Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Lejligheder
  3. København

Lejligheder i København

1.698 boliger fundet
Alle værelser
Alle værelser1 værelses2 værelses3 værelses4 værelses5 værelses6 værelses7 værelses8 værelses
1.698 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
3 vær. lejlighed på 118 m²
København SV, Willy Brandts Vej
6.700 DKK1 time siden
...
Side1af 95

Lignende annoncer i København

Populære søgninger
  • Alle i Lejligheder

Find lejlighed til leje i København hos BoligPortal

Hos BoligPortal finder du et stort udvalg af ledige lejligheder i København. Den travle hovedstad er et enormt eftertragtet  og populært sted at bosætte sig, hvorfor der også er rift om de ledige lejligheder i København. Dog behøver du ikke lade dig afskrække af den store efterspørgsel, hvis du blot benytter BoligPortal i boligsøgningen.

Hos BoligPortal har vi Danmarks største udvalg af ledige lejeboliger i Danmark . Som den førende portal indenfor boligudlejning, giver vi dig de bedste forudsætninger for at komme i mål med drømmelejligheden i København!

Er du studerende, kan du gå på jagt blandt studieboliger , delevenlige lejligheder og fremleje i København . Eller måske er du frisk på at finde en roomie i København ? Er du derimod oppe i årene og har nogle særlige behov, kan du med fordel udforske udvalget af seniorboliger til leje i København .

Udforsk udvalget af ledige lejligheder i København

Vores udvalg af ledige lejligheder i København spænder bredt, herunder både i forhold til placering, størrelse, pris og meget mere. Uanset om du søger en ledig lejlighed i København, der passer til en enkelt person eller en hel familie, er der mange muligheder at vælge imellem takket være de mange udlejere, der vælger at annoncere deres boliger hos BoligPortal. Start jagten på dit kommende hjem i dag, og det perfekte boligmatch for dig vil snart dukke op!

Oplev fordelene ved at leje en lejlighed i København

At leje en lejlighed i København kan være en fantastisk mulighed for mange og med garanti også for dig! Nedenfor finder du tre af de fordele, vi mener, gør tilværelsen i hovedstaden helt speciel:

  • Skab dit nye hjem - At flytte til en ny by kan både være spændende og udfordrende, men det kan også give dig en enestående mulighed for at starte på en frisk og skabe dit eget personlige hjem. Når du lejer en lejlighed i København, vil dette være startskuddet til etablering af din nye base!

  • Høj livskvalitet - København er kendt for sin høje livskvalitet, der blandt andet skyldes byens mange grønne områder, den gode cykelinfrastruktur og at man aldrig er langt fra vandet!

  • Gode karrieremuligheder - København er Danmarks økonomiske centrum, og der er masser af jobmuligheder inden for mange forskellige brancher. Det betyder, at du som lejer af en lejlighed i København har gode muligheder for at finde drømmejobbet tæt på din bolig.

Overvej andre boligtyper i København

Har du endnu ikke fundet en ledig lejlighed til leje i København, der matcher dine krav eller ønsker du blot at udforske nogle af de andre muligheder? Her kan du med fordel tage et kig på nogle af de andre attraktive boligtyper, herunder værelser , rækkehuse og huse i København - måske dit kommende drømmehjem er heriblandt!

Er du klar til at komme i gang med jagten på dit kommende hjem, vil vi blot ønske dig held og lykke med boligsøgningen. Mangler du kendskab til byen eller hele boligsøgningsprocessen, kan du med fordel læse med herunder.

Hvilke områder i København kan du søge lejlighed i?

Bosætter du dig i en lejelejlighed i København, så kan du ikke undgå at få kort distance til både shopping, indkøb, caféer og kulturliv. Men her fremhæver vi bydelens helt særegne karakter og mulighederne ved at bo til leje i de forskellige områder.

Bo i Københavns hjerte med en lejelejlighed i København K

København K er Københavns bymidte, også kaldet Indre By eller centrum. Vælger du at finde en lejlighed i København K , kommer du til at bo lige midt i byens hjerte. I dette område finder du alt fra Amalienborg, Rundetårn og Operaen til Christianshavn og Christiania. Særligt for denne bydel er altså, at det er byens kerne, og at der herfra udspringer mange forskellige kulturelle tilbud. Og så er der altid liv i gaderne - også i nattetimerne.

Bo på Københavns Manhattan med en lejlighed på Amager

Denne bydel ligger syd for Indre by på en ø, der er forbundet til resten af København via brosystemer. På grund af den særlige beliggenhed er bydelen de seneste år blevet kendt som Københavns Manhattan. Derudover er det også i denne bydel, at du finder Københavns måske bedste badestrand, Amager Strandpark. Så drømmer du om en skøn newyorker-agtig tilværelse med kort til stranden og Indre by, kan du med fordel finde en lejlighed i København S / Amager .

Lev eksklusivt og find en lejlighed på Østerbro / København Ø

Denne bydel er Indre bys nordlige nabo, og så er den særligt kendt for at være hjemstedet for Københavns velhavende befolkning. Her kan du finde et stærkt familieorienteret lokalsamfund og masser af spændende designbutikker. Vil du gerne leve et liv, der er lidt ekstra og være en del af et dejligt, lokalt fællesskab, så find din næste lejlighed på Østerbro / København Ø .

Bliv en del af havnebyen og find lejlighed i Københavns Nordhavn

Har du en båd, som du gerne vil have med dig til byen? Så er det her et rigtig godt område for dig at finde din lejelejlighed i København i. Her kommer du nemlig til at bo på Nordhavn, som huser Svanemøllehavnen, Danmarks største lystbådehavn med plads til over tusinde både. Kan du svare ja til, at du er vild med livet ved og på havet, så skynd dig at finde en lejlighed i Nordhavn .

Bo tæt på København med en lejlighed i Valby

Sydvest for København K ligger forstaden Valby. Bydelen er godt kædet sammen med resten af København, da der er gode offentlige transportforbindelser og cykelsti hele vejen til centrum. I denne bydel kan du også finde Valbyparken, som er Københavns andenstørste park. Her i området får du også langt nemmere ved at få parkeret din bil, så hvis du har sådan en, kan det her område gøre dit liv lidt nemmere. Derudover finder du selvfølgelig også spændende lokale shoppingmuligheder, eksempelvis i det moderne shoppingcenter, Spinderiet. Lyder let til parkeringspladser, grønne områder og hyggelige shoppedage som noget for dig? Så find din næste lejlighed i Valby .

Bo i den unge og aktive bydel med en lejlighed i Sydhavn

Sydøst for Valby ligger Sydhavnen / København SV. Denne del af København er kendt for at have meget aktive borgere og at være bygget som kanalby. Her mødes bylivet harmonisk med havet og indbyder til mange forskellige typer vandsport. Desuden finder du i Sydhavn også masser af nybyggeri, da bydelen på havnen er meget ung. Drømmer du om at finde en lækker, ny lejelejlighed nær hav med mulighed for eksempelvis vinterbadning eller at stå på sup board, så er det en lejlighed i København SV / Sydhavnen , du bør være på udkig efter.

Bo i den hippe bydel og find en lejlighed på Vesterbro / København V

Vesterbro grænser op til Indre Bys vestlige side og har tidligere været kendt som Københavns arbejderkvarter. I dag er bydelen nærmere kendt som et af de hippe steder at færdes, og så er det blevet et super populært sted af bo til leje. I denne bydel finder du masser af små, lokale butikker, caféer og restauranter, der oser af hygge. Ja, faktisk har Vesterbro sin helt egen madgade - Værnedamsvej, som er det rene paradis for madelskeren. I vintermånederne afholdes der et stort julemarked, som også helt bestemt er et besøg værd. Lyder alt dette som noget for dig, så find en lejlighed på Vesterbro / København V .

Bliv en del af det kreative miljø med en lejlighed på Nørrebro

Her finder du den berømte park Superkilen, den hippe ølbar Mikkeller & Friends, klatrevæggen i BannaPark, Politimuseet og masser af lækre caféer og restauranter. Sagt på en anden måde: Her finder du det hele og så er du stadig også helt tæt på Indre by i København. Denne bydel bliver mere og mere populær og mange vælger at finde lejlighed på Nørrebro / i København N .

Bo i det rige, grønne kvarter med en lejlighed på Frederiksberg

Frederiksberg er - ligesom Vesterbro - også kendt for at huse den rigere andel af Københavns befolkning, hvilket er meget forståeligt med alle de skønne, grønne områder. I denne bydel finder du nemlig både Haverne, som er parken omkring Frederiksborg Slot, den gamle Frederiksberg Allé med masser af spændende butikker og sidst men ikke mindst kan du her besøge Københavns Zoo. Drømmer du om et luksusliv, hvor det bliver hverdagskost at tage en tur i slotshaverne eller slentre ned ad en allé, der har eksisteret siden 1700-tallet, så bør du finde en lejlighed på Frederiksberg .

Bo i en lejlighed i den historiske udkant af København

Denne bydel grænser op til Nørrebro og er både kendt for at være industrikvarter og et område med masser af moderne boligejendomme. I denne del af København finder du blandt andet det historiske monument Grundtvigs Kirke, som i sin tid blev rejst til ære for N.F.S. Grundtvig. Derudover finder du også Utterslev Mose, hvor der er mulighed for en rask gåtur på cirka ni kilometer rundt om mose-søerne. Utterslev Mose udgjorde før i tiden en del af Københavns befæstning. Så hvis du drømmer om at bo lige mellem byliv og åbne, grønne vidder, bør du finde lejlighed i København NV .

Hvad skal du huske, når du søger lejelejlighed i København?

Ovenfor har vi været omkring de forskellige bydele i Hovedstaden, så du forhåbentlig har kunne danne dig et overblik over, hvor du gerne vil finde din næste lejlighed i København. Nu mangler du blot at få styr på alt det, du bør huske, når du leder efter en lejlighed, som kan blive dit kommende hjem.

Muligheden for at udleje et værelse via BoligPortal

Huslejen på lejelejlighederne i København kan godt være ret høj. Dog falder kvadratmeterprisen typisk jo større lejligheden er. Så finder du en stor lejlighed og deler den med andre, vil der ofte være besparelser at hente. Når du har fundet din drømmelejlighed i København, kan du helt gratis oprette en annonce på værelser , som du ønsker at udleje.

Få lavet en lejekontrakt med BoligPortals digitale kontraktbygger

Omend det er i forbindelse med, at du gerne vil lave din egen kontrakt med din lejer eller til det eller de værelser, du ønsker at udleje i den Københavnerlejlighed, du er kommet i besiddelse af, kan du benytte vores gratis digitale lejekontrakt . Med den bliver hele underskrivelsesprocessen gjort super nem og overskuelig.

Foretag flyttesyn med BoligPortals digitale værktøj

Skal du udleje dit værelse eller din lejlighed i København til andre eller er du professionel udlejer, så kan du benytte vores gratis digitale værktøj til dine flyttesyn . På den måde er du sikker på at undgå tvister på tværs af lejer og udlejer eller fremlejegiver og fremlejetager.

Find hurtigt og nemt lejlighed til leje i København

Har du allerede en helt klar idé om dine krav til dit kommende hjem, så læs med her. Herunder fremhæver vi nemlig, hvordan du får den bedste søgeoplevelse efter en lejelejlighed i København på vores platform.

Nem boligsøgning med filtreringsmulighederne

Synes du også udvalget af lejligheder i København er virkelig stort hos BoligPortal? Så er det heldigt, at du kan benytte filtreringsmulighederne i venstre side til nemt at finde frem til den perfekte lejlighed, der matcher dine krav. Her kan du blandt andet vinge dine krav af til husleje, størrelse, antal værelser, elevator, om husdyr skal være tilladt og meget mere. På den måde finder du nemt den helt rigtige lejlighed i København. Men husk, at jo flere krav du vinger af, jo mindre bliver dit udvalg.

Hurtig boligsøgning med BoligAgenten

Vil du gerne finde din næste lejelejlighed i København hurtigst muligt? Så kan du med fordel klikke på ‘ BoligAgent for denne søgning’, når du har vinget dine krav af i venstre side. Derefter vil du automatisk modtage en mail, når der bliver lagt nye lejligheder i København op på siden, som matcher dine krav. På den måde bliver du hele tiden gjort opmærksom på, hvis der er nye lejligheder, du bør reagere på, så du hurtigt finder din næste storbylejlighed.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePrivatlivspolitikCookiesWhistleblowerordningJobsBoligmanagerData Insights
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejeboligKundeserviceVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play