Udlej bolig
Boligadministration
Lejekontrakter
Flyttesyn
Opret bruger
Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Alle lejeboliger
  3. Rødovre

Lejeboliger i Rødovre

344 boliger fundet
Alle værelser
Alle værelser1 værelses2 værelses3 værelses4 værelses5 værelses6 værelses
344 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
2 vær. · Lejlighed · 53 m²
Rødovre, Rødovre Port
LYSE OG MODERNE BOLIGER MED ALTAN OG FÆLLES TAGTERASSE Boligerne er lyse og venlige med store vindue
3 dage siden
9.000 kr.
...
Side1af 20
Populære søgninger
  • Alle i Alle lejeboliger

Find lejebolig i Rødovre på BoligPortal

Hvis du er på udkig efter en lejebolig i Rødovre, kan det være en god idé at undersøge, hvad byen kan tilbyde dig. Rødovre er en forstad til København , og der er kun 10 km. til Hovedbanegården. Så hvis du vil undgå de høje kvadratmeterpriser i København, men stadig ønsker at bo tæt på storbyen, er en lejebolig i Rødovre en perfekt mulighed.

Rødovre er kendt for sine mange forskellige sportsaktiviteter og gode indkøbsmuligheder. Med en bolig til leje i Rødovre, er det derfor ikke nødvendigt at tage ind til København for at dyrke motion eller handle ind. Uanset om du søger hus , lejlighed , værelse eller rækkehus til leje i Rødovre, skal BoligPortal nok hjælpe dig.

Brug filtreringsmulighederne til at sortere i lejeboliger i Rødovre

Hvis du har specifikke krav til din drømmebolig i Rødovre, kan du indskrænke udvalget ved at bruge filtreringsmulighederne i venstre side. Du har blandt andet mulighed for at sortere på pris, størrelse og boligtype. På den måde bliver din boligsøgning mere overskuelig, samtidig med at du ikke skal gå på kompromis med din fremtidige lejebolig i Rødovre.

Hos BoligPortal bliver alle udlejningsannoncer desuden gennemgået og sikkerhedsgodkendt af vores kundeservicemedarbejdere inden de offentliggøres på hjemmesiden. Det sikrer, at både lejer og udlejer får en god oplevelse og at der ikke opstår problemer.

Bo tæt på spændende sportsaktiviteter i Rødovre

Med en bolig til leje i Rødovre løber du med garanti ikke tør for sportsaktiviteter. Byen byder på et stort udvalg af forskellige sportsgrene, som du kan blive en del af. Rødovre har noget for enhver smag, herunder forskellige indendørs haller, udendørs boldbaner og to svømmehaller. Rødovre har også en skøjte arena, da både ishockey og skøjteløb er en stort ting i byen. Uanset om du er nybegynder eller øvet, står de lokale klar til at byde dig velkommen i arenaen, hvis du finder en bolig i Rødovre.

Tag på shopping i Rødovre

Finder du en bolig til leje i Rødovre, vil du ikke kunne undgå shopping centret, Rødovre Centrum. Centret er ikke bare et af de ældste i Danmark, men også et af de største med mere end 130 butikker. Shoppingcentret er i konstant udvikling, hvilket gennem årene har skabt tilfredse kunder og gjort centret til en vigtig del af bybilledet.

Opret en BoligAgent og find lejebolig i Rødovre hurtigere

BoligPortal har lavet en gratis service til dig, så du slipper for aktivt at søge efter din drømmebolig hele tiden. I stedet skal du blot oprette en BoligAgent og tilføje dine ønsker til en fremtidig lejebolig i Rødovre. Herefter vil du automatisk få mails, når der dukker lejeboliger op i Rødovre, som matcher dine krav.

Held og lykke med jagten på en lejebolig i Rødovre.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesJobsBoligmanager
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontrakt
Kontakt os
Vilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play