Udlej bolig
Lejekontrakter
Flyttesyn
Opret bruger
Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Alle lejeboliger
  3. Hillerød

Lejeboliger i Hillerød

52 boliger fundet
Alle værelser
Alle værelser1 værelses2 værelses3 værelses4 værelses5 værelses6 værelses
52 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
6 vær. · Lejlighed · 152 m²
Hillerød, Helsingørsgade
English below Fantastisk lys og total istandsat lejlighed centralt placeret i Hillerød. Lejlighede
2 dage siden
16.500 kr.
Side1af 3

Populære søgninger

Find lejebolig i Hillerød på BoligPortal

Drømmer du om at bo lidt uden for storbyen, omringet af skøn natur og kulturelle oplevelser? Så er Hillerød et perfekt valg. På BoligPortal finder du nemt og sikkert en ledig bolig til leje i Hillerød. Herunder kan du læse mere om Hillerød, der er kendt for sin unikke placering midt i Nordsjælland og sine gode transportmuligheder.

Brug filtreringsmuligheder til at finde en bolig til leje i Hillerød

Hvis du har nogle specifikke krav til din kommende lejebolig i Hillerød, kan du nemt benytte de forskellige filtre ude i venstre side. Her kan du vælge den boligtype, der passer bedst til dig, herunder værelse , lejlighed , hus eller rækkehus i Hillerød. Ønsker du at præcisere din søgning endnu mere, kan du desuden sortere i listen af lejeboliger ud fra størrelse, husleje eller om husdyr er tilladt . På den måde sikrer du, at du ikke går på kompromis med dine krav til en lejebolig i Hillerød.

Udforsk de kulturelle bygningsværker i Hillerød

Hillerød er kendt for sine smukke og kulturelle bygningsværker, som er med til give byen et romantisk udtryk. I hjertet af Hillerød ligger Frederiksborg Slot, hvor du kan gå en tur rundt om slotssøen, omkranset af den flotte Barokhave. På slottet finder du Det Nationalhistoriske Museum, hvor du kan gå på opdagelse i Danmarks historien.

Hvis du finder en ledig bolig til leje i Hillerød, har du også mulighed for at besøge Kulturhuset og Støberihallen, hvor du kan opleve et hav af kulturelle arrangementer. Støberihallen byder på alt fra koncerter og teater til film og billedkunst.

Shopping i Hillerød

Nyder du at gå på opdagelse i forskellige butikker? Så er Hillerød noget for dig. På gågaderne i Hillerød finder du hele 200 butikker, som byder på noget for enhver smag. Skulle det ske at det danske vejr ikke viser sig fra sin bedste side, har du også mulighed for at besøge SlotsArkaderne. Her får du en bred vifte af både butikker og caféer samlet under samme tag.

Bo tæt på gode uddannelsesmuligheder i Hillerød

Hvis du finder en lejebolig i Hillerød, vil du opleve at byen er spækket med gode uddannelsesmuligheder. Skal du eller dine børn tage en ungdomsuddannelse, tilbyder Hillerød både VUC, Handelsskole, Gymnasium og HF. Får du en lejebolig i Hillerød, er der også mulighed for at tage en videregående uddannelse. Du finder alt fra Farmakonomskolen til CPH Business og Københavns Professionshøjskole på Campus Nordsjælland.

Lejebolig i Hillerød tæt på smuk natur

Med en lejebolig i Hillerød, er der ikke langt til Nordsjællands smukke natur. Nyd en afslappende vandretur gennem Gribskov eller hop i en af landets største søer, Arresø og Esrum sø.

Nordsjælland er omkranset af et Parforcejagt Landskab, som konger i det 1700 århundrede, også havde stor glæde af. Hvis du elsker at gå på jagt, er en lejebolig i Hillerød også en ideel mulighed.

Trygt og sikkert på Danmarks største lejeboligportal

Hos Boligportal finder du et stort udvalg af lejeboliger i Hillerød, hvor alle udlejer annoncer på forhånd er sikkerhedsgodkendte af vores kundeservicemedarbejdere. På den måde slipper du for bekymring og kan holde fokusset på at finde den perfekte lejebolig i Hillerød.

Ønsker du at holde dig opdateret, så kan du nemt og hurtigt oprette en BoligAgent her på siden, så du automatisk får en mail, når der dukker nye lejeboliger op i Hillerød.

Held og lykke med at finde en lejebolig i Hillerød på BoligPortal!

HENT APP
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikJobs
HJÆLPOm boligsøgningOm boligudlejningBliv professionel udlejer
Kontakt os
CookiesVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP