Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Delevenlige lejligheder i Aarhus

Delevenlige lejligheder i Aarhus

643 boliger fundet
643 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
3 vær. lejlighed på 66 m²
Aarhus C, Ceresbyen
10.200 DKK1 min. siden
...
Side1af 36

Find delevenlig lejlighed i Aarhus hos BoligPortal

Hos BoligPortal finder du et stort udvalg af delevenlige lejligheder i Aarhus. Byen er en vaskeægte studieby med mange forskellige uddannelser og et erhvervsliv i blomstring. Leder du efter et sted at slå dig ned, for eksempel med en kæreste, med venner eller med helt nye roomies, er siden her din indgangsvinkel til at finde den rette delevenlige lejebolig.

Hos BoligPortal finder du flere lejeboliger end noget andet sted. Det gør det nemt for dig at finde din drømmebolig. Det gør det endnu nemmere at finde den helt rigtige delevenlig lejlighed i Århus, hvis du gør brug af vores intelligente løsninger som for eksempel vores filtreringsmuligheder i venstre side og den dertilhørende mulighed for at oprette en BoligAgent efterfølgende.

Filtrér efter dine ønsker og kriterier, og opret en gratis BoligAgent

Vil du gerne skærpe din søgning efter delevenlig lejlighed, og dermed kun få vist de mest relevante lejligheder, kan du vælge at benytte dig af muligheden for at filtrere i din søgning. Det gør du ved at udfylde relevante felter i kolonnen til venstre.

Hvad der er relevant for netop din boligsøgning, ved du bedst selv. Vi har dog gjort det nemt for dig, da du kan filtrere i alt fra mulighed for at have husdyr til at der skal være en elevator i ejendommen. Du kan naturligvis også indtaste dine kriterier til antallet af værelser, størrelsen på lejligheden eller den maksimale husleje.

Har du oprettet en filtrering, som passer til dine kriterier for en kommende bolig, anbefaler vi at du benytter den filtrering til at oprette en BoligAgent . Det gør du ved at trykke på slideren over dine filtreringer, hvor der står ‘BoligAgent for denne søgning’.

Efter at have oprettet din gratis BoligAgent, bliver din søgning efter en delevenlig lejlighed i Aarhus efterfølgende lettere. Du vil nemlig på mail modtage besked, hver gang nye delevenlige lejligheder, der opfylder dine ønskede specifikationer, bliver lagt op. I praksis betyder det, at du ikke i lige så høj grad behøver at holde dig opdateret her på siden.

Aarhus har meget at byde på: Overvej at udvide din søgning

I Aarhus er der mange muligheder for boligsøgende, der ønsker et delevenligt lejemål. Udover at lede efter ledige delevenlige lejligheder i Århus, kan du derfor også kigge i kategorierne for delevenlige huse eller rækkehuse i Aarhus . Leder du efter et roomiefællesskab, er det ligeledes muligt at finde roomie i Aarhus , for eksempel ved at kigge på siden for værelser til leje i Aarhus .

Har du bestemte ønsker til lokationen for din kommende delevenlige lejlighed i Aarhus, kan du også overveje at kigge efter disse specifikke områder i byen. Hos BoligPortal har vi gjort det nemt for dig at kigge efter lejeboliger i bestemte områder ved at have sider for de enkelte bydele. Undersøg for eksempel muligheden for at finde delevenlig lejlighed i en eller flere af følgende områder i Aarhus:

Aarhus C: Latinerkvarteret, Ceresbyen, Øgadekvarteret eller Aarhus Ø

I Aarhus C , der i daglig tale går under udtrykket ‘midtbyen’, finder du mange hyggelige og distinktive områder. Hos BoligPortal har vi samlet de forskellige områder i midtbyen under en fælles side, hvor du kan danne dig et overblik over de forskellige lejemål.

Aarhus N: Trøjborg, Skejby eller Christiansbjerg

I Aarhus Nord finder du forskellige beboelsesområder tæt på både natur, shopping og diverse studiemiljøer. Her er der gode muligheder for at finde en af Århus’ eftertragtede studieboliger eller delevenlige lejligheder.

Aarhus V: Hasle, Bispehaven, Herredsvang, Frydenlund, Fuglebakken eller Møllevangen

Vest for Aarhus er byområderne præget af mange etagebyggerier. Her er der således også gode muligheder for at finde en delevenlig lejlighed i Aarhus til en overkommelig pris. Til og fra bydelen går gode busforbindelser til uddannelse såvel som midtbyen.

Overvej også følgende separate bydele

Udover grupperingerne i centrum, nord og vest, finder du også flere andre byområder i Aarhus, hvor der er gode muligheder for at slå sig ned i en delevenlig lejlighed.

Syd for Aarhus finder du for eksempel bydelene Viby J , Tranbjerg , Højbjerg eller Hasselager , ligesom du vest for Århus finder det gamle Brabrand tæt på sø og natur. Undersøg også med fordel bydelene Risskov , Åbyhøj og Tilst , der alle er dejlige områder med fine muligheder for at finde delevenlige lejligheder.

Hos BoligPortal kan du finde roomies til din delevenlige lejlighed i Aarhus

Når du har fundet en delevenlig lejlighed i Aarhus, har du også mulighed for at finde nogle lejere til et eller flere værelser. Hos BoligPortal kan du oprette en eller flere annoncer og finde lejere helt gratis. Tryk blot på ‘udlej bolig’ øverst i menuen til højre. Derudover kan du også gøre brug af vores gratis digitale lejekontrakt og gratis digitale flyttesyn , så du har styr på det formelle i forhold til lejeforholdet.

Er det ikke lykkedes dig at finde en delevenlig lejlighed i Aarhus, er der hos BoligPortal også mulighed for at leje et værelse i et roomie-fællesskab. Du kan hurtigt finde roomies i Aarhus her eller ved at lede på siden for værelser i Aarhus .

Vi ønsker dig held og lykke med din søgning

Hos BoligPortal ønsker vi dig held og lykke med din søgning efter en delevenlig lejlighed i Aarhus. En delevenlig lejlighed er tæt forbundet med det gode fællesskab og især med mindeværdige tider under studie eller ungdom - men ligegyldigt hvad din situation måtte være, finder du hos os mange gode bud på delevenlige lejligheder. De bliver løbende lagt op på siden, og kan forhåbentlig blive startskuddet til mange uforglemmelige tider for dig og dine roomies. Skulle der opstå spørgsmål eller tvivl i din søgning efter en delevenlig lejlighed i Århus, kan du naturligvis altid tage kontakt til vores kundeservice: Så guider og hjælper vi dig igennem processen.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesWhistleblowerordningJobsBoligmanagerData Insights
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejeboligKundeserviceVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play