Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Pendlerværelser i København

Pendlerværelser i København

257 boliger fundet
257 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
1 værelse på 12 m²
Kastrup, Helmer Søgårds Alle
6.000 DKK43 min. siden
...
Side1af 15

Lignende annoncer i København

Find ledigt pendlerværelse i København hos BoligPortal

Her på siden har vi samlet alle vores ledige pendlerværelser i København til dig, der søger et sted at kunne overnatte i København nogle dage i ugen, så du ikke skal pendle frem og tilbage hver dag.

Vi har et bredt udvalg af pendlerværelser, der kan gøre hverdagen nemmere for dig. Læs mere om pendlerværelser på vores blog, eller benyt dig af nogle af vores mange redskaber, der kan gøre din søgning efter en pendlerværelse i København nemmere.

Udover at have et bredt udvalg af pendlerværelser i København, er BoligPortal også generelt de største inden for lejeboliger . Der burde derfor være noget at finde for enhver smag, både inden for kategorien værelser , men også når det handler om lejligheder , huse og rækkehuse . Vi har også lavet nogle gode og mere specifikke lister med delevenlige lejligheder eller møblerede lejligheder til leje .

Er du interesseret i andre boligtyper end pendlerværelser i København?

Med vores brede udvalg af ledige lejeboliger hos BoligPortal, har du gode muligheder for at finde alternativer til et pendlerværelse i København. Byen er stor og har mange muligheder, men også udenfor København kan der være noget at komme efter. Overvej for eksempel at lede efter ledige værelser i områder såsom Taastrup , Glostrup , Herlev eller Kongens Lyngby . I udkanten af København er der nemlig både gode muligheder for at finde et værelse til leje, og samtidigt er det nemt at komme til og fra området i forbindelse med din pendling.

Du kan også vælge at kigge efter andre boligtyper i København. Udover diverse værelser i København , kan det for nogle pendlere nemlig også give mening at kigge efter delevenlige lejligheder i København . Med en delevenlig lejlighed kan du nemlig vælge at dele med andre, for eksempel også andre pendlere. På den måde kan i dele udgifter og omkostninger ved lejemålet.

Udlej selv et værelse eller pendlerværelse i en delevenlig lejlighed

Hvis du vælger at leje en delevenlig lejlighed, kan du nemt udleje et eller flere værelser via BoligPortal og på den måde finde andre at dele lejligheden med. På den måde kan du helt selv definere dit pendlerværelse i København og hvem du ønsker at dele tag med.

Når du vælger at udleje et værelse i en lejlighed via BoligPortal, stiller vi en række digitale redskaber til rådighed, som skal gøre det nemt for dig. Således finder du hos os for eksempel muligheden for at benytte vores digitale lejekontrakt , som hjælper dig med at udforme en juridisk korrekt lejekontrakt. Vi tilbyder også et digitalt flyttesyn , hvis du ønsker at lave en indflytningsrapport og fraflytningsrapport . På den måde er det nemt selv at stå for at udleje, og du kan uden problemer kaste dig ud i det ved allerede nu at tilføje delevenlige lejligheder til din overvejelse i målet om et pendlerværelse i København.

Sådan finder du hurtigt og nemt et pendlerværelse i København

Ligegyldigt, hvad du er på udkig efter i et pendlerværelse i København, stiller vi hos BoligPortal en række redskaber til rådighed, som skal gøre det nemmere for dig at komme godt i mål med din søgning. Ved at gøre brug af disse redskaber til søgning, kan du gøre din boligjagt både nem og hurtig på følgende vis:

Benyt filtreringsmulighederne til at præcisere din søgning

Med de mange muligheder for at finde et pendlerværelse i København kan det give god mening at sørge for at skabe en mere præcis søgning. På den måde behøver du nemlig ikke forholde dig til et væld af boligannoncer, der ikke er relevante for dig.

Du skaber en præciseret søgning ved at benytte dig af filtreringsmulighederne til venstre. Her kan du inkludere alle de kriterier, som du har til dit kommende pendlerværelse. Overvej for eksempel, om værelset skal være møbleret, om det skal have en bestemt størrelse eller en bestemt lejeperiode.

Når du inkluderer kriterier i din filtrering til venstre, får du kun vist boligannoncer for lejemål, der lever op til disse kriterier. Sørg derfor for at være skarp til at præcisere filtreringen, så du kan få vist de mest præcise resultater til dine ønsker.

Opret BoligAgent og find hurtigt det rette pendlerværelse i København

Når du har fundet frem til de rette filtreringer, der kan gøre din boligsøgning nemmere og mere overskuelig, anbefaler vi, at du benytter filtreringen til at oprette en gratis BoligAgent .

Med en BoligAgent fra BoligPortal bliver din søgning fremover gjort automatisk, så du ikke aktivt behøver at holde øje med siden. Din personlige BoligAgent vil nemlig sørge for, at du modtager besked over mail, hver gang nye relevante lejemål bliver lagt op på siden. Det betyder, at du kan lade din søgning efter et pendlerværelse i København fortsætte i baggrunden. På den måde kan du hurtigt og nemt finde det rette pendlerværelse til leje.

Hvilket område af København skal du finde pendlerværelse i?

Der er mange gode muligheder for at finde det rette pendlerværelse i København. Områderne har lidt forskelligt at byde på, så sørg gerne for at sætte dig ind i, hvad du ønsker. Til at gøre det nemmere for dig har vi sørget for at samle en kort guide over nogle af de områder, hvor du kan lede efter et pendlerværelse i København.

Indre by/København K:

Skal dit pendlerværelse ligge i hjertet af København, skal du lede efter et værelse i København K . Her er du tæt på alt, for eksempel også det politiske centrum og Københavns Universitets hovedafdeling.

Christianshavn:

Ved Christianshavn er du tæt på centrum, men også på diverse madoplevelser. På den måde er det nemt at finde god mad efter en lang arbejdsdag, inden du går til ro i dit pendlerværelser. Vil du gerne have pendlerværelse iblandt charmerende omgivelser og arkitektur, er Christianshavn er godt bud for dig.

Vesterbro:

Med et værelse på Vesterbro er du sikret gode muligheder for at komme rundt til alle dele af København. Her er hyggeligt og populært at bo til leje, og du finder alt fra lokale butikker til hyggelige caféer og restauranter.

Østerbro:

Hvis du ønsker at finde et pendlerværelse i København med behagelige grønne områder i nærheden, kan du overveje et værelse på Østerbro . Denne bydel betragtes ofte som den pæne del af byen, og du finder nemt både ro og fred, for eksempel i Fælledparken.

Frederiksberg:

Dette område er et af de mest eksklusive steder inden for København. Vil du gerne finde et roligt sted, der lever op til dine krav for kvalitet og behagelighed i typen af kvarter, kan du derfor overveje et værelse på Frederiksberg .

Valby:

Vi ønsker også at fremhæve muligheden for at finde et værelse i Valby . Her finder du gode tog- og metroforbindelser, og også flere grønne områder. Valby er derfor oplagt for dig, der pendler via offentlig transport.

Føl dig tryg, når du søger pendlerværelse i København hos BoligPortal

Hos BoligPortal går vi højt op i, at du kan føle dig tryg under din boligjagt. Derfor sørger vi for at varetage dine interesser for ægtheden af annoncerne på siden ved personligt at validere dem. I praksis betyder det, at din sikkerhed er i top, så du med ro i maven kan tage kontakt til diverse udlejere – enten via vores beskedsystem eller over telefon.

Vores kundeservice hjælper dig godt igennem din søgning

Har du på noget tidspunkt i din søgning brug for hjælp, eller skulle der opstå spørgsmål, som du ønsker at få besvaret, står vi klar til at snakke, maile eller chatte med dig i vores kundeservice. Vi tilbyder kompetent, nærværende og professionel kundeservice om alt inden for lejelov og søgning efter boliger, så tøv ikke med at tage kontakt: Vi har nemlig åbent hver dag året rundt.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePrivatlivspolitikCookiesWhistleblowerordningJobsBoligmanagerData Insights
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejeboligKundeserviceVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play