Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Lejeboliger ved Odense Havn

Lejeboliger ved Odense Havn

57 boliger fundet
57 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
2 vær. lejlighed på 65 m²
Odense C, Malmøgade
4.955 DKK11 timer siden
Side1af 4

Find ledig lejebolig ved Odense Havn hos BoligPortal

Vi har samlet det aktuelle udvalg af lejeboliger ved Odense Havn ovenfor. Således er siden her dit udgangspunkt, når du søger lejebolig i denne charmerende og populære del af Odense.

Du har gode chancer for at finde din næste lejebolig via BoligPortal. Vi er nemlig stærkt til stede lokalt såvel som landsdækkende. Faktisk er vi den største portal for lejeboliger i Danmark, herunder lejligheder , værelser , huse og rækkehuse .

Også hvis du er på udkig efter noget specifikt, er BoligPortal dit udgangspunkt. Du kan skaber et præcist overblik på hver af vores sider og for eksempel få vist møblerede lejligheder til leje eller lejeboliger med husdyr tilladt .

Er du interesseret i bestemte typer af lejeboliger ved Odense Havn?

Odense Havn er et nyere boligområde i Odense, der byder på lidt af hvert. Her får du både en skøn kombination af en gammel havn og nye tiltag etableret i området, som skaber liv og et væld af kultur. Siden her dækker over alle lejeboliger ved Odense Havn, og ved du derfor, at du kun er interesseret i en eller visse af disse, kan du vælge kun at få vist de relevante.

I venstre side kan du under overskriften ‘boligtype’ vælge mellem at få vist lejligheder, værelser, huse og rækkehuse ved Odense Havn. Vælg de boligtyper, der er relevante for dig, og dan dig nemt det nødvendige overblik.

Er du interesseret i andre lejeboliger i Odense end ved Odense Havn?

Hvis du er åben for at bo andre steder i Odense end ved Odense havn, finder du gode muligheder for dette hos BoligPortal. Start for eksempel med at orientere dig i vores generelle side for lejeboliger i Odense .

Sådan finder du hurtigt og nemt en lejebolig ved Odense Havn

Det kan være noget af en opgave at være boligsøgende. Derfor hjælper vi dig godt igennem fra start til slut i din søgning. Det gør vi ved at stille en række gode redskaber og fremgangsmåder til rådighed i din søgning, som faciliterer, at du nemt, hurtigt og effektiv kan finde lejebolig ved Odense Havn. Lær mere om disse fremgangsmåder nedenfor.

Præcisér din søgning med mulighederne for filtrering

I venstre side finder du en række muligheder for at filtrere i din søgning. Dem anbefaler vi, at du udfylder i overensstemmelse med dine krav til din kommende lejebolig ved Odense Havn. På den måde får du kun vist de aktuelle lejeboliger ved Odense Havn, der lever op til dine kriterier.

Mulighederne for at filtrere i din søgning er mange. Du kan for eksempel filtrere efter, hvorvidt det skal være tilladt at have husdyr eller hvorvidt der skal være altan i forbindelse med lejemålet. Filtrer også efter dit maksimale huslejebudget, hvis du har en skarp grænse, du ønsker at holde dig under.

Opret BoligAgent og find hurtigt lejebolig ved Odense Havn

Når du har fundet frem til en filtrering, som giver mening for din videre søgning, anbefaler vi, at du aktiverer en gratis BoligAgent . Med en BoligAgent holder du dig nemlig nemt opdateret på fremtidige lejeboliger i Odense Havn, som lever op til dine krav. Det gør du ved at holde øje med din mail-indbakke, hvor du automatisk vil modtage besked.

Du aktiverer din BoligAgent efter at have gennemgået dine filtreringer i venstre side ved at klikke i den orange boks øverst.

Føl dig tryg, når du søger lejebolig ved Odense Havn hos BoligPortal

Det er en stor prioritet for os hos BoligPortal at du kan føle dig tryg. Derfor sørger vi for at kredse om en række tiltag, der øger sikkerheden hos dig i forbindelse med din færden på siden:

Vi validerer løbende alle boligannoncer, når de lægges op på siden. På den måde kan du være sikker på ægtheden af den enkelte annonce og med ro i maven tage kontakt til relevante udlejere.

Vi sørger også for at passe godt på dine data i overensstemmelse med regler for GDPR, så dine oplysninger er i sikre hænder.

Hvis lejeboligen er for stor, kan du udleje et eller flere værelser

Det er nemt at forelske sig i en af de fine lejeboliger ved Odense Havn. Ser du dig lun på en lejebolig ved Odense Havn, der dog er for stor eller for dyr, er der i mange tilfælde alligevel gode muligheder for at leje den. Det gælder ikke mindst, hvis du er åben for at bo sammen med en eller flere andre.

Du kan via BoligPortal gratis udleje et eller flere værelser og på den måde skære på omkostningerne til husleje. Vi hjælper dig godt på vej gennem udlejningsprocessen med en række digitale services, der gør det nemt for dig at få styr på detaljerne:

Held og lykke med at finde lejebolig ved Odense Havn

Vi ønsker dig hos BoligPortal mange gange held og lykke med at finde den rette lejebolig ved Odense Havn. Vores udvalg er bredt og opdateres løbende, så slå koldt vand i blodet og vær klar til at slå til.

Hvis du på noget tidspunkt i løbet af din søgning har spørgsmål eller på anden vis brug for hjælp, kan du tage kontakt til vores kundeservice. Her står vi hver dag klar til at hjælpe dig over mail, chat eller telefon.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesWhistleblowerordningJobsBoligmanagerData Insights
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejeboligKundeserviceVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play