Udlej bolig
Boligadministration
Lejekontrakter
Flyttesyn
Opret bruger
Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Værelser
  3. Odense

Værelser til leje i Odense

128 boliger fundet
Alle værelser
Alle værelser1 værelses2 værelses
128 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
1 vær. · Værelse · 25 m²
Odense, Vindegade
Et fint lyst værelse midt i Odense centrum. Lejligheden har andre beboere (4 i alt) som man deler kø
3 dage siden
3.275 kr.
...
Side1af 8
Populære søgninger
  • Alle i Værelser

Find værelse til leje i Odense på BoligPortal

Her på siden finder du masser af ledige værelser til leje i Odense. BoligPortal har et stort udvalg af forskellige værelser fordelt over hele Odense. Er du på udkig efter et værelse til fremleje i en tidsbegrænset periode, et pendlerværelse eller et værelse i et bofællesskab? Brug filtreringsmulighederne i venstre side til at finde de værelser i Odense, der passer på dine krav.

Hvor skal jeg finde et værelse til leje i Odense?

Skal du flytte til Odense, så kan det være en god idé at undersøge de forskellige områder i byen. Uanset om du gerne vil bo i Odense C , Odense M , Odense S , Odense Sv , Odense Sø , Odense V , Odense N , Odense Nv eller Odense Nø kan BoligPortal hjælpe dig med at finde et ledig værelse til leje. Hvis du gerne vil udvide din horizont, kan du også gå på opdagelse i andre boligtyper til leje i Odense. Lige meget om du søger et hus , rækkehus eller lejlighed , kan du finde det på BoligPortal.dk.

Hvad for et slags værelse i Odense, søger du?

Skal du studere i Odense eller er pendler du til og fra Odense og derfor har brug for en midlertidig løsning – så er et værelse til leje en god løsning for dig. Der findes mange forskellige former for værelse til leje i Odense. Det kan være et værelse i et hus eller et værelse i en lejlighed, hvor de øvrige beboere søger en roomie. Det kan ligeledes også været et værelse i et bofællesskab eller et kollektiv.

Brug filtreringsmulighederne til at finde et værelse i Odense

Leder du efter et værelse i Odense, er du kommet til det rigtige sted. Tager du et kig på listerne herover, vil du hurtigt opdage, at der er rigtig mange forskellige værelser at vælge imellem.  Det kan være, at du har nogle specifikke krav til et værelses beliggenhed i Odense? Det kan også være, at du har et krav et økonomien eller lejeperioden. Du kan nemt og enkelt præcisere din søgning ved at bruge filtreringsmulighederne i venstre side, så du kun får vist de værelser i Odense, du er interesseret i. Du kan endda også oprette en gratis BoligAgent, der giver dig besked, når der kommer nye værelser til leje i Odense, der opfylder dine krav.

Brug vores BoligAgent og gå ikke glip af drømmeværelset i Odense

Der er mange værelser til leje i Odense, men der er også mange om buddet. Derfor kan det være en god idé at skrive til udlejer, så snart værelset dukker op på BoligPortal. Har du ikke tid til at tjekke BoligPortal flere gange dagligt, kan du endda oprette en gratis BoligAgent, der giver dig besked, når der kommer nye værelser til leje i Odense, der opfylder dine krav.

Værelse i Odense: Billig og fed studieby

Selvom Odense er en studieby på lige fod med København, Aarhus og Aalborg, så ligger huslejen for et værelse i Odense stadigvæk væsentligt under de priser, man ser i de øvrige storbyer. Leder du efter værelse i Odense, betyder det derfor, at du kommer til at bruge færre penge på husleje, og derfor har flere penge til sjov og oplevelser.

Drømmer du om at bo i en by med en ung stemning, er Odense et rigtig godt valg. I kraft af at byen huser et af Danmarks største universiteter, er byen også fyldt med unge mennesker, og det kommer til udtryk i alt fra kulturelle tilbud til interessante spisesteder. Er du ikke kommet i gang med din boligsøgning endnu, skal du tage at gøre det. Odense vil du aldrig fortryde.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesJobsBoligmanager
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontrakt
Kontakt os
Vilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play