Udlej bolig
Lejekontrakter
Opret bruger
Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
  1. Hjem
  2. Alle lejeboliger
  3. Hillerød

Lejeboliger i Hillerød

131 boliger fundet
Alle værelser
Alle værelser1 værelses2 værelses3 værelses4 værelses5 værelses6 værelses
131 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
3 vær. · Lejlighed · 71 m²
Hillerød, Studiestrædet
Lækre kvalitetmaterialer og godt lysindfald
18 timer siden
9.500 kr.
...
Side1af 8

Populære søgninger

Find lejebolig i Hillerød på BoligPortal

Er du på udkig efter en lejebolig i Hillerød? Så kunne det være interessant for dig at vide lidt om byen. Der er nemlig mange muligheder, hvis du vælger at flytte i lejebolig i Hillerød. Læs med herunder.

Skole og uddannelse i Hillerød Kommune

Du har mange forskellige uddannelsesmuligheder, hvis du flytter i lejebolig i Hillerød. I byen er der nemlig både kommuneskoler, privatskoler og gymnasier. Desuden er der også gode muligheder for videregående uddannelse i Hillerød. Både CPH Business og Københavns Professionshøjskole har campus i Hillerød, som også går under navnet Campus Nordsjælland.

Gode transportmuligheder

Hillerød er centralt beliggende på Nordsjælland. Flytter du i en lejebolig i Hillerød, er der derfor god mulighed for at komme til og fra byen. Hillerød Station har flere togafgange mod Frederiksværk og Helsingør. Derudover kan man nemt komme fra lejeboligen i Hillerød til centrum af København, da S-toget stopper ved Hillerød Station. Samtidig er der mulighed for at hoppe på en af de mange buslinjer, der har ruter rundt på hele Nordsjælland.

Oplevelser i Hillerød

Hvis du finder en lejebolig i Hillerød, har du et væld af mulige oplevelser lige ved siden af dig. Frederiksborg, som ligger i centrum af Hillerød, er nordens største renæssanceslot. Gå en tur i Frederiksborgs smukke slotshave, alt imens du nyder synet af slottets dekorative tårne og spir. Med en lejebolig i Hillerød kan du også opleve Nordsjællands smukke natur. Parforcejagtlandskabet, som ligger rundt om Hillerød, blev anlagt af Christian d. 5. i slutningen af 1600-tallet, og er i dag på UNESCO’s verdensarvsliste. Der er tid til mange dejlige ture i skoven, hvis man får fat i en lejebolig i Hillerød. Om sommeren skal du tage ned til badesøen, Teglgårdssøen, som ligger ganske tæt på centrum.

Shop løs i Hillerød Centrum

Der er gode shoppingmuligheder for dig, der flytter i lejebolig i Hillerød. Byen har mere end 200 spændende butikker i gågaderne langs Helsingørsgade, Slotsgade og Hillerød Torv. Herudover er der også mulighed for at besøge butikscentret SlotsArkaderne, som har 60 forskellige butikker under ét tag.

HENT APP
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitik
HJÆLPOm boligsøgningOm boligudlejningBliv professionel udlejer
Kontakt os
CookiesVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP