Udlej bolig
Boligadministration
Lejekontrakter
Flyttesyn
Opret bruger
Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Alle lejeboliger
  3. Aarhus

Lejeboliger i Aarhus

1943 boliger fundet
Alle værelser
Alle værelser1 værelses2 værelses3 værelses4 værelses5 værelses6 værelses7 værelses
1943 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
3 vær. · Lejlighed · 100 m²
Aarhus, Skanderborgvej
3 værelses lejlighed på 1. sal - 100 m2 - med 2 altaner. Beliggende på Skanderborgvej lige ved Haral
7 timer siden
10.500 kr.
...
Side1af 108
Populære søgninger
  • Alle i Alle lejeboliger

Find lejebolig i Aarhus på BoligPortal

Det er populært at bo i lejebolig i Aarhus, og det skyldes især de mange uddannelsesinstitutioner i Danmarks andenstørste by, som så populært kaldes for Smilets By. De cirka 50.000 studerende fordelt på omkring 150 uddannelser i Aarhus kan mærkes på den levende og ungdommelige vibe i byen, men her er også masser af boligområder og kulturelle tilbud, der tilgodeser familier og ældre borgere. Det betyder også, at der er rift om Århus boligerne, men på BoligPortal har vi samlet det største udvalg af boliger, herunder huse, lejligheder og værelser, så du har den bedst mulige chance for at finde drømmeboligen i Aarhus.

Brug vores filtrering i toppen

Hvis du har nogle specifikke krav til en lejebolig i Aarhus, så kan du begrænse listen ved at klikke på ’Søg ledige lejeboliger’ i toppen af siden. Her kan du præcisere hvilken boligtype, der matcher dit behov, herunder hus , rækkehus, lejlighed eller værelse, samt hvilken størrelse og pris på boligen, som passer til netop dig. Vi har også en række andre faktorer såsom om husdyr er tilladt eller lejeboligen skal være delevenlig. På den måde kan du hurtigt finde frem til de boliger, som kunne have interesse for dig og du kan kontakte udlejerne.

Hvor vil du søge lejebolig i Århus?

Kender du ikke Aarhus så godt, kan det være svært at finde ud af, hvilket område du skal søge efter bolig. Aarhus består af forskellige kvarterer, som har hver deres charme og det kan derfor være en god idé på forhånd at undersøge, hvad der passer til dig. Det kan også være med til at begrænse listen af lejeboliger, så du kun skal koncentrere dig om dem, der er relevante for dig.

I de følgende afsnit vil vi derfor beskrive 8 forskellige områder i Aarhus og prøve at klæde dig på til at vælge et eller flere områder, hvor du vil starte jagten efter en lejebolig i Århus.

1. Midtbyen / Aarhus C

Midtbyen i Aarhus betragtes som området inden for de tre store alléer, Nørre Allé, Vester Allé og Sønder Allé, samt området omkring Aarhus Hovedbanegård og Aarhus Rådhus. Aarhus C har stemningsfyldte torve og stræder med et væld af forskellige butikker. Der findes også to stormagasiner, Salling og Magasin, med uendelige shopping-muligheder. Med en lejebolig i Aarhus C kan du også nemt få stillet appetitten, da du finder madoplevelser inden for alt, hvad hjertet begærer. Caféerne langs åen er et oplagt sted at tage hen, men de forskellige boder og køkkener ved Aarhus Street Food skal også anbefales.

Der er en bred variation af barer og natklubber i midtbyen, så der er noget for hver en smag. Du finder også den hemmelige cocktailbar, Gedulgt, der er gemt i en baggård på Fredensgade. Her får man serveret eksperimenterende insta-worthy cocktails, der har vundet priser for at udfordre visuelt og smagsmæssigt. Hvis alt dette lyder som noget for dig, er det altså i midtbyen, du skal finde lejebolig.

2. Latinerkvarteret

Latinerkvarteret er Aarhus ældste bydel. De brostensbelagte gader og gamle bindingsværkshuse skaber en helt unik stemning, og her er både noget til den shoppelystne og den madglade. I Graven finder du specialbutikker, kaffebarer og lækker mad, og lige rundt om hjørnet ligger Mejlgade, hvor gode restauranter og lækre take-away-steder ligger som kulinariske perler på en snor. I en baggård bag en anden baggård ligger Masvino, hvor man kan nyde et glas vin med en lækker platte spansk tapas.

Hvis du er mere til kaffe, så skal helt sikkert forbi kaffebaren La Cabra, der er kåret som den bedste kaffebar i hele Danmark af det internationale rejsemagasin Big 7 Travel. Lejeboligerne i Latinerkvarteret ligger omringet af butikker der dækker hele spektret fra high street til genbrug og specialbutikker til high-end modebutikker. Hvis dette lyder som noget for dig, så skal du finde dig en lejebolig i Latinerkvarteret.

3. Øgadekvarteret

Øgadekvarteret ligger centralt i Aarhus. Gemt mellem Aarhus Universitet, Trøjborg og Midtbyen er Øgadekvarteret ideelt til dig, der ikke vil gå glip af noget, og gerne vil være tæt på alt. Det populære kvarter med gadenavne som Langelandsgade og Sjællandsgade er kendt for dets kuperede landskab og unikke arkitektur.

Lejeboligerne i Øgadekvarteret ligger lige ved siden af Botanisk Have, hvor man kan få et frirum fra storbyen. Det kan også anbefales at tage en tur i Den Gamle By, der ligger for enden af Botanisk Have. Langs Nørre Allé, Nørregade og Vesterbrogade finder du et hav af butikker, caféer og restauranter. Her kan vi fremhæve The Pita Corner, der ligger på hjørnet af Vesterbro Torv, som serverer saftige pitaer. Hvis du er typen, der bare ikke vil gå glip af noget, og gerne vil bo i nærheden af alt, så skal du helt sikkert prøve at finde en lejebolig i Øgadekvarteret.

4. Ceresbyen

Ceresbyen er et nyt Aarhus kvarter ved navn Aarhus K. Her står K’et for kultur, kreativitet og kulturhistorie, og kvarteret skal være det nye knudepunkt for byliv og subkultur. Selve Ceresbyen er bygget og opkaldt efter det gamle Ceres Bryggeri, der lå på adressen i mere end 150 år. Bydelen er nu fyldt med en blanding af smukke gamle bygninger, moderne arkitektur og grønne områder. VIA University College ligger centralt i Ceresbyen, og både Aarhus Tech og Aarhus BSS er i gåafstand.

Bydelen ligger også tæt på Godsbanen, hvor bl.a. den nye arkitektskole er under opførelse, og hvor der er en bred vifte af kulturelle oplevelser. Tag også en hyggelig cykeltur ud i den uspolerede natur langs Aarhus Å og Brabrand Søen. Hvis man finder en lejebolig i Ceresbyen, så kan det klart anbefales, at man i weekenden prøver en brunch hos SEREC, som giver 20 % studierabat på alt hvad de har. Find en lejebolig i Ceresbyen , hvis du gerne vil bo i knudepunktet mellem studie, midtby og natur.

5. Frederiksbjerg

Frederiksbjerg har brede boulevarder, torve og pladser med masser af liv. Kendetegnende for Frederiksbjerg er Ingerslevs Boulevard, der hver onsdag og lørdag omdannes til et spændende marked fyldt med friske varer som frugt, grønt, blomster, krydderurter og meget andet fra omkring 60 forskellige og ofte små, lokale producenter. Langenæs Parken og Skanseparken på Frederiksbjerg er oplagt til boldspil, løb, grillhygge og picnics, og en halv kilometers penge derfra finder du Jægergårdsgade, som med sine delikatesseforretninger, restauranter og caféer er et mekka for livsnydere og foodies i Aarhus.

Marselisborg Skovene er kun et stenkast væk, og er et perfekt fristed fra storbylivet i Aarhus C. Forlystelsesparken Tivoli Friheden ligger også lige i nærheden. På Frederiksbjerg kan man også mærke det pulserende liv på Stadion Allé inden en AGF hjemmebanekamp, og opleve passionen for ”De Hviie” på Aarhus Stadion. Hvis det lyder som noget for dig, er det her, du skal søge lejebolig i Frederiksbjerg.

6. Aarhus Ø

Havnefronten i Aarhus har længe været dedikeret til industri og færgefart, men en makeover har resulteret i byens yngste bydel: Aarhus Ø. De arkitektdesignede lejeboliger og ejerboliger på Aarhus Ø er populære, og det skyldes den fabelagtige udsigt over Aarhus Bugt. Lejeboliger på Aarhus Ø giver en unik mulighed for at nyde livet ved vandet midt i Aarhus. Udover beboelse kan Aarhus Ø også prale af Aarhus Havnebad, hvor man kan få en frisk dukkert i havet. Havnebadet er ikke kun en attraktion for vandhunde, da man også kan sætte sig ved en af de mange lækre madboder på havnepromenaden.

Finder du en lejebolig på Aarhus Ø, så kan det anbefales at tage forbi Vin Danmark og få et glas vin eller to. Aarhus Ø kommer også til at huse Lighthouse, Danmarks højeste bygning på 142 m, hvor der på toppen vil være placeret en restaurant og offentlig udsigtsplatform. Lyder dette nye området ved havet som noget for dig, så er det Aarhus Ø, hvor du skal finde en lejebolig.

7. Trøjborg

Lidt nord for Aarhus centrum ligger bydelen Trøjborg. Trøjborg har Riis Skov og kyststrækningen som nabo, inklusiv ét af aarhusianernes favoritsteder om sommeren (og om vinteren, hvis man er rigtig frisk): Badeanstalten Den Permanente. Hvis du vælger en lejebolig på Trøjborg, er der altså rig mulighed for at tilbringe kvalitetstid udendørs. Derudover ligger Aarhus Universitet lige rundt om hjørnet, hvilket gør bydelen til et ideelt sted for den studerende.

Når du har suget til dig af natur og frisk luft, kan du også gå på restaurant, bar og i biografen på Tordenskjoldsgade, der også tilbyder butikker for de shoppelystne. På Trøjborg finder du et af Aarhus ældste pizzeriaer, Casa Mia, der kan give dig en rigtig italiensk madoplevelse. Du kan derefter tage over på Peder Wessel og få en Ceres Top serveret med en arnbitter – et såkaldt Aarhussæt. Virker alt dette som noget for dig, så skal du finde en lejebolig på Trøjborg.

8. Christiansbjerg

I den nordvestlige del af Aarhus finder du bydelen Christiansbjerg, der ligger mellem Paludan-Müllers Vej og Randers vej. Bydelen har Aarhus Universitet og Aarhus Universitetshospital på hver sin side. Katrinebjerg og IT-byen, som er hjemsted for studierne informations- og medievidenskab samt datalogi, er en del af Christiansbjerg, såvel som et hav af virksomheder inden for flere forskellige brancher.

Bydelen har gode indkøbsmuligheder, idet butikscenteret Storcenter Nord huserer adskillige butikker og restauranter. Hvis du er bilejer, så er det også en fordel for dig at finde en lejebolig på Christiansbjerg, da parkeringsmulighederne i denne bydel er bedre end andre bydele i Aarhus. Med letbanen langs Randersvej, kan man også nemt komme til og fra midtbyen på ingen tid. I vinterhalvåret kan du også slippe din indre kunstskøjteløber fri, da Aarhus Skøjtehal ligger på Christiansbjerg. Hvis alt dette lyder som noget for dig, så er en lejebolig i Christiansbjerg , det du skal vælge.

HENT APP
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikJobs
HJÆLPOm boligsøgningOm boligudlejningBliv professionel udlejer
Kontakt os
CookiesVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP