Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
 1. Hjem
 2. Alle lejeboliger
 3. Aarhus

Lejeboliger i Aarhus

1.842 boliger fundet
Alle værelser
Alle værelser1 værelses2 værelses3 værelses4 værelses5 værelses6 værelses7 værelses8 værelses10 værelses14 værelses
1.842 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
2 vær. lejlighed på 71 m²
Aarhus C, Nordborggade
8.050 DKK1 min. siden
...
Side1af 103

Lignende annoncer i Aarhus

Populære søgninger

Find lejebolig i Aarhus hos BoligPortal

Ovenfor finder du en samlet oversigt over ledige lejeboliger i Aarhus, hvor du har den bedst mulige chance for at finde dit drømmehjem. Vi har mange oplagte muligheder for unge og studerende, men bestemt også relevante boliger og boligområder, der tilgodeser unge par, familier og ældre borgere.

Udforsk udvalget af ledige lejeboliger i Aarhus

Blandt det store udvalg af ledige lejeboliger i Aarhus, finder du boliger, der imødekommer enhver smag og hvor ethvert behov kan tilfredsstilles, såsom beliggenhed, størrelse, pris og meget mere. Udover de mange ledige boliger i Aarhus, som du får adgang til her på siden, finder du hos BoligPortal generelt det største udvalg af ledige lejeboliger i Danmark , herunder både lejligheder , værelser , huse og rækkehuse til leje .

Vi tilbyder også specifikke oversigter, der kan gøre det nemt for dig at søge blandt ledige lejeboliger, der er relevante for dig. Tjek for eksempel vores sider med studieboliger , delevenlige lejligheder eller lejeboliger med husdyr tilladt .

Sådan finder du hurtigt og nemt en lejebolig i Aarhus

Aarhus er en populær by, og selvom der hele tiden bliver lagt nye lejeboliger op, vil du derfor kunne opleve rift om boligerne. Vi har af den grund samlet en række tips til din søgning, der skal hjælpe dig godt igennem din jagt efter den rette lejebolig i Aarhus – hurtigt og nemt.

Skab en mere præcis søgning med filtreringsmulighederne

Du har sandsynligvis en række krav og kriterier til din kommende lejebolig i Aarhus. Du kan inkorporere disse i filtreringsmulighederne i venstre side og på den måde begrænse listen af lejeboliger, som du får vist. Her kan du for eksempel præcisere, hvilken boligtype, der matcher dit behov; herunder hus , rækkehus , lejlighed eller værelse i Aarhus , samt hvilken størrelse og pris på boligen, som passer til netop dig. Vi har også en række andre filtreringsmuligheder såsom om husdyr er tilladt eller hvorvidt lejeboligen skal være delevenlig. På den måde kan du mere overskueligt finde frem til de boliger, som kunne have interesse for dig.

Sæt fart på din søgning efter en lejebolig i Aarhus med en gratis BoligAgent

Ønsker du, at din søgning efter en lejebolig i Aarhus skal gå hurtigt og foregå mere eller mindre automatisk, anbefaler vi, at du opretter en gratis BoligAgent . Med en BoligAgent vil din søgning nemlig fortsætte i baggrunden, uden du aktivt behøver at holde øje med siden. Du vil i den forbindelse automatisk modtage besked over mail, når nye lejeboliger i Aarhus, der matcher dine kriterier fra filtreringsmulighederne til venstre, bliver tilgængelige. På den måde behøver du blot at holde øje med din indbakke, så du kan være blandt de første, der tager kontakt til relevante udlejere.

I hvilke områder skal du lede efter en lejebolig i Aarhus?

Kender du ikke Aarhus så godt, kan det være svært at finde ud af, hvilket område du skal søge efter bolig i. Byen består af forskellige kvarterer, som har hver deres charme, og det kan derfor være en god idé på forhånd at undersøge, hvad der passer til dig. Det kan også være med til at begrænse listen af lejeboliger, så du kun skal koncentrere dig om dem, der er relevante for dig.

I de følgende afsnit finder du en kort introduktion til nogle af de forskellige områder i Aarhus. Forhåbentlig kan det give den nødvendige viden til at vælge et eller flere områder, hvor du vil starte eller fortsætte jagten efter en lejebolig i Århus.

Søg mod centrum og oplev Aarhus-livet

 • Midtbyen i Aarhus betragtes som området inden for de tre store alléer, Nørre Allé, Vester Allé og Sønder Allé, samt området omkring Aarhus Hovedbanegård og rådhuset. Aarhus C har stemningsfyldte torve og stræder med et væld af forskellige butikker. Hvis alt dette lyder som noget for dig, og hvis du kan lide tanken om at bo i hjertet af byen, kan du med fordel lede efter en lejebolig i Aarhus C .

 • Latinerkvarteret er Aarhus’ ældste bydel. De brostensbelagte gader og gamle bindingsværkshuse skaber en helt unik stemning, og her er både noget til den shoppelystne og den madglade. I Graven finder du specialbutikker, kaffebarer og lækker mad, og lige rundt om hjørnet ligger Mejlgade, hvor gode restauranter og lækre take-away-steder ligger som kulinariske perler på en snor. Hvis dette lyder som noget for dig, skal du finde dig en lejebolig i Latinerkvarteret , der hos os også grupperes under kategorien for Aarhus C.

 • Øgadekvarteret ligger centralt i Aarhus. Gemt mellem Aarhus Universitet, Trøjborg og Midtbyen er Øgadekvarteret ideelt til dig, der ikke vil gå glip af noget, og gerne vil være tæt på alt. Det populære kvarter med gadenavne som Langelandsgade og Sjællandsgade er kendt for dets kuperede landskab og unikke arkitektur. Lejeboliger i Øgadekvarteret ligger tæt ved Botanisk Have, hvor du kan få et frirum fra storbyen. Området er derfor både oplagt for dig, der studerer, men også for dig, der ønsker et lille åndehul midt i byens ræs.

 • Frederiksbjerg har brede boulevarder, torve og pladser med masser af liv. Kendetegnende for lejeboliger på Frederiksbjerg er det nærliggende Ingerslevs Boulevard, der hver onsdag og lørdag omdannes til et spændende marked fyldt med friske varer som frugt, grønt, blomster, krydderurter og meget andet.

Oplev hav og å i en ægte vikingeby

 • Ceresbyen er et nyt Aarhus kvarter, der også går under navnet Aarhus K. Her står K’et for kultur, kreativitet og kulturhistorie, og kvarteret skal være det nye knudepunkt for byliv og subkultur. Selve Ceresbyen er bygget og opkaldt efter det gamle Ceres Bryggeri, der lå på adressen i mere end 150 år. Bydelen er nu fyldt med en blanding af smukke gamle bygninger, moderne arkitektur og grønne områder. Vores lejeboliger i Ceresbyen er også kategoriseret sammen med de andre områder i centrum.

 • Havnefronten i Aarhus har længe været dedikeret til industri og færgefart, men en makeover har resulteret i byens yngste bydel: Aarhus Ø. De arkitekttegnede ejerboliger og lejeboliger og på Aarhus Ø er populære, og det skyldes ikke mindst den flotte udsigt over Aarhus Bugt.

Forstæderne byder på attraktiv pris og beliggenhed

 • Lidt nord for Aarhus centrum ligger bydelen Trøjborg. Trøjborg har Riis Skov og kyststrækningen som nabo, inklusiv ét af aarhusianernes favoritsteder om sommeren (og om vinteren, hvis man er rigtig frisk): Badeanstalten Den Permanente. Hvis du vælger en lejebolig på Trøjborg , er der altså rig mulighed for at tilbringe kvalitetstid udendørs. Derudover ligger Aarhus Universitet lige rundt om hjørnet, hvilket gør bydelen til et ideelt sted for studerende.

 • I den nordvestlige del af Aarhus finder du bydelen Christiansbjerg, der ligger mellem Paludan-Müllers Vej og Randersvej. Katrinebjerg og IT-byen, som blandt andet er hjemsted for studierne informations- og medievidenskab samt datalogi, er en del af Christiansbjerg, der også huser et hav af virksomheder. Bydelen har gode indkøbsmuligheder, idet butikscenteret Storcenter Nord huserer adskillige butikker og restauranter. Vil du finde lejebolig på Christiansbjerg , skal du kigge i vores kategorisering om lejeboliger i Aarhus N.

Du kan med fordel også undersøge bydele af Aarhus, der ligger lidt længere fra centrum: Overvej for eksempel en lejebolig i Tranbjerg , Viby , Hasselager , Højbjerg , Åbyhøj , Brabrand , Tilst , Lystrup eller Egå , hvor du typisk kan få flere kvadratmeter for pengene end tættere på centrum.

Står du akut og mangler en bolig i Aarhus?

Vi ved, at der pludselig kan opstå situationer, hvor man med kort varsel har brug for at finde en ny bolig. Livet kan tage en uventet drejning, og i den situation kan det være overvældende at skulle håndtere den akutte boligsituation på egen hånd. Hos BoligPortal vil vi derfor gerne hjælpe dig med at finde den perfekte bolig i en fart.

Hvis du allerede har forsøgt at finde en akutbolig gennem dit netværk uden held, skal du ikke være bekymret. Hos BoligPortal har vi et bredt udvalg af ledige akutboliger, der står klar til indflytning med det samme, som du kan få fingrene i.

Det kan være utroligt stressende at skulle finde en bolig hurtigst muligt og derudover også presset for din økonomi. Derfor har vi samlet et stort udvalg af billige lejeboliger i Aarhus, der giver dig mulighed for at udvælge en bolig, der ikke er alt for belastende for din økonomi.

Du kan også tjekke vores samlede oversigt over akutboliger ud, hvis du ikke er fast besluttet på, at det skal være i Aarhus, at du vil finde en akutbolig.

Føl dig tryg, når du søger lejebolig i Aarhus hos BoligPortal

Hos BoligPortal går vi op i, at du kan føle dig tryg. Det kommer ikke mindst til udtryk i vores ambitiøse tilgang til boligannoncerne på siden. Vi validerer nemlig alle annoncer, inden de lægges op, så du kan være sikker på, at udlejeren bag er ægte. Det håber vi kan skabe den nødvendige tryghed i din kontakt til udlejer.

Hvis lejeboligen er for stor, kan du udleje et eller flere værelser

Hvis du ikke finder drømmeboligen i den rette størrelse, kan et godt tip for nogle være at udvide deres søgning til at inkludere større lejeboliger i Aarhus, end du ellers har været på jagt efter – for eksempel med et ekstra værelse. Med en større lejebolig i Aarhus opstår nemlig muligheden for selv at udleje et eller flere værelser i dit lejemål. På den måde får du dækket det ekstra husleje, og du får gode vilkår for at stable gode relationer på benene.

At bo i et bofællesskab er især udbredt blandt studerende som alternativ til diverse studieboliger i Aarhus . Fænomenet hører dog på ingen måde kun til hos ungdommen, og du kan, ligegyldigt din situation i livet, også finde en bofælle at bo sammen med. Det er især oplagt i vores delevenlige lejligheder i Aarhus .

Vælger du at leje et eller flere værelser ud i din lejebolig i Aarhus, tager vi dig hos BoligPortal godt i hånden undervejs i processen. Udover gratis at kunne finde roomie hos os, stiller vi nemlig også en række redskaber til rådighed, der skal gøre processen omkring udlejning nemmere. Vi har i den forbindelse både udviklet en digital lejekontrakt , som hjælper dig med nemt at udforme en juridisk korrekt lejekontrakt og et digitalt flyttesyn , som er til dig, der ønsker at lave en indflytningsrapport og fraflytningsrapport for lejemålet, så alle detaljer kan være under kontrol.

Vi ønsker dig held og lykke med din søgning efter en lejebolig i Aarhus

BoligPortal ønsker, at du kommer godt i mål med din søgning efter en ledig lejebolig i Aarhus. Opstår der på noget tidspunkt spørgsmål i forbindelse med din søgning, står vi klar til at hjælpe dig i vores kundeservice, der holder åbent hver dag året rundt. Kontakt os via dit foretrukne medie over enten telefon, chat eller mail. Vi ønsker dig held og lykke med din videre boligjagt.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesWhistleblowerordningJobsBoligmanagerData Insights
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejeboligKundeserviceVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play