Udlej bolig
Boligadministration
Lejekontrakter
Flyttesyn
Opret bruger
Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Alle lejeboliger
  3. Kongens Lyngby

Lejeboliger i Lyngby

82 boliger fundet
Alle værelser
Alle værelser1 værelses2 værelses3 værelses4 værelses5 værelses6 værelses7 værelses8 værelses
82 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
4 vær. · Hus · 135 m²
Kongens Lyngby, Gammelmosevej
OBS: maximal lejeperiode 6 måneder Skal du være den første beboer i dette nybyggede dobbelthus? Huse
2 dage siden
23.000 kr.
Side1af 5
Populære søgninger
  • Studiebolig i Lyngby
  • Alle i Alle lejeboliger

Find lejebolig i Lyngby på BoligPortal

Skal du flytte til Lyngby, som også er kendt som Kongens Lyngby? Så er du kommet til det rette sted. Nord for Storkøbenhavn finder du Lyngby, som er hjemsted for mange uddannelsesinstitutioner, jobmuligheder og kulturoplevelser. Her på siden finder du en liste over alle vores ledige lejeboliger i Lyngby, og herunder kan du få informationer om byens mange muligheder.

Lejebolig i Lyngby

Lyngby er en by for alle – om du er studerende, pendler, enlig eller en stor familie på 4, så er der en lejebolig, der passer til formålet i Lyngby. Går du med tanken om at flytte til Lyngby, så får du en række fordele med. Med en lejebolig i Lyngby kommer du til at bo i en meget attraktiv og hyggelig by, som har alt, hvad hjertet begærer. Lyngby har attraktive boligområder, som tilgodeser forskellige behov – hvoraf nogle områder passer bedre til familier og andre til studerende, pensionister m.m. Uanset hvilken boligtype du er på jagt efter, kan Lyngby imødekomme dine præferencer og behov. Du skal dog være hurtig, da der er stor efterspørgsel på lejeboliger i Lyngby og derfor rift om boligerne. Orienter dig på listen over ledige lejeboliger i Lyngby, og lad BoligPortal hjælpe dig med at finde din kommende lejebolig.

Studiebolig i Lyngby

Er du blevet optaget på drømmeuddannelsen, og søger i den forbindelse en lejlighed eller et værelse? Så kan du få lige det, du søger efter – dog skal du være opmærksom på, at Lyngbys placering gør det særligt attraktivt for unge studerende at bosætte sig i Lyngby. Den store efterspørgsel på lejeboliger gør, at huslejeprisen kan være i den dyre ende. Du skal derfor være ude i god tid – og evt.  overveje at flytte sammen med andre for at få mere for pengene. I byen kan du studere på CPH Business, Danmarks Tekniske Universitet (DTU), Handelsskolen København Nord, Medieskolen Lyngby, Teknisk Erhvervsskole Center (TEC) Københavns Maskinmesterskole samt gymnasier og VUC. Uanset hvad du ønsker at uddanne dig indenfor – videregående eller  ungdomsuddannelser, så har Lyngby alt.

Gode transportmuligheder

Lyngbys infrastruktur gør det nemt at komme fra A til B. Står du og skal mod København, kan du tage Lyngbymotorvejen og omvendt Helsingørmotorvejen, hvis du skal mere nordpå. Muligheden for at komme fra A til B kan ikke blive bedre. Har du ikke en bil, så er der gode tog- og busforbindelser, som kan tage dig rundt i byen – men også til København eller andre byer.

Shopping i Lyngby

Flytter du i en af de mange lejeboliger i Lyngby, er der god mulighed for at shoppe igennem. I Lyngby Storcenter finder du 110 spændende butikker fordelt på 31.000 m2. Her er der også mulighed for at besøge en af caféerne for at få en bid mad eller noget at drikke. Lyngby Storcenter har skabt nogle hyggelige rammer, for at du skal få en god oplevelse i centret.

Søborg Slotsruin

Hvis du flytter i lejebolig i Lyngby, er der masser af spændende ting, du kan lave. Tag blandt andet ud og oplev Danmarks stærkeste borg, Søborg Slot, som også blev brugt som fængsel. Slottet blev opført i 1100-tallet og dertil blev der bygget et fæstningsanlæg med ringmur og voldgrav. Samtidig med slotsruinerne kan du også opleve den store monumentale Søborg kirke, som blev bygget i ca. år 1180.

Frilandsmuseet

Ved Kongevejen i Lyngby ligger Frilandsmuseet, og her kan du opleve, hvordan Danmark så ud da H. C. Andersen levede. Der fortælles historier om, hvordan det var at leve i den tid, og hvordan det var at være fæstebonde og herremand. Du kan gå på opdagelse i de gamle huse og haver og hilse på dyrene, som går rundt omkring. Der vil være mulighed for at opleve teater, håndværkerdage, levende museum og mange andre aktiviteter. Der er derfor rig mulighed for at få en masse oplevelser, hvis du vælger at flytte i en af de mange lejeboliger i Lyngby.

Sikker boligsøgning og gratis BoligAgent

På BoligPortal vægter vi din sikkerhed højt. Alle boligannoncer bliver derfor sikkerhedsgodkendt af Kundeservice, inden de offentliggøres på hjemmesiden. På den måde kan du nemt og sikkert finde dit nye hjem – og du slipper for scam og svindel.

Med vores BoligAgent, kan du hele tiden holde dig opdateret, når der dukker nye boliger op, der passer til dine præferencer. BoligAgent spejder lejeboliger for dig, når du ikke kan sidde og foretage aktiv boligsøgning. Det eneste du skal gøre, er, at uddybe, hvilken type lejebolig, du er på udkig efter. Når du har gjort det, sender vi dig en mail, så snart der bliver slået nye boliger op, der har interesse for dig.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesJobsBoligmanager
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontrakt
Kontakt os
Vilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play