Læs om boligudlejning
Opret
Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Alle lejeboliger
  3. Farum

Lejeboliger i Farum

20 boliger fundet
Alle værelser
Alle værelser1 værelses2 værelses3 værelses4 værelses
20 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
2 vær. • Lejlighed • 93 m²
Farum, Garnisionsvej
Fantastisk udsigt og terrasse
21 timer siden
14.400 kr.
Side1af 2
Populære søgninger
  • Lejeboliger i Furesø
  • Alle i Alle lejeboliger

Find lejebolig i Farum på BoligPortal

Vi er Danmarks største BoligPortal og her på siden finder du et stort udvalg af ledige lejeboliger i Farum, så det er bare med at scrolle op og starte din boligjagt. Men husk, at du også kan finde både værelse , lejlighed , rækkehus og hus til leje i hele Danmark hos os.

Hvis du er kommende tilflytter til Farum og ønsker at blive lidt klogere på byen, og hvordan du kan finde en lejebolig, så læs med herunder, hvor vi har samlet en masse informationer til dig.

3 gode grunde til at finde en lejebolig i Farum

Hos BoligPortal vil vi gerne hjælpe dig med at finde en lejebolig i den helt rigtige by. Derfor har vi under dette afsnit fremhævet, hvorfor du bør vælge netop Farum som din næste hjemby. Læs med og bliv klogere på om din livsrejse skal fortsættes med en base i Farum.

1. Farums stærke lokalsamfund og fællesskab

Hvis du har en spirende familie, så kan en lejebolig i Farum være en virkelig god vej at søge, for i denne sjællandske by finder du et stærkt lokalsamfund med mange forskellige fællesskaber. I Farum er der både daginstitutioner til børnene, uddannelsesmuligheder til unge og masser af kulturelle tilbud og et spændende foreningsliv til både voksne og børn. Så drømmer du om at finde en lejebolig i en by med et stærkt fællesskab, men samtidig også et lidt lavere tempo end inde i København , så kan det være, at du vil blive glad for Farum.

2. Farums skønne og kulturelle byliv

Vælger du at finde lejebolig i Farum, så kommer du til at bo i en by med et dejligt byliv. I byen kan du blandt andet finde Farum Kulturhus, som har et hav af kulturelle tilbud for alle aldre og interesser. Huset er en nedlagt skole, der nu er forvandlet til et skønt kulturhus, som rummer både foreningsliv, musik, børn, bibliotek, kunst og meget mere. Kommer du alligevel til at savne storbylivet i hovedstaden en smule, så kan du på blot 40 minutter komme ind til København, hvis du springer på toget.

3. Få naturen tæt på ved at vælge en lejebolig i Farum

Er du et friluftsmenneske med stort F? Så kan du roligt finde en lejebolig i Farum, for her kommer du til at bo tæt på naturen. Byen grænser nemlig op til både Fure Sø og Farum Sø, og rundt om begge søerne er der god mulighed for at gå nogle dejlige, naturskønne ture. For eksempel kan du ved Fure Sø tage en vandretur i Nørreskoven. Vi håber du bliver glad for Farums dejlige natur, hvis du vælger at finde en lejebolig her.

Tips og tricks til at finde den rigtige lejebolig i Farum

Vi brænder for at hjælpe dig med at finde det helt rigtige boligmatch. Derfor kan du herunder læse meget mere om, hvordan du trygt og effektivt optimerer din søgning, så du finder din lejebolig i Farum hurtigst muligt.

1. Benyt filtreringsmuligheder og find de lejeboliger i Farum, som matcher dine behov

Hvis du har specifikke krav til din lejebolig i Farum, så kan du med fordel gøre brug af filtreringsmulighederne i venstre side. Her kan du sortere boligerne efter pris, størrelse, lejeperiode og meget mere. Når du har slået et filter til, vil du kun få vist de lejeboliger i Farum, som matcher netop dine behov.

2. Aktivér BoligAgenten til din søgning efter lejebolig i Farum

Når du er på udkig efter en lejebolig, så kan du optimere din søgning og spare en masse tid på at sidde og lede aktivt, hvis du aktiverer BoligAgenten. Når du har aktiveret BoligAgenten, vil du automatisk modtage mails hver gang, der bliver en ny ledig lejebolig, som matcher dine krav. På den måde står du allerforrest i køen til nye lejeboliger i byen og så sparer du oven i købet en masse tid på selv at lede.

3. Gør dig umage med at skrive din boligansøgning

Inden du skriver til udlejeren, så er det en god idé at læse din ansøgning til lejeboligen i Farum grundigt igennem. Mange af udlejerne går nemlig op i at finde den helt rigtige lejer til deres lejemål. Derfor bør du skrive en velovervejet ansøgning, hvor din personlighed skinner igennem og undgå kedelige ansøgningsklichéer, så som “jeg kan svinge en kost” eller “jeg er en god og stabil lejer”. Kort fortalt: Fremhæv dine gode sider, fortæl om en sjov historie fra et tidligere lejemål eller forklar, hvorfor det netop bør være dig, der får lejeboligen i Farum.

Hvis du har læst med hertil, så håber vi, at du kan bruge vores tips og tricks til at kickstarte din boligjagt.

Kontakt kundeservice

Har spørgsmål eller tvivl om, hvordan du finder den helt rigtige lejebolig i Farum, så er du meget velkommen til at kontakte vores kundeserviceteam. Vores telefon holder åbent alle hverdage fra kl. 10-12 og igen fra 13-16. Du kan også kontakte os på mail eller via Facebook Messenger alle ugens dage fra 9-21.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesJobsBoligmanager
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejebolig
Kontakt os
Vilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play