Udlej bolig
Lejekontrakt
Flyttesyn
Opret bruger
Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
  1. Hjem
  2. Lejligheder
  3. København

Lejligheder i København

1174 boliger fundet
Alle værelser
Alle værelser1 værelses2 værelses3 værelses4 værelses5 værelses6 værelses7 værelses
1174 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
3 vær. · Lejlighed · 86 m²
København, Norgesgade
If you dream of city life in an attractive area close to shopping and cafe life, then you must not m
1 time siden
17.500 kr.
...
Side1af 66

Populære søgninger

Find lejlighed til leje i København på BoligPortal

Er du på udkig efter en lejlighed til leje i København? Så er du landet det helt rigtige sted – BoligPortal har nemlig et bredt udvalg af lejligheder i København fordelt på alle områder. Brug vores filtreringsmuligheder i venstre side til at præcisere din søgning. Start din boligjagt i dag – måske venter din nye lejlighed i København lige rundt om hjørnet.

Rift om lejlighederne i København

BoligPortal har et bredt udvalg af lejligheder til leje, der imødekommer forskellige behov. Listen med lejligheder er lang og spænder fra 1-værelses til 9-værelses lejligheder. Mulighederne er derfor mange. Du kan flytte ind i en ældre charmerende københavnerlejlighed med masser af historie, eller sætte dit eget præg på en af de lækre nybyggede penthouselejligheder.

Der er rift om lejlighederne i København, og det er ikke uden grund. Lejelejligheder i hovedstaden er populære for både familier og studerende, da det giver en masse frihed og fordele i forhold til at skulle købe en ejer- eller andelslejlighed.

Hvordan finder du en lejlighed til leje i København?

Søger du lejlighed i København, er du bestemt ikke alene om det. København er en populær by, og der er derfor stor efterspørgsel på ledige lejligheder i København. Der skal dog ikke så meget til for at skille sig ud af mængden af boligsøgende; lav en skarp lejeprofil med oplysninger om dig selv, og skriv en motiveret boligansøgning, når du kontakter udlejer. Du kan læse mere om tips til boligsøgningen i København på BoligPortals blog .

Hvilket område ønsker du at bo i?

København er en stor by og byder på mange forskellige områder, der er charmerende på hver sin måde, og alle har sine helt egne fordele. Ønsker du at bo i nogle af de populære og attraktive områder som København K , Vesterbro , Østerbro , Nørrebro eller Frederiksberg , hvor shopping-muligheder og storbylivet findes? Eller ønsker du at søge lidt udenfor byen som f.eks. Amager , Valby , Nordvest , Nordhavnen eller Sydhavnen for at få mere for pengene? Søg blandt et stort udvalg af lejligheder i alle dele af Storkøbenhavn hos BoligPortal.

Brug BoligPortals App til at finde Lejlighed i København

Vil du gerne holdes opdateret på, når en lejlighed i København, der passer til dine kriterier og behov, dukker op, så download BoligPortals app . På den måde har du altid boligsøgningen lige ved hånden. Cirka en tredjedel af den danske befolkning bor i lejlighed. Men i København er det mellem 86-94% af befolkningen. I København er lejlighederne også gennemsnitlig mindre. Det gennemsnitlige antal kvadratmeter for en lejlighed i København er på 42 kvadratmeter per person.

Skal du dele lejlighed med andre?

Eftersom der er så stor efterspørgsel på lejligheder i København, kan det til tider være en udfordring at finde en bolig - specielt omkring studiestart, men vidste du, at du kan gøre boligsøgningen lettere, hvis du vælger at flytte sammen med en eller flere andre. Hvis I er flere til at betale huslejen, vil mulighederne for at finde et nye hjem også blive bedre og til at betale.

HENT APP
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikJobs
HJÆLPOm boligsøgningOm boligudlejningBliv professionel udlejer
Kontakt os
CookiesVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP