Udlej bolig
Boligadministration
Lejekontrakter
Flyttesyn
Opret bruger
Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Alle lejeboliger
  3. Dragør

Lejeboliger i Dragør

8 boliger fundet
Alle værelser
Alle værelser2 værelses3 værelses4 værelses6 værelses
8 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
4 vær. · Hus · 145 m²
Dragør, Jægervej
Vi udlejer vores rækkehus i skolernes sommerferie pga udlandsrejse fra 25/6 - 3/8, cirka 6 uger. Der
2 dage siden
20.000 kr.
Populære søgninger
  • Alle i Alle lejeboliger

Find ledig lejebolig i Dragør på BoligPortal

På den sydlige del af Amager finder du Øresunds perle - Dragør - det perfekte sted for den lille familie eller for dig, der gerne vil være tæt på både natur, kultur og by. I Dragør kan du nemlig udforske vandet, den smukke natur og en masse kulturelle seværdigheder, og samtidig er du kun 12 km fra Rådhuspladsen.

Der er mange, der gerne vil være i naturen, men også være tæt på byen. Det betyder, at efterspørgslen på lejeboliger i Dragør er stor, og derfor kan udbuddet også være begrænset. Heldigvis er der andre steder tæt på København, der tilbyder nogle af de samme goder. Se for eksempel på alle lejeboliger på Amager , Østerbro eller i Glostrup , Hvidovre eller Vallensbæk . Du kan også du læse med her og finde ud af, hvordan du finder en lejebolig i Dragør.

Kom tilbage til rødderne med lejebolig i Dragør

Den gamle bydel i Dragør er en af Danmarks bedst bevarede landsbymiljøer med over 80 fredede ejendomme. Her finder du snævre gader og autentiske huse helt tilbage fra 1700-tallet. Med en lejebolig i Dragør er der altså mulighed for at komme helt tilbage til rødderne og ud i naturen.

Den gamle bydel ligger nemlig tæt på havnen, hvor der er strandenge, marker og skove. Syd for havnen finder du indgangen til Naturpark Amager, hvor der også er et rigt fugleliv og gode udsigtspunkter. Hvis du er til natur og dyreliv, har du måske selv kæledyr eller har planer om at få det? I så fald kan du her se alle lejeboliger med husdyr tilladt .

Oplevelser hele året med lejebolig i Dragør

Med en lejebolig i Dragør finder du aktiviteter for både store og små hele året rundt. Det begivenhedsrige kalenderår starter ud med fastelavn, påske og Dragør Marked, fortsætter med Kunstfestival, Sankt Hans og Lodsens Dag i sommermånederne, hvorefter vinterhalvåret byder på spændende aktiviteter i efterårsferien. Det hele afrundes selvfølgelig med et hyggeligt julemarked i december.

Hvis du er typen, der ikke kan styre din indre shoppe-nisse på de hyggelige julemarkeder, kan det være, at du skal leje et hus i Dragør , så du har plads til alt det pynt, strikkede accesories og brændte mandler, du kommer hjem med? Og hvis det går helt amok og du ikke kan nøjes med en lejebolig i Dragør, kan du også kigge på landejendomme til leje .

Kulturlivet i Dragør

Med en lejebolig i Dragør møder du kultur, historie og natur i perfekt kombination med shopping, museer og restauranter. Når du spiser i den historiske del af byen, er der garanti for både udsigt og atmosfære, og der er gode muligheder for at købe lækre sager og spændende genbrugsfund i de mange hyggelige butikker.

Derudover er der et væld af sjove oplevelser for hele familien med en lejebolig i Dragør, blandt andet orienteringsløb, skattejagt, svømmehal, legepladser og et rigtigt fort med en vild udsigt. Der er også en børnevenlig strand og gode is. What’s not to like?

Lejeboliger til alle behov

Mange trækker også mod Dragørs rolige omgivelser, når de når pensionsalderen. Hvis du ikke skal have plads til en stor familie længere, men blot skal have børnebørnene på besøg eller holde kortaften for naboerne, så kan en seniorbolig i København måske være noget, der er værd at tjekke ud?

Uanset hvilken type lejebolig i Dragør du søger, sidder vi klar til at hjælpe dig. Fang os hver dag fra 9-21. Held og lykke med boligjagten.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesJobsBoligmanager
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontrakt
Kontakt os
Vilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play