Udlej bolig
Boligadministration
Lejekontrakter
Flyttesyn
Opret bruger
Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Alle lejeboliger
  3. Aarhus
  4. Alle værelser
  5. Aarhus C

Lejeboliger i Aarhus C

951 boliger fundet
951 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
1 vær. · Værelse · 17 m²
Aarhus C, Janus La Cours Gade
✨Værelse centralt i Århus C lejes ud i perioden 1. Marts til 1. August✨
2 timer siden
4.500 kr.
...
Side1af 53

Lignende annoncer i Aarhus, Aarhus c, Alle

Populære søgninger
  • Alle i Alle lejeboliger
  • Alle lejeboliger aarhus

Find lejebolig i Aarhus C på BoligPortal

Leder du efter en lejebolig i Aarhus C, har du nok bemærket, at der er rift om dem. Ikke nok med at Aarhus er Danmarks andenstørste by, så er det også en af de mest populære studiebyer. I Aarhus er der nemlig omkring 150 uddannelsesmuligheder og ca. 150.000 studerende. Bliv klogere på de mange muligheder i Aarhus C herunder.

Strøget i Aarhus C

Mulighederne for shopping er nærmest uendelige, hvis du finder en lejebolig i Aarhus C. Strøget i Aarhus bymidte tilbyder ca. 150 butikker fordelt på 850 meter. På strækningen er der også mulighed for indendørs shopping; Aarhus C har nemlig hele tre shoppingcentre: Bruuns Galleri, Salling og Magasin, som alle har et væld af forskellige butikker og mærker. Strøget som starter ved Bruuns Galleri går hele vejen op til Store Torv ved Aarhus Domkirke, og der skal afsættes et par timer, hvis du skal nå hele turen rundt. Efter din strøgtur kan du besøge en af de hyggelige caféer/restauranter, som ligger ved åen, hvor der både er mulighed for at sidde inde og ude.

Transportmuligheder

Der er god mulighed for at komme rundt i byen, for dig der flytter i lejebolig i Aarhus C, hvad enten du foretrækker at cykler eller at tage bussen. I Aarhus C er der et hav af cykelstier, som benyttes af utallige mennesker hver dag, og det gør det derfor nemt og bekvemt for dig at komme rundt i byen. Foretrækker du i stedet at tage bussen, er der også et væld af bybusser, der har ruter rundt i hele Aarhus C og forstæderne til byen. Ønsker du at tage rundt i andre dele af landet, er der også rig mulighed for dét via Aarhus Rutebilstation, hvor rutebiler kører rundt til de forskellige omkringliggende byer i Østjylland. Ligeledes kan du også nemt rejse over længere distancer med togene på Aarhus Banegård.

Uddannelsesmuligheder i Aarhus C

Aarhus er som tidligere nævnt en populær studieby, og det er blandt andet i Aarhus C, at du finder Aarhus Universitet, Aarhus Tech og Århus Tandlægeskole. Kigger du lidt uden for Aarhus C, er der ligeledes et væld af uddannelsesmuligheder, som f.eks. Erhvervsakademi Aarhus eller Via University College i henholdsvis Viby J og Aarhus N. Der er derfor gode muligheder for at finde en spændende uddannelse, hvis du flytter i en lejebolig i Aarhus C.

Kultur i Aarhus C

I 2017 blev Aarhus kåret som Europæisk Kulturhovedstad, og der er derfor masser af oplevelser og attraktioner for dig, som flytter i lejebolig i Aarhus C. Tag bl.a. på en af Nordeuropas største kulturfestivaler, Festugen, og oplev den fantastiske stemning. Du kan også tage på kunstmuseet ARoS, hvor der er udstillinger for børn, voksne, unge og ældre. På toppen af ARoS finder du det velkendte Your Rainbow panorama. Tag en tur rundt i regnbuen og oplev det fantastiske farverige billede ud over Aarhus by.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesJobsBoligmanager
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejebolig
Kontakt os
Vilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play