Udlej bolig
Boligadministration
Lejekontrakter
Flyttesyn
Opret bruger
Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
 1. Hjem
 2. Alle lejeboliger
 3. Herlev

Lejeboliger i Herlev

9 boliger fundet
Alle værelser
Alle værelser1 værelses4 værelses
9 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
4 vær. · Lejlighed · 115 m²
Herlev, Hyrdindestien
Boligerne Lejlighederne fordeler sig fra stueplan til 7. sal - størstedelen med udsigt til det fæll
10. maj
15.000 kr.
Populære søgninger
 • Alle i Alle lejeboliger

Find lejebolig i Herlev på BoligPortal i dag

Er din jagt efter en lejebolig i Herlev netop begyndt? Så er vi glade for, at du har fundet vores side, for her finder du et stort udvalg af ledige lejeboliger i byen. Start din søgning her, benyt filtreringsmulighederne i venstre side, opret en BoligAgent og find trygt, hurtigt og nemt din næste bolig.

Vi er Danmarks største BoligPortal og hos os kan du finde alt fra værelser , lejligheder , rækkehuse og huse til leje i hele landet. Start trygt din søgning i dag og lad os stå for at sikkerhedsgodkende boligannoncerne.

BoligPortals 7 hurtige facts om Herlev

Vi ved godt, at det ikke er alle, der gider læse en lang tekst om, hvordan bylivet er, inden pløkkerne rives op og bopælen flyttes til en ny by. Vi vil dog stadig gerne hjælpe dig godt på vej med at vælge den rette by, så her har du 7 hurtige facts om Herlev.

 • Arealmæssigt er Herlev er Danmarks tredje mindste kommune
 • Et af Herlevs ældste villakvarterer er Eventyrkvateret
 • I 2021 blev det nye Akuthus og Kvinde-Barn-Center på Herlev Hospital indviet
 • Herlev dækker over et område på 12 km²
 • Herlev biblioteks Instagram finder du på @herlev_bibliotek
 • Den gennemsnitlige skatteprocent i Herlev er kun 33,2 %
 • Byen har sin helt egen private Facebook-gruppe: Herlev, min by.

Vi håber, at du lærte noget nyt, sjovt og/eller brugbart. Nedenfor kan du læse mere om, hvad udlejerne fortæller om de dejlige lejeboliger i den østsjællandske by.

Læs hvad udlejerne har at fortælle om lejeboligerne i Herlev

Her har vi samlet et autentisk indblik i, hvad udlejerne fortæller om den sjællandske by, der er en del af region hovedstaden. En af vores udlejere fortæller, at nogle af boligerne ligger tæt på motorvejsnetværk og kun ca. 15 minutters kørsel i bil fra Kbh. En anden udlejer fortæller, at lejeboligerne på Hyrdindestien, består af tre bebyggelser i forskellige højder, som alle mødes i et gennemført, fælles arkitektonisk udtryk. I Herlev kan du altså både finde lejeboliger, der har gode transportforbindelser samt et velovervejet arkitektonisk udtryk.

Lidt om transportforbindelserne til og fra byen

Vælger du en lejebolig i Herlev, så kommer du til at have cirka 15-20 minutter ind til København alt efter trafik, og hvor du mere præcist skal hen. Derudover får du blot 45 minutter i bil til Malmø. Så er du helt vild med Sverige, eller drømmer du om at få et job på det svenske marked, kan du med ro i maven finde en lejebolig i Herlev. Fra byen kan du også på blot 25 minutter komme ud til Københavns lufthavn, Kastrup. Drømmer du om at bo i en by, hvor du kan komme hurtigt ud i den store hvide verden? Så er en lejebolig i Herlev et super godt bud på din næste hjemby med gode transportforbindelser.

Spændende og moderne arkitektur i Herlev

Herlev er en af de mange forstæder til København, og byen er i rivende udvikling. I 2020 og fremefter er en ny og dynamisk bymidte nemlig i gang med at blive opført. Den nye bymidte i Herlev vil stå færdig i løbet af 2022.

Derudover er der også en spændende arkitektur på Herlev Hospitals, der sætter mennesket i centrum. Særligt arkitekturen på det nye Kvinde-Barn-Center og Akuthuset er præget af dette arkitektoniske fokus, så er du eksempelvis gravid med dit første barn, kan du trygt flytte til Herlev kommune. Her er der nemlig fokus på det gode patient- og fødselsforløb - helt ud i de arkitektoniske omgivelser, du kommer til at befinde dig i som fødende.

Ifølge tegnestuen Henning Larsen, som har været deltagende på byggeprojektet af de to nye afdelinger på hospitalet lyder det, at bygninger med fokus på mennesket giver gode patientforløb. Det er altså med denne tanke, at de nye afdelinger er opført.

Fif til hurtigt og nemt at finde lejebolig i Herlev på BoligPortal

Vi vil gerne bidrage til, at udlejer og lejer kan finde det helt rigtige match så hurtigt og nemt som muligt. Derfor kan du som forbruger benytte både filtreringsmuligheder og BoligAgent på vores sider til at optimere din boligsøgning.

Sådan benytter du filtreringsmuligheder

Hos os kan du, når du leder efter dit næste hjem nemt få et overblik over udvalget af lejeboliger, der matcher netop dit behov. Du får overblikket ved at benytte filtreringsmulighederne i venstre side. Efter du har vinget dine behov af i venstre side, vil du kun få vist de lejeboliger i Herlev, som matcher netop dine krav.

Sådan benytter du BoligAgenten

Hvis du gerne vil forrest i køen til nye, ledige lejeboliger i Herlev, så kan du tilknytte BoligAgenten til din søgning. Det gør du ved først at vinge dine krav af i venstre side og derefter klikke på BoligAgent for denne søgning. Derefter vil du automatisk modtage besked på mail eller i BoligPortals app, når der slås nye lejeboliger op i byen. Så kan du hurtigt kontakte udlejer og stå forrest i køen til en fremvisning af lejemålet.

Vi håber, at du kunne bruge vores fif til en hurtig og nem boligsøgning.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesJobsBoligmanager
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontrakt
Kontakt os
Vilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play