odense skal du finde seniorbolig til leje?

Odense byder på en bred vift af områder, som kan være oplagte at finde seniorbolig i. Ønsker du et kort overblik, har vi samlet information om nogle af områderne nedenfor.

  • I Odense C finder du gode muligheder for shopping og cafébesøg, og du befinder dig tæt på offentlig transport til alle dele af byen, Fyn og resten af landet. Find den rette ældrevenlige bolig i centrum ved at filtrere efter seniorvenlige boliger på vores side for lejeboliger i Odense C .

  • Det er også oplagt at slå sig ned i en seniorbolig i Odense NV. Her finder du bydele som Tarup, Pårup og Villestofte, og du vil befinde dig i det perfekte smørhul mellem by og natur. Bliv klogere på vores side for lejeboliger i Odense NV , hvor du kan tilvælge, at boligen skal være seniorvenlig.

Ligegyldigt, hvilket område af Odense, som du har i tankerne, kan du gøre brug af ovenstående fremgangsmåder: Søg efter det område, du er interesseret i, og tilvælg derefter på den enkelte side, at lejemålet skal være seniorvenligt.

Føl dig tryg, når du søger seniorbolig i Odense hos BoligPortal

Det er vigtigt at kunne føle sig tryg fra start til slut gennem sin boligjagt. Det gælder også for dig, der er på udkig efter den rette seniorbolig i Odense. Derfor sørger vi hos BoligPortal for at facilitere din tryghed på en række centrale områder.

  • For det første validerer vi manuelt alle boligannoncer, efterhånden som de lægges op på siden. På den måde kan du altid vide dig sikker på ægtheden af den enkelte annonce. Det giver ro i maven, når du tager kontakt til relevante udlejere af seniorboliger i Odense.

  • Derudover sørger vi for at værne om dine data. Vi passer godt på dem i forbindelse med din færden på siden, og overholder i den sammenhæng alle regler for GDPR.

Hvis seniorboligen i Odense er for stor, kan du udleje et eller flere værelser

Støder du i løbet af din søgning på den helt rette seniorbolig i Odense, som dog er for stor eller for dyr til dine behov, kan du overveje, om du er åben for at leje den og bo sammen med andre. Du kan nemlig gratis udleje et eller flere værelser via BoligPortal og på den måde skære i omkostningerne til husleje. Samtidigt kan du få et hyggeligt socialt fællesskab op at køre inden for hjemmets vægge.

Når du udlejer et værelse via BoligPortal, er du godt stillet, og det er nemt at komme igennem processen. Vi har nemlig udviklet digitale redskaber, som skal gøre det overskueligt at få styr på de praktiske detaljer omkring udlejning:

Vi tilbyder både en digital lejekontrakt , som hjælper dig med at udforme en juridisk korrekt lejekontrakt og et digitalt flyttesyn , som tillader dig at lave en indflytningsrapport og fraflytningsrapport for det enkelte lejemål.

Held og lykke med at finde seniorbolig til leje i Odense

Vi ønsker dig mange gange held og lykke i din jagt efter den rette seniorbolig i Odense. Husk, at vi brænder for din boligjagt, og at du derfor kan tage kontakt til vores kundeservice, som hver dag året rundt står klar til at hjælpe dig.

Kontakt os over mail, chat eller telefon, og kom godt videre i din boligjagt.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesWhistleblowerordningJobsBoligmanagerData Insights
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejeboligKundeserviceVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play