Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
 1. Hjem
 2. Alle lejeboliger
 3. Aarhus
 4. Alle værelser
 5. Højbjerg

Lejeboliger i Højbjerg

45 boliger fundet
Skåde
SkådeSkåde BakkerHolme IndustribyLundshøjTeghøj
45 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
Fri kontakt
4 vær. lejlighed på 90 m²
Højbjerg, Rosenvangs Allé
13.450 DKK2 timer siden
Side1af 3
Populære søgninger
 • Alle i Alle lejeboliger
 • Alle lejeboliger aarhus

Find en lejebolig i Højbjerg hos BoligPortal

Ønsker du at være omgivet af skøn natur og samtidig være tæt på Aarhus centrum , så er Højbjerg-området en sikker vinder at føle sig hjemme i. Højbjerg er en charmerende bydel med store skove i Marselisborg og flotte strande ved Aarhus bugt.


Hos BoligPortal finder du det største udvalg af lejeboliger i Højbjerg. Vi er nemlig den største portal indenfor lejeboliger i Danmark - her kan du finde vores største boligkategorier; lejligheder , værelser , huse og rækkehuse til leje .


Har du en hund eller kat, som du gerne vil have med i din kommende bolig i Højbjerg - så kan du nemt danne dig et overblik over alle lejeboliger med husdyr tilladt her. Er du på udkig efter boliger som er seniorvenlige , har vi også sørget for at samle dem på én side.

Hvilken type lejebolig i Højbjerg er du interesseret i?

Gå på opdagelse i de forskellige typer af lejeboliger i Højbjerg. Du kan ude i venstre side klikke på de forskellige boligtyper, herunder lejligheder , værelser , huse og rækkehuse i Højbjerg .

Sådan finder du nemt og hurtigt en ledig bolig til leje i Højbjerg

Når du leder efter den rette lejebolig hos BoligPortal, kan du med fordel benytte dig af nedenstående metoder til hurtigere at finde den perfekte bolig til leje i Højbjerg:

Lav en skarp søgning ved hjælp af vores filtreringssystem

I venstre side finder du en række forskellige filtreringsmuligheder. Her kan du let markere og tilføje de kriterier, som har betydning for dig. Flytter du ind med familien i Højbjerg og vil sikre at lejemålet kan rumme hele familien, så kan du eksempelvis angive antal værelser, som lejemålet skal have.

Opret en BoligAgent og find din lejebolig i Højbjerg i en fart

Vi anbefaler, at du opretter en BoligAgent her på siden. Det er både gratis og lynhurtigt at oprette en. Derefter kan du få glæde af at modtage automatiske beskeder med det samme, vi tilføjer nye lejeboliger i Højbjerg på siden. Det unikke er, at du udelukkende modtager nye lejeboliger, som har relevans for dig. Aktivér din BoligAgent allerede nu i den orange boks øverst til venstre på siden. Du kan evt. filtrere før, du aktiverer den, så du får den mest præcise søgning.

I hvilket område i Højbjerg skal du søge en lejebolig?

Der findes super mange gode områder i Højbjerg. Herunder har vi samlet nogle eksempler på, hvor du med fordel kan slå dig ned:

 • Området omkring Kridthøj Torv er et hyggeligt kvarter og minder næsten om et lille centrum for sig selv. Her har du alt lige ved hånden - du har supermarkeder, apotek, Matas, bager, fiskehandler og oste- og vinhandel. Der ligger også både børnehave og skole i området, og der er kun 10-minutters kørsel i bil til Aarhus centrum .
 • På Hørhavevej finder du et roligt kvarter tættere på kysten. Du har kun 10-minutters cykeltur til Marselisborgskovene, som er meget mere end bare træer. Her finder du både campingpladser, restauranter og flere skovsøer.

Føl dig tryg, når du søger lejebolig i Højbjerg på BoligPortal

Vi lægger stor vægt på, at du trygt kan færdes på vores platform, når du på udkig efter dit kommende hjem. Hos BoligPortal gør vi meget for, at du er i sikre rammer gennem hele din boligjagt. Herunder kan du se, hvad vi gør for, at du kan føle dig tryg.

 • Vi gennemgår hver enkelt boligannonce samt udlejer for at validere indholdet. Det betyder, at du altid får vist boligannoncer med troværdige oplysninger.
 • Vi passer på din persondata og følger retningslinjerne for GDPR-loven. Derudover samarbejder vi også med advokater, som holder os på rette spor.
 • Du får adgang til vores sikre beskedssystem, hvor al din kommunikation med udlejer foregår.

Du har mulighed for selv at blive udlejer, hvis lejeboligen i Højbjerg er for stor

Finder du en lejebolig i Højbjerg, som består af et ekstra værelse, som du ikke nødvendigvis bruger, kan du med fordel udleje et værelse gennem BoligPortal . Du bliver selv udlejer, og kan dermed dele huslejen med en kommende lejer. Det er helt gratis for dig at oprette en udlejningsannonce hos os.

Derudover får du også gratis adgang til at benytte vores digitale værktøjer, heriblandt en digital lejekontrakt , og hvis du ønsker at foretage et digitalt flyttesyn , så har vi også en indflytningsrapport og fraflytningsrapport .

BoligPortal ønsker dig held og lykke med at finde din kommende lejebolig i Højbjerg

Vi håber, at du har dannet dig et godt overblik over dine muligheder hos os. BoligPortal står altid til rådighed, hvis du skulle sidde med et spørgsmål. Tag gerne kontakt til os via telefon, chat eller mail. Vi ønsker dig en god boligjagt og held og lykke med at finde din kommende lejebolig i skønne Højbjerg.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesWhistleblowerordningJobsBoligmanagerData Insights
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejeboligKundeserviceVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play