Udlej bolig
Boligadministration
Lejekontrakter
Flyttesyn
Opret bruger
Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
 1. Hjem
 2. Lejligheder
 3. København
 4. Alle værelser
 5. København Nv
Alle lejligheder til leje i københavn

Lejligheder i København NV

47 boliger fundet
47 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
1 vær. · Lejlighed · 35 m²
København, Rabarbervej
Flot selvstændig studielejlighed i det nye Gefion Fuglebakkekollegie i Kbh. NV. Lejligheden består
4 dage siden
6.400 kr.
Side1af 3
Populære søgninger
 • Alle i Lejligheder
 • Lejligheder københavn

Find ledig lejlighed i København NV hos BoligPortal

Ovenfor finder du vores aktuelle udvalg en lejligheder til leje i København NV. Udvalget er bredt og opdateres løbende, ligesom vores store landsdækkende udvalg. Er du interesseret i lejeboliger landsdækkende, herunder lejligheder , værelser , huse og rækkehuse , kan vi varmt anbefale at tjekke vores generelle oversigter ud.

Vi har også samlet oversigter til dig, der er på udkig efter noget mere specifikt. Bliv for eksempel klogere på vores aktuelle udvalg af lejligheder med altan , studieboliger eller møblerede lejligheder til leje .

Er du interesseret i andre boligtyper end lejligheder i København NV?

I Nordvest finder du primært lejligheder til leje. Er du interesseret i andre typer af lejeboliger i København NV end lejligheder, kan du klikke på de relevante under ‘boligtype’ i venstre side. Det er især relevant for dig, der også er åben for idéen om et værelse i København NV , for eksempel hvis du ønsker at bo i en lejlighed i København NV sammen med andre. Er du på udkig efter et hus eller rækkehus i København NV , kan du kigge i disse kategorier. Dog består bydelen fortrinsvist af lejligheder.

Er du åben overfor at finde lejlighed i andre dele af København end Nordvest?

Nordvestkvarteret har sin helt egen karakter og byder på et bredt udvalg af forskellige lejligheder. Andre dele af København har dog ligeledes noget at byde på, så er du åben overfor at slå dig ned i en lejlighed i København i andre kvarterer end Nordvest, er der gode muligheder for dette.

Du kan for eksempel med fordel kigge efter lejlighed i Brønshøj , Frederiksberg , Nørrebro eller Østerbro . Gå selv på yderligere jagt, og find den rette lejlighed til dig.

Sådan finder du hurtigt og nemt en lejlighed i København NV

Det kan være omsiggribende at være boligsøgende. Derfor stiller vi hos BoligPortal en række redskaber og fremgangsmåder til rådighed i din søgning, som skal gøre det let og overskueligt at finde den rette lejlighed i København NV.

Præcisér din søgning med mulighederne for filtrering

I venstre side finder du en række muligheder for at filtrere i din søgning. Ved at udfylde disse i overensstemmelse med dine kriterier for din kommende lejlighed i København NV, kan du præcisere din søgning og på den måde skabe bedre overblik.

Filtrér for eksempel efter, at lejligheden i Nordvest skal have altan eller adgang via elevator. Du kan også filtrere efter pris og størrelse, hvis du har specifikke krav på dette område. Du kan med fordel forsøge dig frem med forskellige kombinationer af filtreringer og slække på kravene, hvis ikke der dukker lejligheder i København NV op, der lever op til dem alle.

Opret BoligAgent og find hurtigt lejlighed i København NV

Når du har fundet frem til en kombination af filtreringer, som giver mening for dig og din søgning efter den rette lejlighed i København NV, kan du vælge at aktivere en BoligAgent for din filtrering.

Med en BoligAgent fra BoligPortal modtager du efter oprettelse fremover automatisk besked over mail, hver gang nye lejligheder, der matcher dine kriterier, bliver lagt op på siden. På den måde kan du nemt holde dig opdateret og hurtigt finde lejlighed i København NV, uden du aktivt behøver at holde øje med siden.

Du aktiverer din BoligAgent ved at klikke i den orange boks øverst til venstre. Inden da er det en god idé at gå dine filtreringer igennem, så du er sikker på, at de stemmer overens med de lejligheder i København NV, som du gerne vil modtage besked om.

I hvilket område af Nordvest skal du finde lejlighed?

Som tilflytter eller for dig, der blot ønsker at blive klogere på lokalområdet, har vi her samlet en kort indføring til de forskellige områder i Nordvest, hvor du kan finde lejlighed.

 • Nordligst i København NV finder du området Emdrup. Denne bydel byder på en række uddannelsesinstitutioner, ligesom der også findes en række grønne områder. Ved Emdrup Sø er det for eksempel oplagt at gå tur. Med en lejlighed i Emdrup er du således tæt på både natur og by.

 • Bispebjerg er det generelle navn for den administrative bydel, der blandt andet dækker over Nordvestkvarteret. Bispebjerg-kvarteret beskriver dog også en sektion af dette større område. Dette betegner kvarteret nær Grundtvigskirke, der samtidigt ligger i kort afstand til hospitalet.

 • I den vestlige del af København NV finder du kvarteret Utterslev. Med en lejlighed i Utterslev vil du befinde dig i et gammelt arbejderkvarter, der stadig bærer præg af sin historie på charmerende vis.

 • Bellahøj beliggende i den mest sydvestlige del af Nordvest grænsende op til Brønshøj er en bydel i rivende udvikling. Her finder du kulturelle tilbud for enhver smag og mange boliger i et knudepunkt, der også trafikalt er godt forbundet til andre dele af København.

Føl dig tryg, når du søger lejlighed i København NV hos BoligPortal

Hos BoligPortal kan du føle dig tryg fra start til slut gennem din boligjagt. Det er en vigtig prioritet for os, som vi løbende sørger for at arbejde på og forfine, så du på bedst mulig vis kan komme i mål.

Vi sørger blandt andet for manuelt at validere alle boligannoncer, inden de lægges op på siden. Det er din sikkerhed for, at du med ro i maven kan tage kontakt til relevante udlejere. Vi har nemlig tjekket op på deres ægthed, inden du ser annoncen.

Du kan også være tryg ved vores håndtering af dine data. Vi passer godt på dine oplysninger i forbindelse med din færden på vores side, og overholder naturligvis alle regler for GDPR.

Hvis lejligheden er for stor, kan du udleje et eller flere værelser

Finder du den rette lejlighed i København NV, som dog er for stor eller for dyr, betyder det ikke nødvendigvis, at den ikke stadig kan være relevant. Med større lejemål kan du nemlig med fordel overveje at udleje et eller flere værelser .

Hos BoligPortal er det gratis selv at blive udleje af værelser i sit lejemål. Vi hjælper dig derudover godt på vej gennem udlejningsprocessen med en række digitale services. Samlet betyder det, at det er let at stable et bofællesskab på benene i din delevenlige lejlighed i København .

Vi har blandt andet udviklet en digital lejekontrakt , som hjælper dig med at udforme en juridisk korrekt lejekontrakt for lejemålet. Derudover stiller vi et digitalt flyttesyn til rådighed, som er oplagt for dig, der ønsker at lave en indflytningsrapport og fraflytningsrapport for lejemålet.

Kom godt i gang med at udleje et værelse i dit lejemål ved at klikke på ‘udlej bolig’ i menuen øverst på siden.

Held og lykke med at finde den rette lejlighed i København NV hos BoligPortal

Vi ønsker dig mange gange held og lykke i din søgning efter den rette lejlighed i København NV. Har du på noget tidspunkt i løbet af din boligjagt spørgsmål eller brug for hjælp, kan du tage kontakt til vores kundeservice, der holder åbent hver dag året rundt.

Vores kundeservice hjælper dig efter bedste evne i din søgning. Ring til os, eller kontakt os over mail eller telefon – så guider vi dig igennem dine spørgsmål med kyndig vejledning.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesJobsBoligmanager
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontrakt
Kontakt os
Vilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play