Udlej bolig
Boligadministration
Lejekontrakter
Flyttesyn
Opret bruger
Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Værelser
  3. Aarhus

Værelser til leje i Aarhus

324 boliger fundet
Alle værelser
Alle værelser1 værelses2 værelses
324 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
1 vær. · Værelse · 10 m²
Aarhus, Holme Ringvej
Hyggeligt værelse med fælles bad / torilet som deles med 3 andre værelser. Værelset overtages nymale
16 timer siden
2.500 kr.
...
Side1af 18
Populære søgninger
  • Roomie i Aarhus
  • Alle i Værelser

Find værelse til leje i Aarhus på BoligPortal

Her på siden finder du alle vores ledige værelser i Aarhus. Måske leder du efter et værelse i Aarhus C , Latinerkvarteret, Trøjborg, Frederiksbjerg eller Øgadekvarteret ? Det kan også være, at du hellere vil finde et værelse i Aarhus nyere bydele; Ceresbyen eller Aarhus Ø? Uanset hvor du ønsker at bosætte dig, så har BoligPortal masser af ledige værelser i byens forskellige kvarterer.

Stort udvalg af værelser i Aarhus

På BoligPortal finder du et stort udvalg af ledige værelser i Aarhus, og der er masser af fordele ved at leje et værelse. For det første er det nemmere og ofte billigere at finde et værelse frem for en lejlighed. Udover den økonomiske gevinst, der er ved at leje et værelse, får du også mulighed for at indgå i et socialt fællesskab. Hvis du er tilflytter, kan det være en god idé at søge et værelse hos en roomie, da det kan være genvejen til et socialt netværk.

Hvor skal du finde et værelse i Aarhus?

I Aarhus kan man cykle fra den ene ende til den anden på under en halv time, men alligevel er byens kvarterer så forskellige. Frederiksbjerg er kendt som livsnyderens mekka. Her finder du mange hyggelige caféer og restauranter. Øgadekvarteret er et beboelseskvarter med mange lejlighedsbyggerier, hvor du stadig er tæt på centrum, men slipper for den værste nattelivsstøj. Vil du bo i et værelse helt inde i byen, så er Latinerkvarteret lige noget for dig. Her har du let adgang til shopping, caféer og specialbutikker.

Vil du gerne tættere på skoven, så er Trøjborg oplagt. Her finder du både biografer, barer, isbutikker og restauranter. Er du til boulevarder, torve og pladser fyldt med markeder, så er det på Frederiksbjerg, at du skal finde et værelse. Hvis du mere er til et værelse i nybyg, så er det Ceresbyen eller Aarhus Ø du skal til. Ceresbyen ligger centralt placeret mellem studie og by, mens Aarhus Ø har den smukke udsigt ud over Aarhusbugten.

Skræddersy din søgning og find et værelse i Aarhus hurtigt

Søger du et værelse i Aarhus og har du nogle særlige krav til for eksempel beliggenhed? Det kan også være, at du har et stramt budget, eller måske ønsker at fremleje et værelse for en kortere periode? På BoligPortal kan du nemt og hurtigt skræddersy din søgning ved bruge filtreringsmulighederne i venstre side. Alternativt kan du også oprette en BoligAgent med de krav du har til et værelse i Aarhus, så du får tilsendt nye værelser, hver gang der er nogle, der lever op til dine krav. På den måde kan du effektivisere til boligsøgning og finde værelset hurtigere. BoligPortal ønsker dig held og lykke med at finde dit nye værelse.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesJobsBoligmanager
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontrakt
Kontakt os
Vilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play