Læs om boligudlejning
Opret
Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Find roomie i Aarhus

Find roomie i Aarhus

197 boliger fundet
197 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
1 vær. • Værelse • 37 m²
Brabrand, Karen Blixens Boulevard
Lækker og moderne studiebolig med eget bad og køkken
13 timer siden
3.275 kr.
...
Side1af 11

Lignende annoncer i Aarhus

Find roomie i Århus hos BoligPortal

Er du på udkig efter en sød roomie at dele din aarhusianske hverdag med? Uanset om du er lejer eller udlejer, kan du her på Danmarks største BoligPortal, finde dig en sød roomie. Du kan enten gå videre og udleje dit værelse , eller du kan læse med her og blive klogere på, hvorfor du bør vælge at finde en roomie, og hvordan du finder den helt rigtige.

Fordelen ved at flytte sammen med en roomie i Århus

Der er mange fordele ved at flytte sammen med en roomie. For eksempel at din husleje bliver halveret, og at du lærer et eller flere nye mennesker at kende og dermed udvider dit netværk. Der kommer også til at være en og julebage med, en at holde filmaften med og en, der bliver glad for at se dig, når du kommer hjem fra sommerferie. Fordelene er mange, så vi kunne blive ved længe, men vælger at stoppe her. Ønsker du dog at blive klogere på, hvordan du finder den rigtige roomie i Aarhus, kan du læse mere om det herunder.

Find din næste drømme-roomie i Århus nu

Gennem årene har tusindvis af roomies fundet hinanden og indgået i hyggelige bofællesskaber og kollektiver i Århus. Fordelen ved at lede efter en roomie i storbyer som Århus, København , Odense og Aalborg er, at udbuddet af roomies og delevenlige lejligheder er stort. På BoligPortal kan du finde et værelse hos en roomie i alle dele af Århus, herunder i områderne Risskov , Viby J , Åbyhøj , Aarhus C og Aarhus N .

Gode råd til den aarhusianske lejer

Hos BoligPortal vil vi gerne hjælpe dig med at finde det helt rigtige roomie-match i Aarhus. Så læs med herunder, hvor vi har samlet nogle gode råd til at finde den helt perfekte roomie.

1. Vær bevidst om dine roomie-krav

Når du som lejer skal finde en roomie i Aarhus, er det en god idé at starte ud med at overveje, hvordan din drømme-roomie er. Skriv ned, hvilke hverdagsaktiviteter og hvilke rutiner, der betyder meget for dig. Nævn også gerne dette for udlejer, når du henvender dig. Jo mere bevidst du er om dine personlige præferencer, jo lettere bliver det at finde roomien fra dine drømme.

2. Led efter de rigtige rammer for bofællesskabet

Leder du efter et helt perfekt værelse hos en roomie i Århus? Så er du kommet det rette sted hen. Hos os kan du, hvis du har et abonnement, kontakte udlejere, der besidder ledige værelser og matcher dine krav. De fleste lejere har krav til deres kommende hjem og roomie, herunder til pris og beliggenhed. Med vores filtreringsmuligheder, som du finder i venstre side, begrænses søgeresultaterne, så du kun får vist boliger, der matcher dine krav. Efter at du har angivet dine krav til et værelse hos en roomie i Århus, kan du med fordel aktivere en BoligAgent. Du vil få en mail hver gang, der dukker et værelse op, som matcher dine behov.

Gode råd til udlejeren

Søger du ny roomie til et af dine værelser i din bolig i Aarhus? Så læs med her, hvor vi giver gode råd til at finde det bedste roomie-match til dit værelse.

1. Som lejer har du altid ret til at udleje 50 % af din bolig

Har du et lækkert og ledigt værelse til en ny roomie i din lejebolig i Århus, kan du nemt og hurtigt oprette en gratis boligannonce og begynde jagten efter roomien på BoligPortal. Uanset om du bor i et hus , rækkehus eller en lejlighed til leje, kan du udleje et værelse, så længe lejeboligen er delevenlig. Hvis du selv er lejer, har du nemlig ret til at fremleje op til halvdelen af din bolig, så har du eksempelvis en 4-værelses lejlighed, må du udleje 2 af værelserne. Du kan selvfølgelig også udleje dele af din bolig til en roomie, hvis du ejer boligen.

2. Overvej hvilken roomie du er på udkig efter

Som udlejer kan det være en god idé at overveje, hvem din boligannonce skal henvende sig til. Hvem skal din næste roomie være? Måske har du nogle krav til alder, køn eller beskæftigelse? Så angiv dem i boligannoncen. På den måde spilder du ikke din egen eller andres tid.

3. Brug billeder og vis boligens aarhusianske charme frem

Ønsker du at give et godt førstehåndsindtryk til din kommende roomie, kan du med fordel tage nogle indbydende billeder af din bolig og det rum, du ønsker at udleje. Husk her at godt lys på billederne kan betyde meget for modtagerens indtryk af stemningen i boligen. Hvis du har et stort overskud eller er dygtig til at producere videoer, kan du tilføje en videogennemgang af din bolig, som med garanti vil vække interessen hos potentielle roomies.

Hvordan finder jeg det rette roomie-match i Aarhus?

De fleste, der søger en roomie, håber på at finde en person, som de kommer godt ud af det med. Vi anbefaler derfor, at du bruger lidt tid på at finde ud af, hvad du mener en god roomie er. De fleste udlejere indkalder typisk en eller flere potentielle roomies til en samtale, hvor man har mulighed for at se hinanden an. Her kan det være en god idé at have spørgsmål klar - uanset om man er udlejer eller lejer. Spørgsmålene kunne for eksempel være:

  • Hvilke interesser har du?

  • Går du meget op i rengøring?

  • Har du boet med andre før?

  • Hvor meget fællesskab skal vi have?

  • Hvor ofte plejer du at have gæster ovre?

Held og lykke med at finde din kommende roomie i Aarhus og få etableret et skønt og trygt fælles hjem.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesJobsBoligmanager
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejebolig
Kontakt os
Vilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play