Udlej bolig
Lejekontrakt
Flyttesyn
Opret bruger
Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
  1. Hjem
  2. Lejligheder
  3. København

Lejligheder i København

1040 boliger fundet
Alle værelser
Alle værelser1 værelses2 værelses3 værelses4 værelses5 værelses6 værelses7 værelses
1040 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
5 vær. · Lejlighed · 157 m²
København, Sortedam Dossering
Denne smukke nyrenoverede lejlighed er beliggende lige ved Søerne centralt i København ikke langt fr
1 time siden
22.019 kr.
...
Side1af 58

Populære søgninger

Find lejlighed til leje i København på BoligPortal

Er du på udkig efter en lejlighed til leje i København? Så er du landet det helt rigtige sted – BoligPortal har nemlig et bredt udvalg af lejligheder i København fordelt på alle områder. Brug vores filtreringsmuligheder i venstre side til at præcisere din søgning. Start din boligjagt i dag – måske venter din nye lejlighed i København lige rundt om hjørnet.

Rift om lejlighederne i København

BoligPortal har et bredt udvalg af lejligheder til leje, der imødekommer forskellige behov. Listen med lejligheder er lang og spænder fra 1-værelses til 9-værelses lejligheder. Mulighederne er derfor mange. Du kan flytte ind i en ældre charmerende københavnerlejlighed med masser af historie, eller sætte dit eget præg på en af de lækre nybyggede penthouselejligheder.

Der er rift om lejlighederne i København, og det er ikke uden grund. Lejelejligheder i hovedstaden er populære for både familier og studerende, da det giver en masse frihed og fordele i forhold til at skulle købe en ejer- eller andelslejlighed.

Hvordan finder du en lejlighed til leje i København?

Søger du lejlighed i København, er du bestemt ikke alene om det. København er en populær by, og der er derfor stor efterspørgsel på ledige lejligheder i København. Der skal dog ikke så meget til for at skille sig ud af mængden af boligsøgende; lav en skarp lejeprofil med oplysninger om dig selv, og skriv en motiveret boligansøgning, når du kontakter udlejer. Du kan læse mere om tips til boligsøgningen i København på BoligPortals blog .

Hvilket område ønsker du at bo i?

København er en stor by og byder på mange forskellige områder, der er charmerende på hver sin måde, og alle har sine helt egne fordele. Ønsker du at bo i nogle af de populære og attraktive områder som København K , Vesterbro , Østerbro , Nørrebro eller Frederiksberg , hvor shopping-muligheder og storbylivet findes? Eller ønsker du at søge lidt uden for byen som f.eks. Amager , Valby , Nordvest , Nordhavnen eller Sydhavnen for at få mere for pengene? Søg efter din næste lejlighed i København og de omkringliggende forstæder hos BoligPortal

Brug BoligPortals App til at finde Lejlighed i København

Vil du gerne holdes opdateret på, når en lejlighed i København, der passer til dine kriterier og behov, dukker op, så download BoligPortals app . På den måde har du altid boligsøgningen lige ved hånden. Cirka en tredjedel af den danske befolkning bor i lejlighed. Men i København er det mellem 86-94% af befolkningen. I København er lejlighederne også gennemsnitlig mindre. Det gennemsnitlige antal kvadratmeter for en lejlighed i København er på 42 kvadratmeter per person.

Skal du dele lejlighed med andre?

Efterspørgslen på lejlighederne i København er stor, og derfor kan det til tider være lidt af en udfordring at komme ind i hovedstaden som kommende lejer og tilflytter. Særligt omkring studiestart bliver lejlighederne i København hurtigt afsat til nye lejere. Men der findes heldigvis en løsning, for du kan nemlig gøre din boligsøgning mere effektiv og nem, hvis du vælger at sprede din søgning til også at lede efter en lejlighed med en roomie. Med en bofælle får du også en at dele alle udgifterne med.

Uanset hvilket lejemål du ender med at finde, ønsker vi, at du må finde dig godt til rette i dit næste hjem. Held og lykke med boligjagten.

HENT APP
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikJobs
HJÆLPOm boligsøgningOm boligudlejningBliv professionel udlejer
Kontakt os
CookiesVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP